Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Για πες τελευταία νέα του μπέμπη! Τελευταίες μετρήσεις, συμπεριφορά, συναισθήματα δικά σου!!! Πωπω, έχεις να ζήσεις φοβερή κατάσταση, μην μασάς καθόλου, τίποτα δεν είναι όλα αυτά που ίσως φοβάσαι... Μόνο το μωρό σου στο τέλος έχει σημασία!!!

ολα μια χαρα ελενη, παρουσιασα παθολογικο διαβητη αλλα το ευχαριστο ειναι πως ο μπεμπης δεν εχει επιρρεαστει καθολου...στις 17 δεκεμβρη ηταν 2600...τωρα δεν ξερω και ζοριζομαι λιγακι μη μου πει η γιατρος πως φτασαμε κανα 4αρι κιλα...λιγο απιθανο ομως ε?1400 σε τρεις εβδομαδες?μπααααα

μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα φοβομουν πολυ για την διαδικασια της γεννας αλλα πλεον ο φοβος εχει γινει ανυπομονησια και να δω το μωρακι μου γερο και δυνατο!!!

απο συναισθηματα χμμμμμμμ νευρα, κλαματα μολις σκεφτω τη στιγμη που θα τον πρωτοαντικρυσω!

και θελω να γεννησω τωρααααααααααααααα!!!χαχαχα

χαλο γκερλςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςμολις διαβασα τα νεα σας

γεια σου κοριτσακι, τι κανει η τζουτζουκα???

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα τη θηλαζα παμε να αλλαξουμε παμπερς.πλεον ολη μερα ξυπνια και το βραδυ ξυπναει μονο 5,30 και 9,30 μια χαρα η καλη μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ανέτ, το βάρος του μικρού είναι μια χαρά αν σκεφτείς ότι παρουσίασες διαβήτη... έκανες ινσουλίνη? Στην Μυρτώ είχα τσιμπημένο ζάκχαρο, δεν πρόσεχα βέβαια αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μια χαρά. Απλά φοβόμουν για το βάρος της, τελικά 3.450 γεννήθηκε την 39η εβδομάδα...

Κίσα μια χαρά η μικρή!

Ανέτ, το βάρος του μικρού είναι μια χαρά αν σκεφτείς ότι παρουσίασες διαβήτη... έκανες ινσουλίνη? Στην Μυρτώ είχα τσιμπημένο ζάκχαρο, δεν πρόσεχα βέβαια αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μια χαρά. Απλά φοβόμουν για το βάρος της, τελικά 3.450 γεννήθηκε την 39η εβδομάδα...

Κίσα μια χαρά η μικρή!

οχι μονο με διατροφη το αντιμετωπισα, δοξα Τον Θεο ολα ηταν μια χαρα αν και ειχα ανησυχησει πολυ γιατι η γιατρος μου κιτρινιζε μολις με εβλεπε με την κοιλια τουρλα.

να ρωτησω κατι αλλο, πριν την γεννα σου κανουν υπερυχο η οχι?

γιατι μου ειχε πει πως αν το μωρο ηταν κανα 4αρι κιλα θα μου το παρει με καισαρικη

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα τη θηλαζα παμε να αλλαξουμε παμπερς.πλεον ολη μερα ξυπνια και το βραδυ ξυπναει μονο 5,30 και 9,30 μια χαρα η καλη μου

δωστης φιλακια στα ζουμπουρλουδικα μπουτακια κισακι μου!!!

IB5Vp2.png

αμαν κοριτσια παω να παρω ψωμι

βγαινω για λιγο, ελπιζω να σας πετυχω μολις επιστρεψω, αν οχι καλο μεσημερι να εχετε!

φιλουρες

IB5Vp2.png

Ανετ, όχι, εμένα τουλάχιστον δεν μου έκαναν πριν γεννήσω υπέρηχο. Θυμάμαι την προϊσταμένη μαία που έλεγε ότι βάσει κοιλιάς είχα σίγουρα παιδί πάνω από 4 κιλά και είχα τρομοκρατηθεί λίγο. Κι εμένα η γυναικολόγος μου έλεγε ότι πάνω από 4 θα πηγαίναμε για καισαρική, ο υπέρηχος που είχα κάνει μια εβδομάδα πριν γεννήσω έβγαζε την Μυρτώ 3650 +-500γρ, αλλά παρόλα αυτά ξεκινήσαμε φυσιολογικά. Θα το βλέπαμε στην πορεία του τοκετού πως θα πήγαινε...

κι εγω διατροφη εκανα κλο μου μονο 6 κιλα πηρα και χαθηκαν με τη γεννα φανταζομαι δ εζυγιστηκα αλλα μολις σταματησαν να με ποναν τα ραματα εβαλα τα τζηνακιαμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι κοριτσια καλη ειναι ολο γελαεικαιπροσπαθει να μιλησει μεχρι τρα μονο κραυγε ςκαι γ ελεγε τωρα χρησιμοποιει πολυ κσι τη γλωσσα της και σε κοιταειστο στομα οταν της μιλας καιπροσπαθει ναμιμηθει τις κινησεις

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καθεται μονη τη ςπολυ ευτυχως...κανω και καμια δουλεια γιατι ειναι ξυπνια πλεον,προχτε ςγαι4 πλυντηρια και συμμαζεμα εκανα 5ωρες!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μινακι εφυγε και το εντιτ...πηγα να γραψω αλλο αντι για μινακιιιιιιιιιιι αχαχαχχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...