Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννετ μου καλημέρα. Τι έγινε καλό μου;εγώ νομίζω ότι ετοιμάζεται ο μπέμπης αλλά δε γεννάς ακόμη. Να περιμένεις να σπάσουν τα ξερα η αν δεις βλεννη με αιματακι η πονακια περιόδου η σύσπασεις δημ πετρώμα κοιλίας κάθε 5 λεπτό...καλημέρα θα ξυπνήσω σε καμία ωρίτσα για να πάμε για εμβόλιο.σε όλες

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κισακι μου, τωρα αν σου πω πως δεν αναγνωριζω τις συσπασεις θα με πιστεψεις?

η αληθεια ειναι πως η κοιλια μου ηταν πολυ σκληρη...η ετσι νομιζα τουλαχιστον...αλλα πετρωματα δεν ειχα ομως.

ο μπεμπης ηταν υπερκινητικος σε σημειο να μην αναγνωριζω την κοιλια μου...σαν μπανανα ενα πραγμα...το καλο ειναι πως ετσι οπως ειχε μεταμορφωθει γελαγα και ψιλοχαλαρωσα αλλα απο υπνο γιοκ

λιγη ενοχληση και το ματι γουρλωνοταν...αχ μακαρι να σπασουν τα νερα η να δω αυτη τη βλενα γιατι αν περιμενω απο πονακια καθε τρεις και λιγο θα ειμαι στην τσιτα.

με το καλο το εμβολιακι σας, να μας πεις πως αντεδρασε η μπουμπου!

φιλακια κουκλιτσα μου και καλημερααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κι εγω ετοιμαζομαι να παω ικα να παρω κατι φραγκα χιχιχι

ελπιζω να μη μου συμβει τιποτα εκει χαχαχχα

και μετα περιμενω ανηψια για τα καλαντα!αντε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε!!!

φιλακια κουκλα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Αννετ σε βλέπω πρωτοχροννιά στο μαιευτήριο!!!!!χαχαχαχα!!!!

Εμείς στείλαμε τα μεγάλα στους παππούδες και σήμερα θα κατέβουμε και εμείς.Θα μείνουμε εκεί μέχρι την Κυριακή να ξεκουραστούμε λιγάκι!!!!Μάλλον θα ξαναμιλήσουμε του χρόνου!!!!Να περάσετε καλά ό,τι και αν κάνετε και μην ξεχάσετε να κάνετε ευχή!!!!!Πιάνει....ακούστε και εμένα κάτι ξέρω χαχαχαχα!!!!!Μανού ακούς;;;;... ευχή οκ;;;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα..γιατι δεν σας προλαβα γμτ..ειμαι μαγ αλλα δεν μπορουσα να μπω,εχουνε ερθει τα ανηψια κ εχουνε κανει καταληψη στο λαπ τοπ για να ακουσουνε χριστουγεννιατικα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα μας τρύπησαν τα μπούτακια αλλά δε μασαμε κλάψαμε στιγμιαια-ούτε δευτερόλεπτο. Αννετ ο μπέμπης δε θα κουνιέται πολύ όταν πλησιάζί η ώρα. Τζένη ακόμη καθυστερείς,μινακι τη κάνει η μικρή,ξανθούλη είσαι κακα;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μας τρύπησαν τα μπούτακια αλλά δε μασαμε κλάψαμε στιγμιαια-ούτε δευτερόλεπτο. Αννετ ο μπέμπης δε θα κουνιέται πολύ όταν πλησιάζί η ώρα. Τζένη ακόμη καθυστερείς,μινακι τη κάνει η μικρή,ξανθούλη είσαι κακα;

εμεις οι γυναικες αντεχουμε κισσα μου..ειμαστε σκληρα καρυδια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κααναμ εερακι αλλα ειχαν ελλειψη σε κατι δεν καταλαβα!παντως 2 τσιμπηματ αφαγαμε!δενεβγαλα ακρη!κατι θα κανουμε την αλλη φορα!κοιμαται ακομη η μικρη!πουλακιμου!θα βαλουμε και στολη !

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μόλις γυρίσαμε σπίτι είχαμε πάει παιδότοπο με την φίλη μου και τα παιδιά και ξεπατώθηκαν.Πάμε για μεσημεριανό ύπνο τώρα....

Λοιπόν πολλές πολλές ευχές για τον νέο χρόνο να περάσετε όμορφα σήμερα και ότι καλύτερο για την καθεμιά σας!!!Φιλιά πολλά τα λέμε του χρόνου....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...