Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μανού περαστικά σου!με ομοιοπαθητικη δοκιμασες ποτέ να αντιμετωπίσεις τις παλιοημικρανιες; Αυτή τη φορά πολυ χαθηκαμε μου φαίνεται και μένα,άντε να κανονισουμε!κουφετακι γιορταζε ο πρωτοτοκος;να τον χαίρεσαι και καλή πρόοδο να έχει.
Κουφετάκι πολλές ευχές και από εμένα!!!!!Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και να είναι ευτυχισμένος!!!!

ευχαριστω κοριτσια!!!!ειχαμε εδω τσακαλοπαρεα μετα την αλλαγη του ετους κοψαμε τουρτιτσα και φετος 1η χρονια βγηκε ο μεγαλος εξω μεχρι το πρωι.αχου!!!παμε για αλλα:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κοριτσια!!!!ειχαμε εδω τσακαλοπαρεα μετα την αλλαγη του ετους κοψαμε τουρτιτσα και φετος 1η χρονια βγηκε ο μεγαλος εξω μεχρι το πρωι.αχου!!!παμε για αλλα:lol:

Θα έρθει και η δική μας η ώρα.....:rolleyes:Πόσο είναι ο μεγάλος;;;;Να ξέρω τί με περιμένει δηλαδή....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μην ανησυχεις μαριαθ και θα τις συντονισω και τις υπολοιπες,απλα θελω να γινω εντελως καλα,για να μην εχουμε τιποτα ιστοριες.Καλα θα κανεις και θα σταματησεις,διανυεις την πιο τελεια περιοδο,εμενα ηταν το καλυτερο μου,το κομματι των αγορων.

Αστα κουφετακι εσεις εχετε ξεφυγει τελειως,ε ρε τι μας περιμενει.......

Ερη μου να σου πω την αληθεια,και να ζητησω εκ των προτερων συγγνωμη απο τις Αθηναιες,δεν τρελαινομαι καθολου για την πρωτευουσα,και μονο που το σκεφτομαι με πιανει το κεφαλι μου.Αλλα θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω,οποτε καποια στιγμη θα το βαλω στο προγραμμα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Θα έρθει και η δική μας η ώρα.....:rolleyes:Πόσο είναι ο μεγάλος;;;;Να ξέρω τί με περιμένει δηλαδή....

17 χρ. ειναι και ολα αυτα ειναι καινουργια για μενα.μπορω να πω οτι ειμαι με ενα ανχος συνεχεια οχι για το παιδι μου αλλα για τον κοσμο αλλα τηλεφωνακι και να ξερω που ειναι συνεχεια.

Κουκλες σας αφηνω,γυρισε ο συζυγος,θα πιουμε καφεδακι φιλακιαααα

κριμα μανου αλλα δεν πειραζει τα χρονια μου πολλα πεστου και καλο καφεδακι φιλιαααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

ε αντε να φυγω κι εγω σημερα φευγει η μεσαια χειμερινη με τους προσκοπους και πριν φυγουν θα ταισω 4 προσκοπακια να δω τι καλο θα τους κανω μην φυγουν πεινασμενα τα πουλακια μου.

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα!!!!!!!!!!

χρονια πολλα καλη χρονια!

ευχομαι σε ολα τα ομορφα κοριτσακια εδω μεσα μια υπεροχη χρονια γεματη πανω απο ολα υγεια αλλα και ευτυχια,αγαπη και εννοειται πολλα πολλα ονειρα!με το καλο να μας ερθουν ολα τα μωρουλινια που περιμενουμε,υγεια να εχουν ολα τα παιδακια που ηδη χαιρονται τις αγκαλιτσες της μαμας και του μπαμπα και με το καλο οσα κοριτσακια επιθυμουν ενα παιδακι να τους ερθει το 2011!!!!!!!!!!!!!!

να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου στις 2 φρεσκιες εγκυουλες μας οοοοοτι καλυτερο!να εχουν μια υπεροχη,τελειομηνη και γεματες συγκινησεις εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!

αστερια μου τα εμαθα τα νεακια σου και πραγματικα συγκινηθηκα τοοοοοσο πολυ!ειδες κουκλα μου τελικα οχι ενα αλλα 2 θαυματακια μεγαλωνουν στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κουκλα μου να χαρεις ολο αυτο το διαστημα οσο πιο πολυ μπορεις!!!!!!!!

ξανθη μου τα καταφερες πατ κιουτ κοριτσακι ε;;;;;μπραβο κουκλα μου ολα καλα να πανε!με το καλο το μωρακι σου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλημερα μινακι μου τι κανεις κουκλα;;;ολα καλα;;το κοριτσακι σου πως ειναι;;;;τωρα προσπαθω να διαβασω τα νεα αλλα ειναι τοσα πολλα που χαθηκα!

δε βαριεσαι αφου ολα ειναι καλα δεν πειραζει δε χρειαζεται να τα διαβασω κι ολα!

τωρα εκανα ενα μπανιο και παω να στεγνωσω το μαλλι!θα παμε βολτουλαμ ε τους κουμπαρους μας για καφεδακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρα όμορφες τι κάνετε;μινάκι όλα καλά με την μικρή;;;Παπάκι τι κάνει το μπεμπε σου;

καλα ειναι αυριο θα παμε να το δουμε παλι στον καινουριο μας γιατρο!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

η μικρη μια χαρα σαν να μην εγινε ποτε το χειρουργιο ντουρασελ το παιδακι μου της λεω χθες παιδακι μου πανω κατω ολη την ωρα δεν κουραζεσαι ποτε???????? και η απαντηση ΟΧΙ εμεινα και την κοιτουσα αναυδη κανενα δυλεπτο χαχαχχαχχαχαχαχ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...