Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι αννα μου να τα καταφερετε και να πατε γιατι σιγουρα το χρειαζεστε κι οι δυο σας πολυ,δεν περασατε και λιγα τη χρονια που εφυγε,ευχομαι να τα καταφερετε.

Καλημερα μινακι και ξανθη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

πες τα ρε Ξανθη γιατι τα λεω και δεν με ακουει

μινακι, ο αντρας μου ξυπνησε, παρε να του τα πεις...εεεεεεεμααααααααα!!!χαχαχα

Και εγώ αννούλα Παρασκευή επαφή Κυριακή ξημερώματα γέννησα...Πιάνει Ανετ ακούς;;;

εγω ακουω, ο αντρας μου εχει κουφαθει χαχαχαα

τι κανει ο μικρος?το σπορακι μας?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Έχε χάρη που είναι ο Διευθυντής εδώ και ακούει αλλιώς θα σε έπαιρνα τώρα τηλέφωνο να του το πω χαχαχα.Η γιατρός σου δεν του είπε τίποτα καλέ;;;Που είναι τώρα να δώσει συμβουλές προς ναυτιλλομένους;;;

Τον μικρό τον έχω άρρωστο και πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια πήρε αντιβίωση.Το σποράκι ελπίζω καλά δεν ξέρω θα το δω την Δευτέρα..

Είμαι μόνη πάλι στο γραφείο και κάνω πάρτυ όπως καταλάβατε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μανουνινι μου!!!ετοιμαζεστε κουκλιτσα μου?

βροχη και κρυο καιρος για δυο!!!

αυτη η εκδρομη θα ειναι το δευτερο honeymoon!!!να περασετε τελειααααααααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι Μανου μου!!!!

Για πειτε κοριτσια πως τα περασατε????Εμεις ρηξαμε τρελο γελιο ηρθε ο αγιος Βασιλης (ο αδερφος μου) για να φερει δωρα εφερε σε ολους μας εκτως απο τα κοριτσια...οποτε εμειναν κοκκαλο και του λενε αν σου πουμε τα καλαντα θα τα παρουμε????ειχαμε πεθανει εννοειτε πως τα ειπανε και τα πηραν τα δωρα....

Μετα ειχαμε καραοκε και η δικια μου ελεγε το σαν ερθει η μερα και η μικρη δεν ηξερε και εκανε δευτερη φωνη τα τριγωνα καλαντα....χαχαχαχα

Έχε χάρη που είναι ο Διευθυντής εδώ και ακούει αλλιώς θα σε έπαιρνα τώρα τηλέφωνο να του το πω χαχαχα.Η γιατρός σου δεν του είπε τίποτα καλέ;;;Που είναι τώρα να δώσει συμβουλές προς ναυτιλλομένους;;;

Τον μικρό τον έχω άρρωστο και πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια πήρε αντιβίωση.Το σποράκι ελπίζω καλά δεν ξέρω θα το δω την Δευτέρα..

Είμαι μόνη πάλι στο γραφείο και κάνω πάρτυ όπως καταλάβατε...

χαχαχχαα δεν σας πιστευω χαχαχχαα

δεν του ειχε πει κατι...αλλα και να του πει απτο ενα θα μπει κι απτο αλλο θα βγει!!!ξερεις τι νησιωτης ειναι αυτος ξεροκεφαλος?απαπαααααααα!!!

περαστικα μωρε, που την αρπαξε ρε γμτ το μαναρι μου?

το σπορακι μια χαρα θα ειναι, μεγαλωνει!!!θα σε χαιρετησει τη δευτερα!!!

ετσι να την διωχνετε την καργια να μαθαινουμε κι εμεις τα νεα σας!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι Μανου μου!!!!

Για πειτε κοριτσια πως τα περασατε????Εμεις ρηξαμε τρελο γελιο ηρθε ο αγιος Βασιλης (ο αδερφος μου) για να φερει δωρα εφερε σε ολους μας εκτως απο τα κοριτσια...οποτε εμειναν κοκκαλο και του λενε αν σου πουμε τα καλαντα θα τα παρουμε????ειχαμε πεθανει εννοειτε πως τα ειπανε και τα πηραν τα δωρα....

Μετα ειχαμε καραοκε και η δικια μου ελεγε το σαν ερθει η μερα και η μικρη δεν ηξερε και εκανε δευτερη φωνη τα τριγωνα καλαντα....χαχαχαχα

χαχαχχαα τα σκ@τουλια...να ημουν απο μια μερια να δω τα βλεματακια τους κι εννοειτε να καμαρωσουμε την κουνιαδουλα μας να λικνιζεται στους ρυθμους του τραγουδιου!!!

το νυφουλακι μου δεν χορευε στην κοιλιτσα αγαπη?

IB5Vp2.png

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες να ειστε ολες καλα.Σας αφηνω παω να τσεκαρω τη μικρη με τα μαθηματα,φιλακια πολλα σε ολες.

φιλακια μανου μου, αν δεν σε ξαναπετυχω καλο ταξιδι, να περασετε υπεροχα και στην επιστροφη να εισαι 2 σε 1!!!

μακια αγαπιτσα μου!!!

φιλια και στην πριγκιπεσσα!!!

IB5Vp2.png

χαχαχχαα τα σκ@τουλια...να ημουν απο μια μερια να δω τα βλεματακια τους κι εννοειτε να καμαρωσουμε την κουνιαδουλα μας να λικνιζεται στους ρυθμους του τραγουδιου!!!

το νυφουλακι μου δεν χορευε στην κοιλιτσα αγαπη?

Η μικρη κοιμοταν ξυπνησε στις 5 το πρωι που ηθελα εγω να κοιμηθω....χαχαχαχαΜε ταραξε αλλα της ειπα να κατσει καλα να κοιμηθει η μαμα και με ακουσε.....χαχαχαχα Μαρη παει το χασαμεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...