Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Η μικρη κοιμοταν ξυπνησε στις 5 το πρωι που ηθελα εγω να κοιμηθω....χαχαχαχαΜε ταραξε αλλα της ειπα να κατσει καλα να κοιμηθει η μαμα και με ακουσε.....χαχαχαχα Μαρη παει το χασαμεεεεεεεε

τι χασαμε καλε?τα μυαλα μας?αυτα ηταν χαμενα προ πολλου...τα δικα μου τουλαχιστον χαχαχα

ο γαμπρος σου εχθες προσπαθουσε να βολευτει, κουνου λιγο το ποδαρακι του και ξανα πισω χαχαχχα το μαναρι μου δεν βολευεται καθολου!!!

γιαυτο σου λεω μωρο μου "ελα να βολευτεις στη αγκαλιτσα μου"!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι χασαμε καλε?τα μυαλα μας?αυτα ηταν χαμενα προ πολλου...τα δικα μου τουλαχιστον χαχαχα

ο γαμπρος σου εχθες προσπαθουσε να βολευτει, κουνου λιγο το ποδαρακι του και ξανα πισω χαχαχχα το μαναρι μου δεν βολευεται καθολου!!!

γιαυτο σου λεω μωρο μου "ελα να βολευτεις στη αγκαλιτσα μου"!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αστο μωρε το αγορακι μας θα βγει με τν ωρα του αλλα θελει και λιγη βοηθεια......

εχθες με πηρε η σπιτονοικοκυρα της μαμας μου (και μακιγιεζ στον γαμο μου), με σκλαβωσε κοριτσια με τα λογακια της...αφου τα εμπηξα δεν αντεξα!!!

θα παρει δωρακι για τον μπεμπουκο μου ενα σλινκ και η πρωτη κουβεντα του αντρα μου "θα το φοραω κι εγω ετσι?"

ααααχ μας βλεπω να στηνουμε καβγα ποιος θα πρωτοπαρει αγκαλια τον μικρο!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

σε λιγακι θα βγω για να ετοιμαστω για το ικα..

μακαρι να μην εχει κοσμο

IB5Vp2.png

Αστο μωρε το αγορακι μας θα βγει με τν ωρα του αλλα θελει και λιγη βοηθεια......

ναι μωρε αλλα κι εγω εχω τις ανησυχιες μου, μην ειναι μεγαλος, μη πονεσω, μη μη μη!

ουφ ουφ ουφ σε συνδιασμο με αναπνοες φου φου φου!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

η μινα που πηγε?μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

το εχασες το τρενο χαχαχαχαα!!!παντως τον ενημερωσα τον κυριο σχετικα με το σεξ...κιχ δεν εβγαλε χαχαχαχαα

IB5Vp2.png

τι ειναι το σλιννκ? Καλα οσο για τους τσακωμους αστο καλυτερα

αυτο το πανι που δενει και κραταει το μωρο κοντα στο στηθος και τα χερακια μας ειναι ελευθερα ...καλα τα λεω?βλεπε σακη οταν βγηκε απτο μαιευτηριο με την κορουλα του!!!

IB5Vp2.png

Α μαρσιπο εννοεις αλλα τους καινουριους αχ ασε εγω εκει το ειχα χασει το παιχνιδι ολο ο αντρας μου την επαιρνε την μικρη γιατι με την καισαρικη και να ηθελα δεν μπορουσα να την σηκωσω

Διαφημίσεις

Α μαρσιπο εννοεις αλλα τους καινουριους αχ ασε εγω εκει το ειχα χασει το παιχνιδι ολο ο αντρας μου την επαιρνε την μικρη γιατι με την καισαρικη και να ηθελα δεν μπορουσα να την σηκωσω

α γεια σου χαχαχχα

βγαινω κοριτσαρες μου γιατι θα πεσω σε τιποτα γεροντακια (παθολογος/διαβητολογος γαρ η γιατρος )και με βλεπω να σπανε τα νερα μου απτα νευρα αφου δεν θα θελουν να χασουν τη σειρα τους!!!

καλο μεσημερι και φιλακια χαδακια σε μανουλες, παιδακια, σπορακια!!!

μουατς!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...