Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 16 λεπτά , Elli88 είπε:

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

Expand  

Να του πεις να στα γράψει είναι κάτι που θα το κάνεις για εσένα για να έχεις μια αναφορά στο ιστορικό σου πριν τα φάρμακα για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει να κάνει με τον γιατρό είναι για την ασφάλεια σου . Οπότε σίγουρα κάτι απτά δύο πρέπει να το προγραμματίσεις 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημερα και καλη χρονιαααααααα!!!!

Να εχουμε ολες και ολοι υγεια πανω απολα και μετο καλο να ερθουν τα μπεμπακια μας αλλα και πολλα σπορακια σε κοιλιτσες που περιμενουν!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλη χρονια σε ολες,χθες το βραδυ παντως που μιλησα με το αννετακι ηταν ακοοοομα σπιτι ............Τι κανετε κουκλες πως τα περνατε,εγω σημερα εχω πολυ καλη διαθεση,ηρθαν επιτελους ενα σωρο πραγματα που ειχα παραγγειλει απο Αγγλια και καθυστερησαν λογω της εκει κακοκαιριας,κι εγω κι η μικρη ειμαστε μες την τρελη χαρα.Αρχισα να φτιαχνω και τη βαλιτσουλα για την εκδρομουλα κι ολα τελειααααα!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ευχαριστουμε αννουλα να εισαι καλα.Ειναι μια χαρα αν και λιγο μπουκωμενη,ειμαστε μονιμως με τους ορους και τα χαρτομαντηλα,αλλα ειναι συνηθες φαινομενο για μας......κανει τα γερμανικα της τωρα,για να ειναι ελευθερη τις μερες που θα μεινει στη νονα της,για να το καψουν.....:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

manoutita είπε:
Ευχαριστουμε αννουλα να εισαι καλα.Ειναι μια χαρα αν και λιγο μπουκωμενη,ειμαστε μονιμως με τους ορους και τα χαρτομαντηλα,αλλα ειναι συνηθες φαινομενο για μας......κανει τα γερμανικα της τωρα,για να ειναι ελευθερη τις μερες που θα μεινει στη νονα της,για να το καψουν.....:tongue:

Ετσι ημασταν και εμεις την προηγουμενη εβδομαδα....περαστικα σας...

Καλα δεν θα το καψει μονο η μικρη αυτες τις μερες...;););) χαχαχαχα

Που θα πατε τελικα?

καλημεραααααααα, τι κανουν τα κοριτσακια μου?

εμεις ακομα σπιτι!!!του μπεμπουλη μαλλον του αρεσει πολυ στην κοιλιτσα μου και δεν θελει να βγει!!!σε καμια ωρα θα φυγω για το ικα (να μου γραψει τα τελευταια 2 κουτια ταινιες των μετρησεων) και στον γυρισμο θα ανεβω τις σκαλες μεχρι το σπιτι...εεεεεεεεε δεν παει αλλο χαχαχα!!!

εσεις τα νεακια σας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αννα25 είπε:
Ετσι ημασταν και εμεις την προηγουμενη εβδομαδα....περαστικα σας...

Καλα δεν θα το καψει μονο η μικρη αυτες τις μερες...;););) χαχαχαχα

Που θα πατε τελικα?

Οσο γι'αυτο να λεγεται,γιατι ετσι οπως ημουν τον τελευταιο καιρο,ημασταν στη "νηστεια".Θα παμε ακτη ελια,στη Σιθωνια Χαλκιδικης,στο 2ο ποδι.Εχουμε ξαναπαει πριν χρονια κι ειναι παρααααα πολυ ωραια.Το εχω πολυ αναγκη αυτο το ταξιδι κοριτσια,κι απο οτι βλεπω θα εχει κρυο,οποτε μονο για χουχουλιασμα στο τζακι θα ειναι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια....Καλά είσαστε διαβάζω.Αννετάκο για να σε βοηθήσω θα αρχίσεις να μετράς όταν πονάς πολύ έντονα στην μέση αλλά πολύ έντονα.Οι πόνοι από την μέση τους καταλαβαίνεις.Και επίσης πες του άντρα σου μπορεί δεν μπορεί να έχετε μαι επαφή με εκσπερμάτιση για να βοηθήσει την κατάσταση πιάνει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

manoutita είπε:
Οσο γι'αυτο να λεγεται,γιατι ετσι οπως ημουν τον τελευταιο καιρο,ημασταν στη "νηστεια".Θα παμε ακτη ελια,στη Σιθωνια Χαλκιδικης,στο 2ο ποδι.Εχουμε ξαναπαει πριν χρονια κι ειναι παρααααα πολυ ωραια.Το εχω πολυ αναγκη αυτο το ταξιδι κοριτσια,κι απο οτι βλεπω θα εχει κρυο,οποτε μονο για χουχουλιασμα στο τζακι θα ειναι.

Αχ εγω να δεις ποσο θελω ενα ταξιδακι και βλεπω να το ζηταω αντονα για κανα σουκου οχι μακρια ομως εστω μεχρι το καρπενησι με ολα αυτα που εγιναν την περασμενη χρονια δεν εχουμε μεινει καθολου μονοι με τον αντρα μου....Θελω οπωσδηποτε να παω πριν ερθει η μπεμπα...

Τεσπα σου ευχομαι να περασετε τελεια κουκλιτσα μου!!!

xanp είπε:
Γειά σας κορίτσια....Καλά είσαστε διαβάζω.Αννετάκο για να σε βοηθήσω θα αρχίσεις να μετράς όταν πονάς πολύ έντονα στην μέση αλλά πολύ έντονα.Οι πόνοι από την μέση τους καταλαβαίνεις.Και επίσης πες του άντρα σου μπορεί δεν μπορεί να έχετε μαι επαφή με εκσπερμάτιση για να βοηθήσει την κατάσταση πιάνει...

Καλημερα Ξανθουλα!!!!

Συμφωνω και εγω ετσι γεννησα επαφη και την αλλη μερα τσουπ ηρθε ή μαλλον την μεθεπομενη γιατι κραταγε και χαρακτηρα....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...