Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουαου!!!!!!!!!:D:D:D

μπαινει στα υποψιν!!!!!!!!!

απαραιτητα!!!!!!και αξιζει απιστευτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εγω ποτε θα γινω μανα?????????????????????????????????????

οοοολες μαζι το καλοκαιρακι κουκλα μου!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Μαρηηηηη 11 η ωρα τραβα φτιαξε το γαλα του παιδιου

το φτιαξα μαρι το κανα και ντουζ απλα το χω μπροστα μου το παω τωρα....κισα μην τολμισης να φυγεις και αυριο μερα ειναι για δουλειες αντε παπακι μου παλι περαστικα και ξερεις οτι αν μεινεις ιουλιο αυγουστο γεννας ανοιξη ε?οι καλυτεροι μηνες

921477wc2fyvv2y2.gif

παντως κοριτσια ο γιατρος μου ειπε πως αν δεν το βρισκαμε τσαμπα θα εμπαινε σε διαδικασια υπομονης και αναμονης για μωρο.αυτο το πραγμα εκλεινε οοοολο το δρομο!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

οποτε τωρα που ανοιξε ο δρομος..........;)

ε ε ερχεται!!!:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κοπελιτσα κι εμενα μου κλειναν το δρομο οι βουλωμενες σαλπιγγες αλλα εδρασε το τουμποφλο στη σαλπιγγογραφια και ξεβουλωσαν!

ωρε κοιτατε δουλειες παλι!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

το φτιαξα μαρι το κανα και ντουζ απλα το χω μπροστα μου το παω τωρα....κισα μην τολμισης να φυγεις και αυριο μερα ειναι για δουλειες αντε παπακι μου παλι περαστικα και ξερεις οτι αν μεινεις ιουλιο αυγουστο γεννας ανοιξη ε?οι καλυτεροι μηνες

χιχιχιχιχι μακαααααααααααααααααααααααααααρι!σε ευχαριστω πολυ κουφετακι.ειμαι πολυ χαρουμενη και νιωθω πως ολα θα πανε καλα τωρα!απλα παει χαμενος ο ΜΑΙΟς.

γιατι με τα χαπια και 10 μερες αποχης(κλαψ) αλλαζει και ο κυκλος!τωρα θα περιμενω 10 ιουνιου περιπου και μετα που θα τελειωσει η περιοδος μου γυρω στις 24 ιουνιου ωορηξια!ουουουουυου εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

παπακι κ η αδερφη μου εκανε προχθες για πολυποδα κ ποναγε λεει πολυ οατν ξυπνησε εσυ ποναγες?

δεν καταλαβα τιποτα!ειμαι μια χαρα λες και δεν με ακουμπησαν!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσια μακαρι να γεμησουμε εγκυουλες το καλοκαιρι αλλα και μετα δεν μας χαλαει αρκη να ρθουν και εννοειτε πως εχεται εσεις σειρα εμεις που χουμε παιδακια περημενουμε

ελα ρ εκουφετακι ,σε λιγοθα την κανω!!!τι κανετε γλυκε ςμου.παλι ξεσαλωρσατε?εγωπηγα στο χωριο του φιλουμου,φαγαμ ε γυρισαμε κα πηγα εκλεισα μαγαζι για τεταρτη,οικογενειακα πραγματα...αναποφευκτο αλλα....!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια ομαιος λεμε ειναιτυχερο ςκαι καρπερος,ακομη στ αμια ειμαστε!!!βαλτε τους κατω!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μακαρι κοπελιτσα μου!

χτυπαω κατι σουβλακια κοτοπουλο,θελει καμια?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

κουφετακι ευχαριστω π0ολυ για το δωρακι !!!ο φιλος μου ξετρελαθηκε!τον βλεπω ν ατ αγραφειολα αυτος@!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...