Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

στο καλό λένη. Κανε καμία δουλειά. Συμφωνώ κορίτσια γερά να είναι κι εμείς για να τα μεγαλώνουμε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί ρε λένη προσέχω αφού... ..προς tο παρόν. Έξω οι κολυμβητές. Έμαθα για μια φιλη ότι περιμένει 3ο' . Tο πρώτο στα 22της ατύχημα tο δεύτερο tο προγραμμάτισε tο τρίτο στα 29της πάλι ατύχημα.

Απαπαπα καλα αυτα τα ατυχηματα στα 20 δεν μπορω να τα καταλαβω......χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γερα να ειναι!!!!

Πιστεψε με ουτε εγω ξερω.... εχω ξεκινησει κατι διαδηκασιες με την σχολικη συμβουλο και με μια κοινωνικη λειτουργο και απο δευτερα που ανοιγουν τα σχολεια θα κανουμε και χαρτια για να παει αλλου...ασε ειχα πολλα θεματα και κυριως ψυχολογικης φυσεως με το παιδι τωρα μας τα λεει ενα ενα το τι της εχει πει μεχρι οτι θα ερθει στον υπνο της να την σκοτωσει τεσπα σταματαω εδω ομως γιατι τα παιρνω και η κοιλια γινεται πετρα

Ναι Άννα μου μη τα σκέφτεσαι και συγχύζεσαι....

Κοίτα να δεις ανεύθυνοι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά...Γιατί πιστεύω πως η οικογένεια φταίει....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

στέγια μου κι εγώ σκέφτομαι αν θα αγαπάω tο δεύτερο όσο tο πρώτο,αν θα είναι τόσο καλό παιδάκι,αν θα του στερώ χρόνο φροντίζοντας tο άλλο...βλακείες δ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Λοιπον κουκλες σας αφηνω και εγω να παω να ξεραθω γιατι κατεβασα στορια λεμε...χαχαχαχαχα Αν και κοιμηθηκα κανα 3ωρο το μεσημερι....σαν βοδι κοιμαμαι καθε μερα Καληνυχτα

Διαφημίσεις

στέγια μου κι εγώ σκέφτομαι αν θα αγαπάω tο δεύτερο όσο tο πρώτο,αν θα είναι τόσο καλό παιδάκι,αν θα του στερώ χρόνο φροντίζοντας tο άλλο...βλακείες δ

Τα ίδια σκεφτόμαστε......

Εξάλλου ξέρεις κάτι γιατί να βιαστούμε?

Πιστεύω η διαφορά που θα έχουν τα ζουζούνια της Άννας είναι η καλύτερη... Βέβαια έχεις φύγει από πάνες κτλ αλλά το μεγάλο θα μπορεί να καταλάβει την έλευση του μικρού σαν αδερφάκι και όχι σαν εχθρός!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Βλακειες ειναι αυτα να δεις οταν ερθει το δευτερο θα μεγαλωσει η αγαπη σου και θα γινεις και πιο στοργικη εγω παντως ετσι νιωθω τωρα αν τα βρειτε κρεμασμενα καποιο πρωι δεν θα φταιω εγω....χαχαχαχαχα

Τσαο κουκλες

αχα αννουλι. Δε μου αρέσει ο όρος ατύχημα όταν αναφέρομαι σε παιδί,αλλά κατάλαβες πως tο είπα. Απρόγραμματιστο είναι η σωστή λένη

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Λοιπον κουκλες σας αφηνω και εγω να παω να ξεραθω γιατι κατεβασα στορια λεμε...χαχαχαχαχα Αν και κοιμηθηκα κανα 3ωρο το μεσημερι....σαν βοδι κοιμαμαι καθε μερα Καληνυχτα

Καληνύχτα Αννούλα τρίψε την κοιλίτσα και από εμάς.....

Φιλάκια και όνειρα γλυκά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

στέγια θέλω μέχρι τα 33 άντε 35 να κάνω τις γεννεσ. Μετά είναι λίγο ζόρι νομίζω... Θέμα ηλικίας είναι ... Αννουλι tο εχω ξανά ακούσει αυτό. Έτσι θα είναι τότε-καληνύχτα. Πιάστηκε tο δάχτυλο από τα μηνύματα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Σωστά τα λες....δε σε πήραν και τα χρόνια...;););););)

Πάμε για νάνια?

Αύριο θα πάμε εκκλησία.Πολλά φιλάκια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσια καλημερα, αρχιστε προσευχουλες γιατι μαλλον ερχεται το φως μου!!!!!!

εχω αιμα με βλενα

σας φιλω και σας αγαπω!

χρονια πολλα μερα μεγαλη που ειναι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

όλα καλά θα πάνε αννετ μου. Με tο καλό κοπέλα μου. Μην αγχώνεσαι! Περιμένουμε τα ευχάριστα. Κι εσυ σε γιορτή γεννάς σαν κι εμένα.καλημέρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...