Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μπραβο αννετουλινη.περπατα τωρα συνεχεια μεσα στο σπιτι εξω απο το σπιτι γυρω απο τραπεζακι του σαλονιου.τωρα πρεπει για να βοηθησεις το μωρο να κατεβει και να γινει η εξαληψη του τραχηλου.εδω ειμαστε οτι χρειαζεσε.καλημερα ειπα δεν ειπα καλημερααααααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαστε παλιιιιιιιιιιιιι, ο γιοκας μου μας κοροιδεψε χαχαχα

εκανα nst το οποιο δεν εδειξε καμια συσπαση, καναμε υπερυχο ολα καλα (δεν μετρησε ο Χριστιανος το βαρος του μωρου...φτου του και ντροπη του), το αιμα οφειλεται μαλλον οτι σιγα σιγα ξεκιναει η διαδικασια της γεννας...διαστολη μηδεν και ισως να ξεκιναει αρχικα εσωτερικα, αν δω περισσοτερο αιμα, αν εχω πετρωματα με πονο η σπασουν τα νερα να ξαναπαω

αυταααααααααααααα!

γιε μου γιατι την παιδευεις την μανουλα ε?

καλημερα σε ολες κι ευχαριστω για τις ευχουλες σας!

σας αγαπω πολυ πολυ μη το ξεχασετε ποτε!

παω να ξαπλωσω λιγο γιατι ποναει η κοιλιτσα μου

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ημερα πεμπτη με επιασαν διαφορα,ημερα παρασκευη ξημερωματα ειδα αιμα με βλενες γεννησα κυριακη μεσσημερι.θελει περπατημα το θεμα.ξαπλωνε αλλα οταν μπορεις κανε τις βολτουλες σου αννετ.μην κοιτας την κισα ειναι ξωτικο που με πηγε με καθολου πονους και με πληρη εξαληψη τραχηλου.χαχαχαχα μωροοοοο μουυυυυυυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρες, Χρόνια Πολλά, Καλή φώτιση!!!

Ανέτ με το καλό!!! Αλήθεια περπατάς καθόλου ή είσαι συνέχεια ξάπλα? Μαρή πρέπει να κουνηθείς τώρα, πως θα κατέβει ο μπέμπης?

Αχ, λέτε να έχουμε γεννητούρια σήμερα?

Καλημέρα χρόνια πολλά!!

Ανέτ κοριτσάρα μου σας κάνει κόλπα ο μπέμπης από τώρα...

Σας τον πήρε ήδη τον αέρα...

Εμείς σηκωθήκαμε,πήγαμε εκκλησία κοινωνήσαμε μαμά και Γιάννος και γυρίσαμε...

Πέρσι τέτοια μέρα με την κοιλιά τούρλα είχα κοινωνήσει και είχα ηρεμήσει πολύ.....

Περίμενα καρτερικά την γέννα...Και ναι γεννήσαμε στην ΠΗΤ ανήμερα του Αγίου Αθανασίου...Δωράκι στον μπαμπά μου!!!

Οπότε Ανέτ μου ηρεμία και περπάτημα...

Εγώ δεν είχα περπατήσει σχεδόν καθόλου αλλά ήταν χαμηλά και στην "θέση" του από τον 7!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Αρχίζω δουλειές καθώς αύριο ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!!!

Εδώ γύρω θα είμαι θα τα λέμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κισάκι μου,τι κάνετε οι όμορφες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ειμαστε σουπερ!!!!!!αλλα αυπνες!τηματιαξα!πανω που ειπα ξυπναει 5 και 9,χτες ολημερα ξυπνια,εφαγε απο τις 9 μεχρι τις 10 ασταματητα και τη βαζψ γιαυπνο!ξυπνησε 2 πεινουσε,μετα 6 και απο τις 7 ειναι ξυπνια..!χιχιχ!αλαλ εχει πολυ κεφι και ρεντα!πρεπει ναμαγειρεψω !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

hello girls, σε καμια ωριτσα θα παμε στη γιαγιακα μου που γιορταζει οποτε θα περπατησω λιγακι, ισως να βγω και κατα το απογευματακι μια βολτουλα με τον συζυγο

νοιωθω και λιγες κομαρες στα γονατα κι ετσι λιγη ξαπλα την εχω αναγκη...δεν κοιμαμαι και τελεια τα βραδυα οποτε τον παιρνω τον υπνακο μου στην διαρκεια της ημερας

το μονο αγχος ειναι να μη με πιανουν πονακια κατα τη διαρκεια του υπνου αλλα οκ...το επιβεβαιωσα στις 10:48 που ειχα ενα πετρωματακι σε συνδιασμο με πονο στο σημειο και ανοιξε το ματι!

11:30 πονος περιοδου και βλεπουμε!

