Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

δενπειναω τωρα1ελεγα γιααυριο αλλαμαλλον φασολακια,πλακωσα νεκταρινια ,ρικια ,ροδακινα,νταουλιασα!καλε κρυο εβγαλε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως πρεπει απο οτι μου ειπε ο γιατρος να περνουμε φολικο και πριν τη συλληψη γιατι δημιουργει σουπερ δυνατα ωαρια!!

μου ειπε 2 με 3 την εβδομαδα.και αν μεινω με το καλο καθε μερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

χιχιχιχιχι μακαααααααααααααααααααααααααααρι!σε ευχαριστω πολυ κουφετακι.ειμαι πολυ χαρουμενη και νιωθω πως ολα θα πανε καλα τωρα!απλα παει χαμενος ο ΜΑΙΟς.

γιατι με τα χαπια και 10 μερες αποχης(κλαψ) αλλαζει και ο κυκλος!τωρα θα περιμενω 10 ιουνιου περιπου και μετα που θα τελειωσει η περιοδος μου γυρω στις 24 ιουνιου ωορηξια!ουουουουυου εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας!!!!!!!!!!

αμα μεινεις ιουνιο θα ερθει το μωρακι μαρτιο Η καλυτερη εποχη μη μασας θα ειναι τελεια ζουπερ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγω τιποτα δεν εφαγα πηγαμε στις 12 σε παιδοτοπο ηπιαμε καφεδακι μετα σε μια ταβερνουλα που κανει απιστευτα μπιφτεκια κισα ξερω κιμας=μπλιαξ μετα ηρθαμε σπιτι για μια ωρα για ναααααααα..........και μετα για καφε ξανα με μια θεια που ηρθε απο το αμερικα ε ηπια χυμο και ειμαι οκ

παπακι κ τωρα μιλησα με την αδερφη μου κ ποναει ακομα φολικο παιρνω τωρα 4 μηνες εγω

εγω δεν επαιρνα αλλα το ξεκινησα μαζι με την αντιβιωση.

η αδερφη σου ποναει γιατι της τον εβγαλε με αλλο τροπο.εμενα μου εκανε μια αποξεση.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αμα μεινεις ιουνιο θα ερθει το μωρακι μαρτιο Η καλυτερη εποχη μη μασας θα ειναι τελεια ζουπερ

αχ μη με ξεσηκωνεις κακο κουφετο.

γιατι αν δεν μεινω με την πρωτη τωρα θα κανω κλαψ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

να σε καλα ρε κισα αλλα τα ευσημα να τα παρει η μανου αυτη ετρεξε μωρε και σας εχω πει οτι νιωθω μεγαλη τυχη που σας γνωρισα ετσι?παω ερχομαι στον μικρο με φωναζει μαμααα και απανταει μονος του μαμουνια........

921477wc2fyvv2y2.gif

εμενα δε μου εχει πει κατι για φολικο.ετσι το ζητας απο το φαρμακειο??κακο λογικα δεν κανει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αχ μη με ξεσηκωνεις κακο κουφετο.

γιατι αν δεν μεινω με την πρωτη τωρα θα κανω κλαψ!

αν δεν μεινεις με την 1η θα μεινεις με την 2η και ο ιουλιος καλος και ο αυγουστος καλος αντε που θα ανχονεσε τωρα αστο ερχετε καλοκαιρακι ολα καλα θα πανε

αννα τι ειναι το ααααα?χαχαχαχχα

ειναι ενα αυτο ενα αυτο και ενα εκεινο με πολυ σαντιγι και ενα κερασακι πανω χαχαχααχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

ποναει η μεση μου απο τις δουλειες γμτ

βρε συ ανδριανη θελει ξεκουραστο σωμα το σπορακι για να γαντζωθει.μηνβ ξεσκιζεσαι βρε κοπελα μου!

ξεκουρασε λιγο το σωμα σου!

δεν ειναι αστεια αυτα!μιλουσα με το γιατρο μου ποση ωρα για θεματα περι εγκυμοσυνης και μου ελεγε οτι οοολα παιζουν το ρολο τους.διατροφη αυξομειωση κιλων(τερμα η διαιτα μονο συντηρηση και οχι λιπαρα) αγχος κουραση τροπος ζωης και αλλα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...