Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ μινακι να'σαι καλα!!!και εσυ γρηγορα το 2ο!!η μικρη σου καλα?

πραγματι Ο Θεος δε με λησμονησε!!

κανενα δεν λησμονει κουκλα μου ολα ερχονται στην ωρα τους!!!! Η μικρη καλα ειναι ζηταει καθε μιση ωρα εναν αδερφουλη!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egw prospathw 8 mhnes opote katalabaineis oti exoun spasei kai ta neura mou kathe mhna ta idia kai ta idia pfff:(

καποτε λεγανε...μονο του σπανου τα γενια δεν γινονται...τωρα πλεον γινονται κ παραγινονται....δεν υπαρχη περιπτωση...εφοσον προσπαθειτε..θα το τσακωσεις το σπορακι....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καποτε λεγανε...μονο του σπανου τα γενια δεν γινονται...τωρα πλεον γινονται κ παραγινονται....δεν υπαρχη περιπτωση...εφοσον προσπαθειτε..θα το τσακωσεις το σπορακι....

e kapoia stigmh elpizw pws nai tha to tsakwsw kai egw....loipon sas afhnw kalh sunexeia....kai molis paro apotelesmata tha mpw na sas ta pw...makari na einai thetikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o

Διαφημίσεις

e kapoia stigmh elpizw pws nai tha to tsakwsw kai egw....loipon sas afhnw kalh sunexeia....kai molis paro apotelesmata tha mpw na sas ta pw...makari na einai thetikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o

θα μπω αργα το βραδυ να δω μην τολμησεις και μας ξεχασεις:lol:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΜΙΝΑΚΙ βγαινω κ εγω ηρθε ο αντρα μου να με παρει..θα μπω κ εγω το βραδακι να μαθω τα νεα της isovitoulas..φιλακια στα μουτρακιααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αστερια μου σταματας να ψαχνεις για συμπτωματα και κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,γιατι αν συνεχισεις ετσι θα αρχισω τα τονωτικα μηνυματα,οπως εκανα και στην αρχη στην ανδριανη.

Μινακι μου γλυκο,τι κανει η κουκλιτσα σου,αναρρωσε μετα την επεμβαση;Ελπιζω να φτιαξει λιγο η διαθεση σου,γιατι το κοριτσακι σου θελει να σε βλεπει χαμογελαστη.

Καλα αποτελεσματα στο νεο μελος της παρεας,ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα.

Οσο για το επομενο σετακι,που αναφερατε,ευχαριστω που με εχετε και μενα στο μυαλο σας,αλλα πλεον το βλεπω λιγο χλωμο.........(μη ρωτατε γιατι....)

Ευχομαι κουκλιτσες μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολες,ο νεος χρονος να γεμισει με γερα μωρακια,τα γελια και τα κλαμματα τους να ακουγονται στο καφε μας.

Οτι ποθει η καθεμια σας,γινεται ευχη μου μεσα απο την καρδια μου κι ελπιζω να πραγματοποιηθει το 2011!!!!!!!!!!!Σας φιλω και σας ευχαριστω για την υπεροχη χρονια που περασαμε παρεα,για ολα τα δυσκολα που ησασταν πλαι μου,αλλα και για το χαβαλε που καναμε......αλλα κυριως γιατι ποτε δε φανταζομουν οτι θα αποκτουσα πραγματικες φιλες,μεσω του διαδυκτιου.Να ειστε ολες καλα,φιλακια :P:p:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!Πολύ μου έχετε λείψει τελευταία....

Δεν προλαβαίνω να μπω καθόλου τώρα στις γιορτές...Σας σκέφτομαι και σας στέλνω την αγάπη μου!!!!!Μάλλον θα τα πούμε μετά τις γιορτές!!!!!Φιλάκια!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Ααααααα!!!!Καλέ τί βλέπω;;;;;;Αστερία είσαι έγκυος;;;;;;;;;;;Καλέ τί χαρά είναι αυτή.....Συγχαρητήρια!!!!!!!!!Αχ πολύ χαίρομαι που θα κλείσει η χρονιά με τόσο καλά νέα!!!!!!!!Όλα να σου πάνε καλά!!!!!!!Πολύ γούρικο το καφέ τελικά.....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αστερια μου σταματας να ψαχνεις για συμπτωματα και κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου,γιατι αν συνεχισεις ετσι θα αρχισω τα τονωτικα μηνυματα,οπως εκανα και στην αρχη στην ανδριανη.

