Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννετ οι γιορτες ειναι για να μουρλαινομαστε κ να παρεξηγιομαστε με συγγενεις....αυτο τοσα χρονια επρεπε να το εχεις καταλαβει....ευτηχως που δεν εχουμε χριστουγεννα 5 φορες το χρονο αλλες τοσες το πασχα κ ουτο καθεξης....χιχιχιχι....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννετ οι γιορτες ειναι για να μουρλαινομαστε κ να παρεξηγιομαστε με συγγενεις....αυτο τοσα χρονια επρεπε να το εχεις καταλαβει....ευτηχως που δεν εχουμε χριστουγεννα 5 φορες το χρονο αλλες τοσες το πασχα κ ουτο καθεξης....χιχιχιχι....

γεια σου τζενακι μου, σε προλαβα?

ποτε δεν τσακωνομαστε, ισα ισα που περναμε τελεια αλλα ουτε κουβεντα δεν ειπαν στο μωρο να μη χτυπαει την κοιλια μου...εκει τα πηρα...να φανταστεις μου εβαλε η θεια μου να φαω σνιτσελ και για να κραταω τα χερια της μικρης μου εκοψε το κρεας η θεια μου...μονο που δεν μου το ταιζε η γυναικα...και ηταν και η μονη που ειπε στην μικρη μη χτυπας τον μπεμπη της θειας...οι γονεις περα βρεχει...η λυση τελικα ηταν να μπουκωσω την μικρουλα με πατατοσοκολατες κι ετσι γλυτωσα το σπασιμο των νερων...ουφ...

εσυ τι κανεις?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σου τζενακι μου, σε προλαβα?

ποτε δεν τσακωνομαστε, ισα ισα που περναμε τελεια αλλα ουτε κουβεντα δεν ειπαν στο μωρο να μη χτυπαει την κοιλια μου...εκει τα πηρα...να φανταστεις μου εβαλε η θεια μου να φαω σνιτσελ και για να κραταω τα χερια της μικρης μου εκοψε το κρεας η θεια μου...μονο που δεν μου το ταιζε η γυναικα...και ηταν και η μονη που ειπε στην μικρη μη χτυπας τον μπεμπη της θειας...οι γονεις περα βρεχει...η λυση τελικα ηταν να μπουκωσω την μικρουλα με πατατοσοκολατες κι ετσι γλυτωσα το σπασιμο των νερων...ουφ...

εσυ τι κανεις?

ρε συ μην πας μακρυα...της αδελφης μου τα παιδια να με τσατισουνε κ να τους αγριομιλησω η της νυφης μου θα με στραβοκοιταξουνε..δε μιλαω για της ξαδελφης μου.....ετσι ειναι.εγω καλα ειμαι μια χαρα .πηγαμε καρ φουρ να ψωνισουμε με τον αντρα μου κ ξαφνου πεταγεται μπροστα μου μια κοιλια ...κοιταω πιο καλα..τι να δω πισω απο την κοιλια ερχοτανε η αντριανη...χαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ μην πας μακρυα...της αδελφης μου τα παιδια να με τσατισουνε κ να τους αγριομιλησω η της νυφης μου θα με στραβοκοιταξουνε..δε μιλαω για της ξαδελφης μου.....ετσι ειναι.εγω καλα ειμαι μια χαρα .πηγαμε καρ φουρ να ψωνισουμε με τον αντρα μου κ ξαφνου πεταγεται μπροστα μου μια κοιλια ...κοιταω πιο καλα..τι να δω πισω απο την κοιλια ερχοτανε η αντριανη...χαχαχα

χαχαχχαχα καπως ετσι ειμαι κι εγω...στην γωνια εμφανιζεται η κοιλια και μετα απο 5 δευτερολεπτα εγω χαχαχα

ρε συ δεν την μαλωσα...απλα κοιταξα τους γονεις οι οποιοι καθοντουσαν και την καμαρωνανε πως εσπρωχνε την κοιλουμπα...ε οταν ειδα αδιαφορια εγκλωβησα τα χερακια της...αλλα της γλυκομιλουσα...μη την αγριεψω παραπανω

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

γραφω λιγο καθυστερημενα γιατι σιδερωνιω κιολας...μαυρο σιδερο κανω

σιδερωνεις?

