Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να μιλήσετε λένη μου αλλά μόνο εγώ την καταλαβαίνω. Θα πρέπει να σου κάνω μετάφραση αν και τα περισσότερα που λέει είναι πεινάω. Στέγια σου tο εύχομαι να αποκτήσεις όσα παιδάκια θες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι έγινε βρε άννα? Τι της έκαναν της εβελίνας?

χαχαχα πρέπει να την διορθώσεις την μικρή κίσα, "μητέρα μπορώ να ουρήσω?" είναι το σωστό... ρε συ, είναι κούκλα... πωπω, θα ήθελα να την είχα για λίγο, έτσι, να μιλούσαμε λίγο!!! Ένα φιλί στο λαιμουδάκι!

Ειχαμε τραβαλα με ενα βλαμμενο που τα εχει βαλει με την μικρη ε στην αρχη ηταν απλες παιδικες επιθεσεις μεχρι που αρχησαν οι απειλες και στο τελος την γρατζουνησε με μια καρφιτσα στο ματι......και ολα αυτα απο ενα πενταχρονο

Τετοιες βλακειες κανει και ρωταει διαφορα και αγχωνεται....

Ασε Στεγια μου και εγω πλακα εκανα για τις ευχες γιατι αν θυμασαι μεχρι να μαθω οτι ολα πανε καλα η ψυχη μου πηγε στην κουλουρη μετα απο οσα περασα....Τουλαχιστον να ειναι γερα

Άσε στην αρχή φαινόταν ήταν μέσα στο άγχος...Έμεινε και η συνυφάδα της στο καπάκι στο δεύτερο έγκυος(γεννήσαμε παρέα),αλλά σιγά σιγά κατάλαβε πως με το άγχος δε θα δει προκοπή.....

Κισάκι η κουμπάρα μου είναι η mp1979woman

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ειχαμε τραβαλα με ενα βλαμμενο που τα εχει βαλει με την μικρη ε στην αρχη ηταν απλες παιδικες επιθεσεις μεχρι που αρχησαν οι απειλες και στο τελος την γρατζουνησε με μια καρφιτσα στο ματι......και ολα αυτα απο ενα πενταχρονο

Ο Χριστός και η Παναγία!!! Ο γιος του Πάσσαρη είναι? Απίστευτο ρε συ!

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

σώπα βρε!!!!

Δε ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

οκ αννουλι. Ρε βγάζει εντίτ αλλά πρέπει αμέσως να διορθώσεις μετά εξαφανίζεται

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εγω λεω προς το παρον να σταματησω σσε αυτο γιατι δεν θελω να ξαναμπω στην διαδηκασια της αναμονης μεχρι να μαθω αν ολα ειναι καλα και αν οχι μετα τι?????Ασε γερα να ειναι και κατα τα 35 το ξανασυζητω το θεμα

Βρε γερά να είναι και όσα μας στείλει ο Θεός.......

Συν Αθηνά και χείρα(?) κίνει!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γιατί ρε λένη προσέχω αφού... ..προς tο παρόν. Έξω οι κολυμβητές. Έμαθα για μια φιλη ότι περιμένει 3ο' . Tο πρώτο στα 22της ατύχημα tο δεύτερο tο προγραμμάτισε tο τρίτο στα 29της πάλι ατύχημα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ελενάκι μου καληνύχτα!!!!

Πολλά φιλάκια και θα τα ξαναπούμε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

σώπα βρε!!!!

Δε ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου!!!

Πιστεψε με ουτε εγω ξερω.... εχω ξεκινησει κατι διαδηκασιες με την σχολικη συμβουλο και με μια κοινωνικη λειτουργο και απο δευτερα που ανοιγουν τα σχολεια θα κανουμε και χαρτια για να παει αλλου...ασε ειχα πολλα θεματα και κυριως ψυχολογικης φυσεως με το παιδι τωρα μας τα λεει ενα ενα το τι της εχει πει μεχρι οτι θα ερθει στον υπνο της να την σκοτωσει τεσπα σταματαω εδω ομως γιατι τα παιρνω και η κοιλια γινεται πετρα

Εγώ πάντως δε θέλω ακόμα δεύτερο,θα ήθελα να μεγαλώσει ο Πρίγκιπας μου και να κάνω αργότερα άλλο.....

Περνάμε τόσο ΤΕΛΕΙΑ οπότε δε μου λείπει μια εγκυμοσύνη!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...