Μινακι μου γλυκο,τι κανει η κουκλιτσα σου,αναρρωσε μετα την επεμβαση;Ελπιζω να φτιαξει λιγο η διαθεση σου,γιατι το κοριτσακι σου θελει να σε βλεπει χαμογελαστη.

Καλα αποτελεσματα στο νεο μελος της παρεας,ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα.

Οσο για το επομενο σετακι,που αναφερατε,ευχαριστω που με εχετε και μενα στο μυαλο σας,αλλα πλεον το βλεπω λιγο χλωμο.........(μη ρωτατε γιατι....)

Ευχομαι κουκλιτσες μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολες,ο νεος χρονος να γεμισει με γερα μωρακια,τα γελια και τα κλαμματα τους να ακουγονται στο καφε μας.

Οτι ποθει η καθεμια σας,γινεται ευχη μου μεσα απο την καρδια μου κι ελπιζω να πραγματοποιηθει το 2011!!!!!!!!!!!Σας φιλω και σας ευχαριστω για την υπεροχη χρονια που περασαμε παρεα,για ολα τα δυσκολα που ησασταν πλαι μου,αλλα και για το χαβαλε που καναμε......αλλα κυριως γιατι ποτε δε φανταζομουν οτι θα αποκτουσα πραγματικες φιλες,μεσω του διαδυκτιου.Να ειστε ολες καλα,φιλακια :P:p:p:p

μανου μουθελω να σου πω κ γω οτι δεν πιστευα στις διαδικτιακες φιλιες..αυτο μπορει να στο επιβεβαιωσει κ η αντριανη..ειναι απο τις λιγες φορες που χαιρομαι πραγματικα που επεσα εξω...δεν θα σε ρωτησω γιατι το βλεπεις χλωμο να μεινεις εγκυος ,θα σου πω μονο οτι..οταν πραγματικα θες κατι κ το θες μεσα απο τα βαθη της καρδιας σου,οι προσευχες σου ακουγονται καπου εκει ψηλα..απλα πρεπει να παρεις φορα κ να φωναξεις λιγο πιο δυνατα..κ αν καποιες φορες δεν εχεις τη δυναμη να φωναξεις τοσο δυνατα ωστε να ακουστεις....εμεις γιατι ειμαστε εδω...θα ενωσουμε τις φωνες μας κ θα πουμε για σενα την πιο ομορφη προσευχη....σε αγαπαμε πολυ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!τι κανετε κουκλιτσες μου?

ερακι μου συγνωμη αγαπη μου που σε εκλεισα ετσι αλλα ειμασταν με ανοιχτη την πορτα και βιαζοταν ο καλος μου να κανει κατι ψωνια, να πληρωσει λογαριασμους γιατι αν ερθει η ωρα η καλη μονο αυτα δεν θα σκεφτομαστε!

εγω βεβαια πηγα για καφε στην θεια μου που εχει ερθει ο βαφτησημιος μου και φευγουν αυριο...να μην τον δω τον πρωτο γιοκα μου?αμαρτια!

αλλα ρε κοριτσια πολυ κουραστηκα...5 πιτσιρικια και η ανηψουλα μου (σχεδον 4) δεν αφηνε σε ησυχια την κοιλια μου, μου εριξε και δυο γερες σπρωξιες...κοντεψα να τη μπουφλισω...μου ταρακουνησε το μωρο μου η ατιμη (ευτυχως που δεν ηταν ο αντρας μου εκει να την κλεισει στην ντουλαπα μεχρι να φυγουμε χαχαχα)...αλλα δεν φταιει αυτη μικρη ειναι και ζηλιαρα...ο ξαδερφος μου και η κουμπαρα μου με νευριασαν που κοιτουσαν και δεν ελεγαν κουβεντα...τι να πω...τελος παντων...μαζευτηκαμε ξαδερφια και ανηψουδια και το κεφαλι μου εγινε καζανι...αλλα καλα ηταν, τετοιες μερες συγκεντρωνομαστε ολοι

καλωσοριζω και την καινουργια κοπελιτσα, σταυρουλα ισοβιτουλα σου ευχομαι μια θετικη χοριακη κοπελα μου και καλες γιορτες!και γραφε στα ελληνικα γιατι μου πεταχτηκαν τα ματια εξω με τα greeklish

πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας αγαπωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...