Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!

μολις γυρισα κι εγω απτο nst το οποιο εδειξε συσπασουλες ανα 7λεπτο...ο γιατρος που ηταν εκει μου ειπε να ειμαι προετοιμασμενη γιατι ισως να τον ξαναεπισκευτω σημερα χαχαχα!με κοιταξε και απο κατω...κοντεψα να τον κλωτσισω κοριτσια, πονεσα τοσο πολυυυυυυυυυυ, ουτε παρθενα να ημουνα χιχιχι!!!ο τραχηλος κλειστος και ο μπεμπουλης μου χαμηλα και πανετοιμος για την συναντιση μας!!!ανυπομωνω και φοβαμαι ταυτοχρονα!

αχ ολα να πανε καλα Παναγιτσα μου!

αυτα ηταν τα νεακια μας, σας φιλω ρουφηχτα!!!

αααααααααααααα.............έρχεται ο μπέμπης μας !!!!!!!!!!

Το πρώτο μωρουδέλι του 2011 !!!!!!!!!!

Με το καλό κ με έναν πόνο !!!!!!!!!!!!!!!

περιμένουμε........................

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λυπαμαι τζενακι κουραγιο!αντριανη πολυ γελασα!ανετ πως εισαι|?οτι επιθυμειτε η καθε μια σας !καλη χρονια ευτυχισμενο το 2011

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αγαπιτσες μουυυυυυυυ, εμεις ακομα σπιτι

και ημουν τοσο προετοιμασμενη το πρωι να μη ξαναγυρισω σπιτι, αλλα δεν πειραζει!!!η αληθεια ειναι πως ημουν ξενυχτισσα (με δυομιση ωρες υπνο) οποτε θα ειμαι ξεκουραστη για τη μεγαλη μερα η οποια ευχομαι να ειναι αυριο, το πολυ μεθαυριο...οποτε θελει Ο Θεος βεβαια...συμφωνιες δεν κανουμε...με εναν υγειεστατο μπεμπουλη κολλημενο πανω μου..για την ακριβεια εγω θα ειμαι κολλημενη πανω του χιχιχι!!!

Ανέτ κοριτσάρα μου με το καλό....

Διώξε όλο το άγχος και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες(?),ώρες(?) εγκυμοσύνης!!!

Απόλαυσε τον τοκετό στο έπακρον!!!

Και μην ξεχάσεις να γλυκοφιλήσεις τον μπομπιράκο και από εμάς!!!!

στεγια μου ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου, να χαιρεσαι κι εσυ τον κουκλο αντρακο σου!!!

θα τον φιλησω κοπελαρα μου, θα τον χιλιοφιλησω!!!

αχ πως περιμενω τη στιγμη εκεινη...μιλαω με τη μανουλα μου και δεν μπορω να συγκρατησω τα δακρυα μου!!!φανταστειτε τι θα παθω μολις τον πρωτοαντικρυσω!!!

με την ζαλαδα που μου εχει προκαλεσει το ΔΝΤ δεν ξερω αν εχουμε πασχα η χριστουγεννα

αν πρεπει να σουβλισουμε δεντρο η να στολισουμε αρνι

το μονο που ευχομαι ειναι να βρω εγω το φλουρι μεσα στο αυγο!!!

ρε τρελοκομειο μου εσυ!!!χαχαχαχα

παλι με ακουσε ολη η γειτονια χαχαχαχα

νασαι καλα πουλακι μου, εισαι η χαρα του καφε!!!

αχαχααχααχαχααααααααααχαχαααα!!αυτο θα πει παρακρουση αχαχαχαχααααα!!αννετ εισαι μεσα?αντε κοριτσακι μου με το καλο!!!μην μασας θα τα πας θαυμασια.

ευχαριστω κουφετακι μου, μου δινεται πολυ δυναμη πιστεψτε με!σας ευχαριστω απτα βαθη της καρδιας μου κουκλες μου!!!

Καλη Χρονια!!!το 2011 να ειναι γεματο χαρες,πολλες εγκυμοσυνες και πολλα γερα μωρακια!!!!!!!!!να εχουμε υγεια και να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!

αννετακι μουυυυ πλησιαζει η ωρα!!!!!!!!!!!!!τερμα τα ψεματα,σε πολυ λιγο θα ακουσεις το πρωτο κλαμα του μωρου σου και θα το παρεις αγκαλιτσα!!!!

Παναγια μου να πανε ολα καλα!!

ε ε ερχεται!!!!!

να στειλεις μηνυμα ομως οτι γεννησες για να ανοιξω θεματακι!!!καλα χαμος θα γινει στο Αλεξανδρας.

ΑΜΗΝ sis, γερα μωρακια πανω απολα!!!

τερμα...τερμα μανουλιτσα, τελειωσανε τα ψεματα...ο μπεμπουκος μου ετοιμαζει τα μπογαλακια του για να ανταμωσει με τους τρελαμενους χαζογονεις του!!!

Η Παναγιτσα κι Ο Χριστουλης να βαλουν Το χερι Τους!!!

θα ενημερωσω αγαπη, μη σας πω πως θα ειναι και το πρωτο που θα κανω...θα ειμαι πιο ηρεμη οταν θα ξερω πως μας σκεφτεστε και θα προσευχεστε για μας και το κυριοτερο για τον λατρευτο μου γιοκα!!!!!!!

