Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον..δεν ειμαι καλα..μου ηρθε συσταση να παω στο τμημα και πηρα τηλ να δω τι ειναι.η κιουρια απο πανω ειχε παει στο τμημα τοτε που βρηστηκανε εδω ενα μεσημερι με την αντριανη κ την πεθερα μου κ τους ειπε οτι εγω καθε μεσημερι μαζευω ην παρεα μου εξω απο το μαγ κ μιλαμε δυνατα κ δεν τους αφηνουμε να κοιμηθουνε.εγω να του εξηγω του μπατσου οτι δεν εχω καφετερια κ αυτος να μου λεει τα δικα του.τα πηρα στο κρανιο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον..δεν ειμαι καλα..μου ηρθε συσταση να παω στο τμημα και πηρα τηλ να δω τι ειναι.η κιουρια απο πανω ειχε παει στο τμημα τοτε που βρηστηκανε εδω ενα μεσημερι με την αντριανη κ την πεθερα μου κ τους ειπε οτι εγω καθε μεσημερι μαζευω ην παρεα μου εξω απο το μαγ κ μιλαμε δυνατα κ δεν τους αφηνουμε να κοιμηθουνε.εγω να του εξηγω του μπατσου οτι δεν εχω καφετερια κ αυτος να μου λεει τα δικα του.τα πηρα στο κρανιο.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕν παει καλα ρε αυτη τωρα το παρακανε...

Και ποια η λυση ρε Τζενη τι θα την κανεις την τρελη????

Άρχισαν τα μποφόρ και μάλιστα πολλά.Το στομάχι είναι χάλια από την αρχή σχεδόν και με το ζόρι σιτίζομαι.Ζυγίστηκα και χθες και από την προηγούμενη Δευτέρα έχω χάσει 4 κιλά.Αυτό βέβαια καλό είναι αλλά νιώθω χάλια.

Τζένη να έρθω Πάτρα να πάω στην κυρία για σύσταση;;;Πες τώρα που μου κάνει ακόμα η στολή να την περιποιηθούμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕν παει καλα ρε αυτη τωρα το παρακανε...

Και ποια η λυση ρε Τζενη τι θα την κανεις την τρελη????

τι να την κανω ρε αννα..εδω δεν μπορεσαν να την κανουν καλα ολοι οι ψυχιατροι πατρω κ περιχωρων..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Άρχισαν τα μποφόρ και μάλιστα πολλά.Το στομάχι είναι χάλια από την αρχή σχεδόν και με το ζόρι σιτίζομαι.Ζυγίστηκα και χθες και από την προηγούμενη Δευτέρα έχω χάσει 4 κιλά.Αυτό βέβαια καλό είναι αλλά νιώθω χάλια.

Τζένη να έρθω Πάτρα να πάω στην κυρία για σύσταση;;;Πες τώρα που μου κάνει ακόμα η στολή να την περιποιηθούμε...

ελα ρε ξανθη θα με υποχρεωσεις..δηλ .κ το ωραιο ειναι οτι τους λεει οτι δεν ειναι καλα κ οτι θελει υσηχια γιατι ειναι αρρωστη .κ λεει κ ψεμματα η σαυρα..μαζευω λεει την παρεα μου εξω κ φωναζουμε......την τρελλα μου μεσα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τέρμα έρχομαι....Γαμώτο αν ήσουν εδώ θα έπαιρνα όλο το γραφείο και θα ερχόμασταν εκεί να της κάναμε χουνέρι στην Πάτρα δεν έχω και κανέναν φίλο να σε φτιάξω αλλά θα ψάξω λίγο μπας και είναι κανένας ξεχασμένος.

Άννα τρώω γάλα με κορνφλεικσ λίγο το πρωί και φρούτα φαγητό σπάνια γενικά δεν μπορώ να φάω.Και τώρα 3 μέρες που λείπανε σύζυγος και παιδί ήμουν με γάλα μόνο...

Τέρμα έρχομαι....Γαμώτο αν ήσουν εδώ θα έπαιρνα όλο το γραφείο και θα ερχόμασταν εκεί να της κάναμε χουνέρι στην Πάτρα δεν έχω και κανέναν φίλο να σε φτιάξω αλλά θα ψάξω λίγο μπας και είναι κανένας ξεχασμένος.

Άννα τρώω γάλα με κορνφλεικσ λίγο το πρωί και φρούτα φαγητό σπάνια γενικά δεν μπορώ να φάω.Και τώρα 3 μέρες που λείπανε σύζυγος και παιδί ήμουν με γάλα μόνο...

Και αυτο ομως ρε ξανθουλα δεν ειναι καλο...

Δεν τρως κανα παξιμαδι να στρωσει το στομαχι και μετα να τρως και λιγο φαγητο...

Διαφημίσεις

Προσπάθησα να τρώω καμιά φρυγανιά αλλά αν φάω γενικά με πιάνει πόνος στο στομάχι που απλώνεται σε όλη την κοιλιά και μετά με πιάνουν φόβοι ότι χάνω το μωρό κτλ.οπότε δεν τρώω και έχω την ηρεμία μου..

ρε ξανθουλι ειναι σαν να ηρθες.σε ευχαριστω που μου συμπαραστεκεσαι εστω κ απο μακρυα.το δικιο ειναι με το μερος μου..εγω θα παω στο τμημα κ θα του πω οτι του δινω το δικαιωμα να μου κανει εφοδο οποτε γουσταρει αυτος κ αν δει εστω κ εναν να ειναι εξω να με παρει αυτοφωρο.εγω το καλοκαιρι με 40 βαθμους κ δεν εβγαινα εξω θα βγω τ ωρα?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Προσπάθησα να τρώω καμιά φρυγανιά αλλά αν φάω γενικά με πιάνει πόνος στο στομάχι που απλώνεται σε όλη την κοιλιά και μετά με πιάνουν φόβοι ότι χάνω το μωρό κτλ.οπότε δεν τρώω και έχω την ηρεμία μου..

βρε συ..τωρα το ειδα..μην ακουω τετοια ..θα σε μαλωσω..ποτε θα πας γιατρο για υπερηχο?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...