Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλή χρονιά και η ώρα η καλή στις εγκυούλες!!!!

Αννετάκι έβαλες στην τσάντα χαρτομάντηλα για.... την συγκίνηση;;;;χαχαχαχα!!!!

Μανού σιδερένια να είσαι κοπέλα μου!!!!!Η υγεία πάνω από όλα πάντα....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!καλή χρονιά να έχετε με υγεία και οτι καλυτερο!με το καλό να έρθουν ολα τα μωρακια, αυτά που είναι ήδη στις κοιλιτσες και αυτά που θα τις γεμίσουν συντομα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Μαριαθ καλημερα κουκλα μου,καλη χρονια,ευχαριστουμε για τις ευχες,κι εσυ με το καλο να δεχθεις το μωρακι σου τη νεα χρονια!!!

Κοριτσια σα να μου φαινεται οτι χαθηκαμε οι Σαλλονικιες,για να κανονισουμε τιποτα........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μαριαθ καλημερα κουκλα μου,καλη χρονια,ευχαριστουμε για τις ευχες,κι εσυ με το καλο να δεχθεις το μωρακι σου τη νεα χρονια!!!

Κοριτσια σα να μου φαινεται οτι χαθηκαμε οι Σαλλονικιες,για να κανονισουμε τιποτα........

Αυτά κάνετε εσείς εκεί πάνω και εμείς εδώ ...ζηλέυουμε.!!!!!:tongue:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μανού περαστικά σου!με ομοιοπαθητικη δοκιμασες ποτέ να αντιμετωπίσεις τις παλιοημικρανιες; Αυτή τη φορά πολυ χαθηκαμε μου φαίνεται και μένα,άντε να κανονισουμε!κουφετακι γιορταζε ο πρωτοτοκος;να τον χαίρεσαι και καλή πρόοδο να έχει.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Αχ να μη ζηλευτε και που θα παει βρε κοριτσια,μπορει καμια φορα να τα καταφερουμε και να συναντηθουμε ολες μαζι,καλα φανταστικο θα ηταν αυτο....:P

Μακάρι βρε Μανού...Θέλω πολύ να σας γνωρίσω...Έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά...!!!Πρέπει οποσήποτε να γνωριστούμε κάποια στιγμή....!!!!Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το 2011!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μαριαθ αποφασισα να δοκιμασω το βελονισμο,βρεθηκε μια γνωστη που εκανε και ειπε στον αντρα μου οτι σωθηκε.Ετσι σκεφτομαι να παω κι εγω,γιατι πραγματικα κοριτσια αυτη τη φορα,φοβηθηκα παρααααα πολυ,ειπα παει εδω θα τελειωσω........

Πρεπει οπωσδηποτε να βρεθουμε,γιατι μετα εσυ θα βαρυνεις,να σε δουμε πριν γεννησεις....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Τι να πω ερη μου,εμενα η αληθεια ειναι οτι ο συζυγος μου εχει φαει τα αυτια για να ερθουμε κανα διημερο,αλλα εγω κανω τη ζορικη.Παντως αν το κανω καποια στιγμη θα σας ενημερωσω.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού περαστικά σου!με ομοιοπαθητικη δοκιμασες ποτέ να αντιμετωπίσεις τις παλιοημικρανιες; Αυτή τη φορά πολυ χαθηκαμε μου φαίνεται και μένα,άντε να κανονισουμε!κουφετακι γιορταζε ο πρωτοτοκος;να τον χαίρεσαι και καλή πρόοδο να έχει.

Κουφετάκι πολλές ευχές και από εμένα!!!!!Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και να είναι ευτυχισμένος!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Τι να πω ερη μου,εμενα η αληθεια ειναι οτι ο συζυγος μου εχει φαει τα αυτια για να ερθουμε κανα διημερο,αλλα εγω κανω τη ζορικη.Παντως αν το κανω καποια στιγμη θα σας ενημερωσω.

Γιατί καλέ κάνεις τη δύσκολη;;;;Περιμένουμε ενημέρωση!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μανού μου τώρα αρχίζω και βαραινω αρκετά οπότε πρέπει να τα πούμε συντομα!τώρα θα σταματήσω τη δουλειά γιατί αρχίζω και ζοριζομαι και επιτέλους πρέπει να το πάρω απόφαση οτι θα κάνω ενα μωρό και εκτός από γαλατακι θα θέλει και ρουχακια και πραγματάκια. Εννοώ οτι πρέπει να αρχίσω τα ψωνια!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...