τι ειναι αυτο?χαχαχχαα

IB5Vp2.png

σιδερωνεις?

τι ειναι αυτο?χαχαχχαα

αυτο ειναι ....μμμμμμ πως να στο εξηγησω μωρε...να ...ε που οταν κραταμε...τη σιδερωστρα...ε...οχι οχι το σιδερο κραταμε...ασε μωρε να το μαθω κ εγω κ οταν το μαθω στο εξηγω...τι λες;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αυτο ειναι ....μμμμμμ πως να στο εξηγησω μωρε...να ...ε που οταν κραταμε...τη σιδερωστρα...ε...οχι οχι το σιδερο κραταμε...ασε μωρε να το μαθω κ εγω κ οταν το μαθω στο εξηγω...τι λες;)

χαχαχαχαχα τρελοκομειο σαν την αδερφη σου κι εσυ χαχχαχααχα

τελικα δεν μου ειπες...αθηνα ποτε θα ερθεις καμια βολτα?

αντε να πιουμε κανα ποτακι :lol:

σημερα πηγαμε να παρουμε κρασακι με τον αντρα μου απο μια καβα και ενω δεν μπορουσε να αποφασισει αναμεσα σε δυο δεν μου εδωσε ουτε μυρωδια να παρω... αν και ψιλομεθυσα απτις μυρωδιες μολις μπηκα μεσα χικ χικ:cool:

IB5Vp2.png

χαχαχαχαχα τρελοκομειο σαν την αδερφη σου κι εσυ χαχχαχααχα

τελικα δεν μου ειπες...αθηνα ποτε θα ερθεις καμια βολτα?

αντε να πιουμε κανα ποτακι :lol:

σημερα πηγαμε να παρουμε κρασακι με τον αντρα μου απο μια καβα και ενω δεν μπορουσε να αποφασισει αναμεσα σε δυο δεν μου εδωσε ουτε μυρωδια να παρω... αν και ψιλομεθυσα απτις μυρωδιες μολις μπηκα μεσα χικ χικ:cool:

να σου πω την αληθεια μου θελω να ερθω αλλα τοσο που εχω μπλεξει με το μαγ.δεν εχω χρονο να παω ουτε για καφε στα ψηλαλωνια....προσπαθω να ψησωιτη μανα μου να παρει συνταξη αν τα καταφερω ειμα ι βουρ για πανω....κ επειδη οι πιο πολλες απο μεσα ειναι απο αθηνα..θα θελα να κανουμε κ μια συγκεντρωση να βρεθουμε ολες ..ωραια δεν θα ητανε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σου πω την αληθεια μου θελω να ερθω αλλα τοσο που εχω μπλεξει με το μαγ.δεν εχω χρονο να παω ουτε για καφε στα ψηλαλωνια....προσπαθω να ψησωιτη μανα μου να παρει συνταξη αν τα καταφερω ειμα ι βουρ για πανω....κ επειδη οι πιο πολλες απο μεσα ειναι απο αθηνα..θα θελα να κανουμε κ μια συγκεντρωση να βρεθουμε ολες ..ωραια δεν θα ητανε?

τελεια θα ητανε, αλλα πες στην πεθερα μου να βγει στη συνταξη πριν τον ιουνιο γιατι δεν σου εγγυομαι πως θα με βρεις εδω!!!

η καλυτερα...ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ.:tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αμαν, νοιωθω σουβλιες απο κατω...και δεν νομιζω να σπρωχνει ο μικρος...χμμμμμμ

η μπορει και να κουραστηκα τοσες ωρες στην καρεκλα

IB5Vp2.png

παω τουαλετα...αν αργησω βγαλε ανακοινωση χαχαχχα

μαρηηηηηηηηηη που εισαι?σπασαν τα νερα?:confused:μιλα καλε πες κατι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εδω ειμαι, νοιωθω ενα σφιξιμο...μια πιεση προς τα κατω...ααααααααχ να πανικοβληθω?

φου φου φου φου

IB5Vp2.png

επισης μολις εκανα τσισα και νοιωθω πως θα μου φυγουνε............

αααααααχ φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...