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολα τα τσουπια,τι κανετε ολα καλα?εμενα ο χρονος δεν μου ''μπηκε''κ τοσο καλα.την παραμονη με αφησε ο καλος μου στο σπιτι κ πηγε να παιξει χαρτια σε κατι φιλους.μεχρι να στρωσεις το κρεββατι ερχομαι μου λεει.παω κ γω στο δωματιο κλεινω την πορτα βαζω αρκουδισιον κ ξαπλωνω.το πρωι ανοιγω τα ματια μου κ συνειδητοποιω οτι ο αντρουλης μου δεν εχει ξαπλωσει στο κρεββατι.κοιταω η ωρα 11.θα το σκοτωσω λεω ,θα γινω η πρωτη δολοφονος του 2011,σηκωνομαι,παω να ανοιξω την πορτα...τπτ.κλειδωσα λεω κ δεν το θυμαμαι..κοιταω ..δεν ηταν κλειδωμενη τραβαω ξανα το χερουλι..τπτ.τον περνω τηλ κ του λεω..που εισαι παιδακι μου,ωπου θελω ειμαι μου λεει κ επρεπε να το σκευτεις καλυτερα πριν κλειδωσεις την πορτα.ρε πας καλα του λεω..δεν εχω κλειδωδειΕΧΩ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΙΙΙΙΙΙ...... παιδια κλειδωθηκα μονη μου κ περιμενα μιση ωρα να ερθει.νωμιζα μου λεει οτι τσατιστηκες που ηρθα στις εξι...τωρα του λεω ολο το χρονο μονη μου θα κοιμαμαι..

μονη........αγκαλια με την κοιλουμπιτσα σου αγαπη μου η οποια ευχομαι να αρχισει να φουσκωνει απτον επομενο μηνα!!!

αααααααααααααα.............έρχεται ο μπέμπης μας !!!!!!!!!!

Το πρώτο μωρουδέλι του 2011 !!!!!!!!!!

Με το καλό κ με έναν πόνο !!!!!!!!!!!!!!!

περιμένουμε........................

αχ βρε κοριτσια μου πως με συγκινειτε δεν ξερετε!!!

σας ευχαριστω ολες για την αγαπη και την συμπαρασταση!

αντε σε λιγα μηνακια θα ευχομαι κι εγω με εναν πονο...η οπως κανει η κοτα το αυγο...πλουπ!!!:lol:

λυπαμαι τζενακι κουραγιο!αντριανη πολυ γελασα!ανετ πως εισαι|?οτι επιθυμειτε η καθε μια σας !καλη χρονια ευτυχισμενο το 2011

κισακι μου αν εξαιρεσεις τον πονο απτο ξεπαρθενιασμα μια χαρα ειμαι, ο μικρουλης μου με το ζορι κουναει το κωλακι του και απλωνει τα ποδαρακια του να ξεμουδιασει!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ααχχχ....και πριν λιγο έλεγα στον άντρα μου , οτι ίσως και να γέννησες....βιάστηκα ε ?

πώς το βλέπεις ...απόψε θα κοιμηθείς ?

αα...και να σε ρωτήσω....αυριο που τα μαγαζιά είναι κλειστα , θα πιούμε το καφεδάκι ή μήπως έχεις κάτι καλυτερο να κάνεις ? ..χιχιχιχιχιχι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλη βδομαδα και καλη χρονια σε ολες ευχομαι.

Αννετακι τι εγινε κουκλιτσα μου,αρχισε η αντιστροφη μετρηση;;;;;;;;;Να μην αγχωνεσαι και να μην ανησυχεις για τιποτα,ολα θα πανε περιφημα,και σε λιγο θα αντικρυσεις το θαυματακι της ζωης σας,που θα ολοκληρωσει την ευτυχια σας.Θα σε σκεφτομαι.

Τζενακι μου,περαστικα,κι ευχομαι να ειναι η τελευταια "κοκκινοσκουφιτσα" της χρονιας..........

Οι εγκυουλες να απολαυσουν μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησουν γερα μωρακια στις αγκαλιες τους τη νεα χρονια.Οσο για τις εναπομειναντες,ευχομαι το 2011 να φερει,οτι δεν εφερε το 2010;)

Δυστυχως και για μενα δεν αρχισε καλα η νεα χρονια,αν εξαιρεσουμε ενα συναχι κι ενα μπουκωμα που εχω κι εγω κι η μικρη,την παραμονη ξυπνησα στις 4 τα ξημερωματα,απο εντονη ημικρανια με εμετους,ζαλαδες κι ολα τα σχετικα.Κοριτσια πρωτη φορα ημουν τοσο χαλια,φωναζα βοηθεια,νομιζα οτι θα μεινω εκει,δεν μπορουσα ουτε ανασα να παρω...........τελικα καταφερα να κοιμηθω και λιγο να συνελθω μετα τις 7 το πρωι.........

Μεχρι και χθες το απογευμα δεν ειχα συνελθει,ευτυχως σημερα ειμαι καλα.

Ειπα στον αντρα μου,αν ειναι η χρονια να μου παει,οπως μου μπηκε,κλαφτα Χαραλαμπε....:(:(:(:(:(

Κατα τ'αλλα ευχομαι να συνελθω εντελως γιατι την Πεμπτη φευγουμε για την εκδρομουλα μας κι ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

manou βρε οτι αρρωστια ηταν να παθεις το '11 σου ηρθε μαζεμενο στην αρχη του,οοολη την χρονια δεν θα σε σκιαζει φοβερα καμια.μα δεν το καταλαβες εσυ τωρα αυτο το πραμα?!!!!

μπηκα να δω το αννετακι μας τι κανει και παω να κανω ενα καφεδακι τωρα...ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΟΟΟΣΣΣΣ.πλακα πλακα στους 10μηνες μονο 5 μερουλες αδεια πηρα ,κ@λο συμβασεις γμτ!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι μου,καλη ξεκουραση τη χρειαζεσαι και σου αξιζει κιολας.

Οσο για τα υπολοιπα απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι,γιατι δε νομιζω να αντεξω αλλο τετοιο σκηνικο,θα με μαζευετε,οι Σαλλονικιες..........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...