Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αντε..πανε να φας...δηλ τωρα εσυ τρως για τρεις:confused:?με το μαλακο αστεριαααααααααααααα;)

θελοντας και μη με το μαλακο!ξεκιναω καλα αλλα δεν καταφερνω να τελειωσω το φαγητο με πιανει αναγουλα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην το αποκλειεις,αν εισαι θα εισαι περιπου 5 εβδομαδων οποτε γιατι οχι?μπορει ετσι να αντιδρα το σωμα σου.

εγω εκανα εξωσωματικη και τα πονακια ξεκινησαν 2 μερες μετα την εμβρυομεταφορα!!μου ειχε ανοιξει η ορεξη τρομερα,αλλο τωρα που δε θελω να τρωω τιποτα.

sou euxomai oti kalutero koukla mou kai grhgora na exeis ta paidakia sou sthn agkalia sou...makari na einai kati tetoio kai gia mena...:-D

κοριτσαρες μου καλησπερα τι κανετε????

τα συγχαρητηρια μου στις καινουριες μελλουσες μανουλες σας ευχομαι ολοψυχα μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

kalhspera kai se sena kopela mou...egw eimai kainourio melos alla den kserw an eimai kainouria manoula akoma...pou tha paei omws tha to math den tha to mathw:roll:

Διαφημίσεις

ax se euxaristw para polu...to theloume polu kai ontws tha einai to kalutero dwro pou exw parei pote egw kai o antras mou....fobamai omws na kanw test mhn bgei pali arnhtiko to atimo....ax ti travame ax ti travame...

ειμαι κ εγω στην προσπαθεια ,αρχισαμε πριν 2 μηνες...οποτε να ξερεις δεν εισαι μονη σου.....;)αλλα κ να μην ςεισαι μην στεναχωρηθεις...απο τον επομενο μηνα θα κανουμε το συστημα ξανθη.....καθε δευτερη μερα μεχρι κ την μερα που θ περιμενουμε την ακατανομαστη...που θα παει...δεν θα μαε κατσει?.......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

sou euxomai oti kalutero koukla mou kai grhgora na exeis ta paidakia sou sthn agkalia sou...makari na einai kati tetoio kai gia mena...:-D

σ'ευχαριστω πολυ!καλα μη μου ερθουν και πολυ γρηγορα,αρχες αυγουστου με το καλο.

λοιπον παρτο αποφαση και πηγαινε σημερα 'η αυριο για χοριακη γιατι μετα που θα βρεις ανοιχτο μικροβιολογικο?θα περιμενουμε τα ευχαριστα!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

σταυρουλα σου ευχομαι να γινεις πολυ γρηγορα μανουλα και κανε ενα τεστακι!!!!

isos paw to apogeuma telika den kserw fobamai alla kapoia stigmh prepei na mathw...tha sas enhmerwsw pantos gia to apotelesma molis kanw thn xwriakh...

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω πολυ!καλα μη μου ερθουν και πολυ γρηγορα,αρχες αυγουστου με το καλο.

λοιπον παρτο αποφαση και πηγαινε σημερα 'η αυριο για χοριακη γιατι μετα που θα βρεις ανοιχτο μικροβιολογικο?θα περιμενουμε τα ευχαριστα!![/Q tha sas ta pw na eiste sigoures giauto....pffffff kai na mh hmoun gkastrwthika sigoura me toso anxos....to kalo einai omws oti exw ton antra mou kai me kanei na ksexnieme ligo...otan tou eipa oti exw kathisterisi mou leei mhn stenaxwriesai agaph mou tha to agapaw san diko mou...axaxaxa kati einai kai auto me kanei kai gelaw kai ksexnieme

εδωωωωωωωω!!!!!!! δεν ειμαι στα πολυ καλα μου τον τελευταιο καιρο κι ετσι δεν εμαινα αλλα μου λειψατε ρε μουσιτσες

γιατι...εσυ νομιζεις δεν μας ελειψες?γιατι δεν ειναι καλα το μινακι?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

νακι μου τελικα θα εχεις μια θαλασσα γεματη αστεριες ηδη ο Θεουλης σου στελνει τους 2 πρωτους

αχ μινακι να'σαι καλα!!!και εσυ γρηγορα το 2ο!!η μικρη σου καλα?

πραγματι Ο Θεος δε με λησμονησε!!

tJd1p3.png

ειμαι κ εγω στην προσπαθεια ,αρχισαμε πριν 2 μηνες...οποτε να ξερεις δεν εισαι μονη σου.....;)αλλα κ να μην ςεισαι μην στεναχωρηθεις...απο τον επομενο μηνα θα κανουμε το συστημα ξανθη.....καθε δευτερη μερα μεχρι κ την μερα που θ περιμενουμε την ακατανομαστη...που θα παει...δεν θα μαε κατσει?.......

egw prospathw 8 mhnes opote katalabaineis oti exoun spasei kai ta neura mou kathe mhna ta idia kai ta idia pfff:(

γιατι...εσυ νομιζεις δεν μας ελειψες?γιατι δεν ειναι καλα το μινακι?

ε οκ το θεμα μωρου λιγο ομως ενταξει οταν ερθει η ωρα θα ερθει αυτο αλλα ρε τζενακι ειναι δυσκολες οι γιορτες για μενα μου λειπει η μανουλιτσα μου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...