Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα ελενα.ελπιζω κ εγω να μην συνεχιστει γιατι το μανικι θα το τραβηξει πρωτα αυτηκ μετα ολοι εμεις.ειναι κ μακρυα κ δεν μπορουμε ουτε να τη βοηθησουμε πρακτικα.δηλ δουλειες του σπιτιου ,ασε που οι μισες ειναι ηδη στο να γεννησουν κ δεν μπορουν ετσι κ αλλιως.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που την έχετε καλέ την Ρούλα;

τρια τεταρτα με το αυτοκινητο..ασε που εγω δεν οδηγω κ πρεπει να αγγαρεψω το συζυξ..με το λεοφορειο μια ωρα κ αι.με τα ποδια...πολλλλαααααααααα τσιγαρα δρομος......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αχ ρε Τζενακι μου μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!

να σαι καλα μινακι μου.εσυ για πες..τι γινεται.κανεις το συστημα ξανθη?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εσύ Τζένη κάνεις το σύστημά μου;;;;

εγω εχω ακομα την αλεκα.....:( 7η μερα σημερα..με βλεπω να καθαριζω αυριο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Με την τρελή τι έγινε;;

πηγα τελικα εχτες στο τμημα..ακρη δεν εβγαλα γιατι εγω του εξηγουσα κ αυτος ειχε βαλει την κασετα...να ειστε πιο διακριτικοι το μεσημερι,τεσπα.μου ειπε επισης οτι οταν κανει αυτη οτιδηποτε να τον ενημερωσω τηλεφωνικως.τον ιδιο.τωρα ειναι ο λογος μου εναντια στον δικο της.τι θα γινει δεν ξερω.παντως αυτη ειναι πολυ κουτοπονηρη.μου ειπε ο μπατσος οτι εψαχνε να δει αν ειμαι νομιμη που δεν κλεινω το μεσημερι.κ του ελεγε οτι αυτο ειναι παρανομο.αυτος το εψαξε κ της εκοψε τα φτερα βεβαια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Α καλά σε βλέπω να έχεις κακά ξεμπερδέματα με αυτήν.

κοιτα να δεις που βλεπουμε τα ιδια .....καλα μου λεγανε..ο κακος ο χρονος περναει..ο κακος ο γειτονας δεν περναει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοιτα να δεις που βλεπουμε τα ιδια .....καλα μου λεγανε..ο κακος ο χρονος περναει..ο κακος ο γειτονας δεν περναει

αυτό ξαναπέστο... Εγώ θέλω να φύγω να πάρω τα βουνά... Έτσι μου έρχεται να έρθω Πάτρα να μείνω, αν η αστυνομία είναι τόσο ουσιαστική εκεί... Εδώ σε μας δεν μπορούμε να βρούμε άκρη. Εγώ είμαι από την μεριά της από πάνω σου Τζένη, μονο που εγώ έχω πραγματικά πρόβλημα... έχουμε ένα σκατομάγαζο από κάτω, εμπορικό ήταν, πλήρωσε ο ηλίθιος ο ιδιοκτήτης και άλλαξε την χρήση και το έκανε σουβλατζίδικο (ακόμα στα δικαστήρια είμαστε, πουλημένη πολεοδομία, πουλημένο υγιεινομικό, όλοι πουλημένοι - ΑΧ, ΦΟΥΝΤΩΝΩ ΠΑΛΙ), τεσπα, αυτοί κάθε βράδυ γύρω στις 11 έρχονται οι φίλοι των παιδιών αυτών που το έχουν, κάτα αργόσχολα μέχρι 23 χρόνων, χαζογελάνε, φωνάζουν μέχρι τις 2, 3 το βράδυ... Τι με το καλό τους πήραμε, τι με την αστυνομία, υπερβολικούς μας λένε και φυσικά μας θεωρούν γραφικούς! Μέχρι που μας είπαν "είναι δυνατόν να κοιμάστε από τις 12?" Λες και θα τους ρωτήσω!!! Το καλοκαίρι δεν παίζεται η κατάσταση και δεν μπορώ να βρω άκρη, ούτε με δημοτική αστυνομία, ούτε με αστυνομία ούτε με τίποτα... Αν θέλετε λέει, κάντε μήνυση... Λες και έχουμε τον χρόνο ή το χρήμα να είμαστε συνεχώς στα δικαστήρια!

αει σιχτήρ!!!!!!!

καλησπερα σας!!

λοιπον μιλησα με τον αντρα της αννετ μας και μου ειπε οτι το αννετακι ηταν μεσα,ειχε ωρα να τη δει και περιμενε το γιατρο αλλα μαλλον εχει μπει στην τελικη ευθεια το κοριτσακι μας!!!!!!!

αννετακι μου σε σκεφτομαστε!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...