Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

στον δημο για να μπεις θελει μεγαλυτερο δοντι απο οτι στην νασα πιστεψε με

Δηλαδή πρέπει να παρακαλέσω? Και μετά να φαίνομαι η σκύλα μάνα? Εγώ θέλω να μου τον ζητήσουν από κάπου, έστω για τα σκουπίδια, και να αναγκαστώ να τον δώσω για να μην του κόψω την τύχη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή πρέπει να παρακαλέσω? Και μετά να φαίνομαι η σκύλα μάνα? Εγώ θέλω να μου τον ζητήσουν από κάπου, έστω για τα σκουπίδια, και να αναγκαστώ να τον δώσω για να μην του κόψω την τύχη!

Καλε παψε να μας διαβαζει και κανενας γνωστικος ανθρωπος απ'εξω που δε μας ξερει και να σε τρεχει,να σε δω μετα τι θα κανεις:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλε παψε να μας διαβαζει και κανενας γνωστικος ανθρωπος απ'εξω που δε μας ξερει και να σε τρεχει,να σε δω μετα τι θα κανεις:tongue:

Να με τρέχει που? Είμαι απελπισμένη μανού, δεν αντέχω άλλο!!!:P

Διαφημίσεις

ηρθα ξανα.το μεσημερι εφυγα τρεχοντας να προλαβω κομμωτηριο που μου εκλεισε η μανα μου κ μου το ειπε τελ.στιγμη.με παιρνει κ μου λεει ..ελα ευγενια τρεξε γρηγορα το κομμωτηριο κλεινει σε 10.ουτε λευτα δεν πηρα μαζι μου.ευτηχως η γυναικα ειναι γνωστη κ δεν γιναμε ρομπαααα.ξανθουλι μου η αντριανη ηθελε να μου κανει αντιποινα γιατι οταν εια μπει δεν το ηξερε και ητανε τοτε που εμπαινε καποια μεσα κ εβριζε.εγω βεβαια δεν το ηξερα,κ ουτε το τραβηξα μεσα σε 10 της ειχα πει πια ειμαι.αυτη κοιταξε να το κανει σηριαλ...επιφυλασσομαι......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

axaxaxa τζενακι κι εγω την πατησα μαζι σου αλλα με ειδοποιησε εγκαιρα η αντριανη!ειπα να συνεχισω την πλακα μαζι της να της πω ποσο δυσκολα ειναι εμ το μωρο και να το ριξει θ αειναικαλυτερα,αλλα λεω ασε μηνπεσει σε καταθλιψη μετα !και δημιουργησω οικογενειακα δραματα!αχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

axaxaxa τζενακι κι εγω την πατησα μαζι σου αλλα με ειδοποιησε εγκαιρα η αντριανη!ειπα να συνεχισω την πλακα μαζι της να της πω ποσο δυσκολα ειναι εμ το μωρο και να το ριξει θ αειναικαλυτερα,αλλα λεω ασε μηνπεσει σε καταθλιψη μετα !και δημιουργησω οικογενειακα δραματα!αχαχ

να δεις ποσο χαζο ειναι..πηγε να μου κανει αντιποινα λεςκ εγω ηξερα οτι ηταν μεσα μια που την εβριζε..εν το μεταξυ δεν ξερει οτι το ξερω..νομιζει ακομα οτι τρωω κουτοχορτο...χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστεριιιιιιιναααααα.........αστεριιιιιιιιιινααααααα ....πους καλε.........?γιατι χαθηκες?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας!!!τι κανετε??

4 μερες για να δω τα μωρακια μου!!!!!!!!!φοβαμαι βεβαια τοσο πολυ!!!!!!!!

εδω και 3 μερες ειμαι μια χαρα.και τα ψιλοπονακια στο στομαχι ειναι σχεδον ανυπαρκτα,μονο τα πολλα υγρα δεν μπορω.

εχω ανησυχησει βεβαια λιγο αλλα να παρω το γιατρο να του πω οτι ειμαι μια χαρα δεν ειναι λιγο κουφο??θα με βρισει ο ανθρωπος!!!καλα δε βλεπω να με αντεχει για πολυ ακομα,θα με πακεταρει και θα με στειλει πισω στο Μαντουδη.

οποτε θα πριζω εσας.

μεχρι και σπανακορυζο εφαγα σημερα και μαλιστα με ορεξη ενω πριν δεν ηθελα ουτε να το δω.

βλεπω ομως κατι ονειρα τελευταια....αφηστε τα.μουσκεμα στον ιδρωτα ξυπναω,μαλλον απο το αγχος μου.

αννετ ακομα δε γεννησες???αντε καλε!!!!θελουμε φωτο του μπεμπη!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλε τι ωραιο τικερακι εχω εγω!!!!!

αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω οι καρδουλες σας να με ξεκουφανουν τη δευτερα,ναι μωρα μου????????

σας λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!

ναι καλα καταλαβατε,στο τικερακι μιλαω!το'χασα λεμε!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...