Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανέτ το αντράκι σου είναι πολύ ζόρικο μωρό και το δείχνει με κάθε τρόπο.....Χαχα έρχεσαι όλο και πιο κοντά στο σενάριο να κάνω μια επίσκεψη και για τις 2...Εν τω μεταξύ κρατήσου γιατί το Αλεξάνδρας είναι φουλ δεν πέφτει ούτε καρφίτσα είπε η γιατρός στην Ιωάννα οπότε κρατήσου να βρεις καλό δωμάτιο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Χαχαχα πλάκα κάνεις τώρα έτσι;;;;Φυσικά και δεν ήξερα ότι η αστερίνα είναι η Ρούλα.Και τώρα που το είπες νόμιζα ότι την κοροϊδεύετε έτσι ούτε που την θυμήθηκα την αστερίνα...Χαχαχα τι όργιο η Ανδριανή καλέ....Χαχαχα και μου αρέσει που σου έλεγα γιατί μιλάει μόνο σε σένα και αν σε ξέρει....Χαχαχαχα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλή Χρονιά κοριτσάκια, με υγεία και χαρά... Με το καλό να αποκτήσετε τα γερά μωράκια σας οι γκαστρούλες... Ξανθήηηηηη συγχαρητήρια!!!! Με το καλό...

Κι οι γκαστρούλες to be, to be γρήγορα!!!

Διαφημίσεις

αννετακι μου αγαπη μου τι κανεις?εισαι ετοιμη?

εγω ετοιμη ειμαι τζενακι μου, ο μπεμπης μου κανει τον δυσκολο!!χαχαχα

Ανέτ το αντράκι σου είναι πολύ ζόρικο μωρό και το δείχνει με κάθε τρόπο.....Χαχα έρχεσαι όλο και πιο κοντά στο σενάριο να κάνω μια επίσκεψη και για τις 2...Εν τω μεταξύ κρατήσου γιατί το Αλεξάνδρας είναι φουλ δεν πέφτει ούτε καρφίτσα είπε η γιατρός στην Ιωάννα οπότε κρατήσου να βρεις καλό δωμάτιο...

αμαν, λες τωρα που το ειπες να αποφασισει το μπουμπουκι μου να ερθει?

βρε και σε ραντζο την βγαζω λεμε χαχαχχχαα

φευγω θα τα πουμε μετααααααααααααααααα

γεια σου τζενακι μου γλυκο!!!φιλουρες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ευχαριστώ Ξανθούλα (προς το παρόν είμαι σπίτι γιατί έχω την μικρή άρρωστη!)

Ανετ!!! 39 εβδομάδων! Πωπω, πως πέρασε ο καιρός (ναι ξέρω, πέρασε για όσους είναι έξω από τον χορό!!!)! Δηλαδή από ώρα σε ώρα γεννάς!!! Με το καλό κοριτσάκι!

Καλή Χρονιά κοριτσάκια, με υγεία και χαρά... Με το καλό να αποκτήσετε τα γερά μωράκια σας οι γκαστρούλες... Ξανθήηηηηη συγχαρητήρια!!!! Με το καλό...

Κι οι γκαστρούλες to be, to be γρήγορα!!!

ελα ρε ελενη, μα καλα ετσι κανει ο κοσμος ρε?

σε αρπαξα απτα μουτρα βρε...καλη χρονια να εχεις με υγεια κοπελα μου...να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

για πες μας τα νεα σου!!!πως περνας?

IB5Vp2.png

Ευχαριστώ Ξανθούλα (προς το παρόν είμαι σπίτι γιατί έχω την μικρή άρρωστη!)

Ανετ!!! 39 εβδομάδων! Πωπω, πως πέρασε ο καιρός (ναι ξέρω, πέρασε για όσους είναι έξω από τον χορό!!!)! Δηλαδή από ώρα σε ώρα γεννάς!!! Με το καλό κοριτσάκι!

περαστικα στην μυρτουλα κοριτσι!

ευχαριστω κοπελα μου, ναι περασε ο καιρος αλλα τωρα δεν περνανε οι ωρες, τα λεπτα, τα δευτερολεπτα!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ελα ρε ελενη, μα καλα ετσι κανει ο κοσμος ρε?

σε αρπαξα απτα μουτρα βρε...καλη χρονια να εχεις με υγεια κοπελα μου...να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

για πες μας τα νεα σου!!!πως περνας?

Ναι βρε κορίτσια, είμαι γαϊδούρα τι να πω!!! Μπαίνω στο καφέ σφαίρα, λίγο στις Μαγιομανούλες και σπανιότερα στις 30αρες... Ρε συ, 7με 7 είμαι στους δρόμους, μετά λίγο να ασχοληθώ με τα παιδιά, ελάχιστα με το σπίτι, καθόλου σχεδόν με τον σύζυγο :tongue: θέλω να πέσω ξερή! Δεν είναι ζωή αυτό το πράγμα!!!

Σας σκέφτομαι όμως κι ενίοτε μαθαίνω νέα σας!

περαστικα στην μυρτουλα κοριτσι!

ευχαριστω κοπελα μου, ναι περασε ο καιρος αλλα τωρα δεν περνανε οι ωρες, τα λεπτα, τα δευτερολεπτα!

Για πες τελευταία νέα του μπέμπη! Τελευταίες μετρήσεις, συμπεριφορά, συναισθήματα δικά σου!!! Πωπω, έχεις να ζήσεις φοβερή κατάσταση, μην μασάς καθόλου, τίποτα δεν είναι όλα αυτά που ίσως φοβάσαι... Μόνο το μωρό σου στο τέλος έχει σημασία!!!

Ναι βρε κορίτσια, είμαι γαϊδούρα τι να πω!!! Μπαίνω στο καφέ σφαίρα, λίγο στις Μαγιομανούλες και σπανιότερα στις 30αρες... Ρε συ, 7με 7 είμαι στους δρόμους, μετά λίγο να ασχοληθώ με τα παιδιά, ελάχιστα με το σπίτι, καθόλου σχεδόν με τον σύζυγο :tongue: θέλω να πέσω ξερή! Δεν είναι ζωή αυτό το πράγμα!!!

Σας σκέφτομαι όμως κι ενίοτε μαθαίνω νέα σας!

ε με τετοιο προγραμμα δικαιολογεισαι!

να εισαι καλα κοπελα μου κι οποτε μπορεις να μπαινεις λιγο κι απο δω να μαθαινουμε τα νεα σας!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...