Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχε παει οταν ειδε το πρωτο αιμα.κ της ειχε πει ακινησια.τωα τι να σου πω.

Μακαρι μερα που ειναι να μην εχει τιποτα μεσα απο την καρδια μου.

Ποσες εβδομαδες ειναι?

περαστικα στην αδερφουλα σας ελπιζω να μην ειναι τιποτα ποσο ειναι?

ευχαριστουμε μινακι.ειναι 8 εβδομαδων

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια σημερα θελω να κλαψω νακλαψω τοσο μεχρι να μην εχω αλλο δακρυ μην με ρωτησετε ομως το γιατι απλα δεν υπαρχει γιατι.....

Μινακι μου εσεις πως ειστε η μικρη τι κανει?

Τζενάκο χάπια της έδωσε.Σε όσες βλέπουν αίμα δίνουν κάτι χάπια προγεστερόνης...Εύχομαι να είναι περαστικό πάντως.

αι νομιζω της εδωσε κατι χαπια.κ γω παρακαλαω να ειναι κατι περαστικο.δεν αντεχω αλλη πιεση

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά!!Έχω να μπω 2 μέρες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και δεν σας έχω διαβάσει....Και τώρα περαστική είμαι ...Μπήκα να δω αν γέννησε η Αννέτ και από ότι βλέπω γεννάει σήμερα...Η ώρα η καλή να είναι!!!!Αννούλα δεν ξέρω απου πας αλλά από ότι βλέπω φεύγεις ταξιδάκι!!!!Καλά να περάσεις και να προσέχεις πολύ!Μάλλον οι ορμόνες είναι υπέυθυνες για τη διάθεσή σου.....

Τζένη έυχομαι περαστικά στην αδελφούλα σου!Και εγώ είχα αιματάκι την 12η εβδομάδα και μόλις το είδα τρελλάθηκα...Μου έδωσε και εμένα χαπάκια και με κράτησε ξαπλωμένη για μερικές μέρες και όλα πήγαν καλά....Περαστικά έυχομαι!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή χρονιάσε όλες! Ανδριανή και geni εγώ είχα αίμα από την 10η εβδομάδα μέχρι την 20 η και όταν λέμε αίμαπιο πολύ από ότι έχω στην περίοδο. Έπαιρνα μέχρι και τον έκτο μήνα ουτροτζεστάν. Ήμουνα ξάπλα και σηκωνόμουνα μόνο για τουαλέτα. Εμένα με ηρεμούσε πολύ η προσευχή. Όπως σου είπα ΑΝδριανούλα και στο άλλο θέμα η κόρη μου την οποία γέννησα τελικά κάτω από δ΄ύσκολες συνθήκες και πρόωρα είναι 4,5 μηνών. Εγώ την είχα τάξει στην Παναγία τότε στα μεγάλα ζόρια γι' αυτό και την βαφτίσαμε Μαρία Νεφέλη. Να μην έχει άγχος όσο μπορεί φυσικά γιατί εμένα κάθε φορά που με έπιανε ο πανικός το αίμα έτρεχε ποτάμι. Εύχομαι όλα να πάνε καλά καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά την αγωνία σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...