κισακι μου πολυ χαρηκα που τα ειπαμε και πιο πολυ που ακουσα τους ηχους ευχαριστησης της μπεμπας την ωρα του θηλασμου!κι εννοειται και της ευχουλες της!!!

να μου την φιλησεις και να την χαιρεσαι την πριγκιπεσσα σου

την καλημερα μου σε ολες!!!λεω να παω να μαγειρεψω κοτοπουλακι κοκκινιστο με πιλαφακι (ελατε να φαμε) να εχει φαι ο αντρουλης μου γιατι ποτε δεν ξερεις μπορει ο μικρουλης μου να ειναι βραδυνο τυπακι!!!χιχιχι

IB5Vp2.png

Καλημέρα χρόνια πολλά!!

Ανέτ κοριτσάρα μου σας κάνει κόλπα ο μπέμπης από τώρα...

Σας τον πήρε ήδη τον αέρα...

Εμείς σηκωθήκαμε,πήγαμε εκκλησία κοινωνήσαμε μαμά και Γιάννος και γυρίσαμε...

Πέρσι τέτοια μέρα με την κοιλιά τούρλα είχα κοινωνήσει και είχα ηρεμήσει πολύ.....

Περίμενα καρτερικά την γέννα...Και ναι γεννήσαμε στην ΠΗΤ ανήμερα του Αγίου Αθανασίου...Δωράκι στον μπαμπά μου!!!

Οπότε Ανέτ μου ηρεμία και περπάτημα...

Εγώ δεν είχα περπατήσει σχεδόν καθόλου αλλά ήταν χαμηλά και στην "θέση" του από τον 7!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Αρχίζω δουλειές καθώς αύριο ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!!!

Εδώ γύρω θα είμαι θα τα λέμε...

στεγια μου βοηθεια σας κουκλα μου και να χαιρεσαι τον κουκλο σου για αυριο (γιατι ποιος ξερει αν θα ειμαι εδω για να ευχηθω...αλλα με τον γιο που εχω μαλλον εδω θα ειμαι χαχαχα), να ειναι πολυχρονος γερος κι πολυ ευτυχισμενος!!!

κι ο δικος μου ειναι χαμηλα αλλα αρνειται πεισματικα να κανει την μεγαλη εξοδο..που θα παει ομως...τοσο μπουρου μπουρου θα πειστει το πουλακι μου!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Κουκλες

Αρχικα να ευχηθω στην Μανου μας να ειναι πολυχρονη και να την χαιροντε οσοι την αγαπουν!!!!Να ειναι ευτυχισμενη και συντομα να ερθει αυτο που περιμενει!!!

Αννετακι περπατα και ασε τις ξαπλες οσο και να κουραζεσαι τωρα μονο περπατημα!!!!Θα ειμαι σταντ μπαι φιλακια

γεια σας και απο μενα κοριτσακια...ανετακι μου σε παιδευει ο γιοκας...εμενα η κορη μου με παιδεψε και ειχα βλεννα για 2βδομαδες πριν το τοκετο..στελιτσα και εσυ εδω??χαχαχαχα........τα αποτελεσματα θα τα παρω την δευτερα επιτελους δεν μου τα λενε απο το τηλ...γκρρρρρρρρρρρρρρρ...αν ειναι ολα καλα απο απριλη ξεκιναμε προσπαθειες για να ξεκουρασω λιγο την μητρα μου ειπε ο γιατρος...αν παλι οχι τοτε κανω και τις υπολοιπες εξετασεις και περιμενω αποτελεσματα......επισης να σημειωσω εγω το ''ατυχημα:tongue:''με την κορη μου το επαθα 17χρονων:cool:

:-D

γεια σας!!

αννετακι εγω εχω πει οτι σημερα θα γεννησεις!ακους μπεμπεκο??μη με διαψευσεις!!!

περιμενω τον αντρα μου να μου φερει κορμο!!ε ενα γλυκακι επιτρεπεται μια στο τοσο,ετσι?αλλα δεν του ειπα να ρωτησει αν εχει ωμα αυγα μεσα.το ξεχασα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα σας!!!Όλες καλά είσαστε;;;Αννια καλά αποτελέσματα να έχεις από τις εξετάσεις σου...Νακι πόσο σε ζηλεύω(καλοπροαίρετα) που μπορείς και τρως και έχεις και όρεξη να παραγγείλεις γλυκό...

Αννετάκο διάβαζα τώρα το πρωί και λέω πάει γέννησε και δεν το πήρα είδηση, αλλά βλέπω ότι ο μπέμπης σας κάνει σκοτζέζικα ντουζ....Είπαμε θα γεννήσεις με την Ιωάννα για να σε δω και σένα στο νοσοκομείο....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...