Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μαρη Κισα τωρα ειδα το τικερ ακομα δεν γεννησες σκεφτεσαι και για το δευτερο????

ξέρεις τώρα το κισάκι μας παιδί είναι το καημένο... Τα παιδιά θέλουν παιδιά αποδεδειγμένα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σου στέγια μου!είμαι από κινητό κορίτσια δεν μπορώ να γράφω εύκολα αλλά σας διαβάζω. Αννουλι τι έγινε με tο σχολείο της μικρής,και tο κωλόπαιδο tο άλλο,

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Την πεθερά έχω να την δω από την βάφτιση του μαλλιά... Εκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Έλα ρε, γέννα έστω την Πρωτομαγιά...

Αχ, πρέπει να κλείσουμε διαδικτυακό ραντεβού, να μαζευτούμε όλες μαζί...

Αν το επιτρεψει η μικρη και καθεται ησυχα ισως τα καταφερω.....χαχαχαχαχα

Μαρη Στεγια σε ευχαριστω πολυ για χιλιοστη φορα οσες μου εχεις ευχηθει....χαχαχαχαχαΚαθε φορα που μπαινεις εδω μου ευχεσαι και για την εγκυμοσυνη θα γεννησω σε λιγο και ακομα θα ευχεσαι...χαχαχαχα(πλακα κανω κουκλα) Καλε η κουμπαρα σου χαθηκε εχει πολυ καιρο να μπει

Κισάκι τώρα είδα και εγώ τικεράκι!!!!!

ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

να σαι καλά στέγια μου. Κι οδικός σου γλυκας-γιορτάζει μεθαύριο.ελένη δεν είπε τσίσα είπε θέλω να κατουρησω!χιχι μπες προφίλ να δεις . Αννουλι tο έκανα διακριτικό μη με πάρετε με τις πέτρες.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Άννα μου έχει βρει παρέα δίπλα στο καφέ άραγε είμαι έγκυος.....

δε την ξεκολλάς!!!

όσο για τις ευχές χάρηκα πάρα πολύ,λες και το ζει η αδερφή μου...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γειά σου στέγια μου!είμαι από κινητό κορίτσια δεν μπορώ να γράφω εύκολα αλλά σας διαβάζω. Αννουλι τι έγινε με tο σχολείο της μικρής,και tο κωλόπαιδο tο άλλο,

Ασε Κισακι η μικρη δεν θελει να φυγει με τιποτα απο εκει θελει λεει τις φιλες της και εχει και δικιο το παιδι ειναι δυσκολα στην μεση της χρονιας να της αλλαξω σχολειο τωρα με το αλλο το μην πω θα δουμε απο δευτερα που θα παει η σχολικη συμβουλος με μια ωραιοτατη αναφορα στα χερια οχι που θα το αφηνα

3παιδάκια θέλω. Αν τα καταφέρω... Όχι τόσο γρήγορα βέβαια... Αλλά μ'αρέσει και η διαδικασία. Αχαχαχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Άννα δε πρόλαβα να διαβάσω τι ακριβώς έγινε....

Αλλά σίγουρα θα έχεις δίκιο οπότε επάνω τους!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Άννα μου έχει βρει παρέα δίπλα στο καφέ άραγε είμαι έγκυος.....

δε την ξεκολλάς!!!

όσο για τις ευχές χάρηκα πάρα πολύ,λες και το ζει η αδερφή μου...

Τετοιες βλακειες κανει και ρωταει διαφορα και αγχωνεται....

Ασε Στεγια μου και εγω πλακα εκανα για τις ευχες γιατι αν θυμασαι μεχρι να μαθω οτι ολα πανε καλα η ψυχη μου πηγε στην κουλουρη μετα απο οσα περασα....Τουλαχιστον να ειναι γερα

τι έγινε βρε άννα? Τι της έκαναν της εβελίνας?

χαχαχα πρέπει να την διορθώσεις την μικρή κίσα, "μητέρα μπορώ να ουρήσω?" είναι το σωστό... ρε συ, είναι κούκλα... πωπω, θα ήθελα να την είχα για λίγο, έτσι, να μιλούσαμε λίγο!!! Ένα φιλί στο λαιμουδάκι!

3παιδάκια θέλω. Αν τα καταφέρω... Όχι τόσο γρήγορα βέβαια... Αλλά μ'αρέσει και η διαδικασία. Αχαχαχ

Θα συμφωνήσω 1000%

Μακάρι δηλ....να με αξιώσει ο Θεός..

cIhqp3.png

9knMp3.png

tο θέμα είναι μην ξανά γίνει ρε αννουλι. Σχολείο tο στέλνεις όχι πόλεμο. Στέγια ποια είναι η κουμπαρά σου;ελένη η μυρτώ απύρετη έτσι;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μωρε και σε ποιον δεν αρεσει η διαδηκασια???? Μονο δυο ξερω να τις ονοματησω η μια ειναι και παρουσα μαλιστα....χαχαχαχαχαχαχα

Κισακι να ανοιξουμε αλλο θεμα για το σεχ εδω δεν μπορω να σου πω τωρα χωρις το εντιτ....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...