Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ θα σου πω να μαζέψεις όλες τις δυνάμεις σου Κ να προσπαθήσεις βάζοντας ένα ρεαλιστικό στοπ στον στον εαυτό σου για κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ο κύκλος αυτός ήταν κακος φανηκε Κ από τις ορμονικές . Όμως θα κάνεις σίγουρα Κ καλύτερους κύκλους. Βάλε μακροπρόθεσμα ένα στοπ μέχρι που θέλεις να φτάσεις για να νιώθεις ότι είσαι εντάξει Κ ήρεμη . Εγώ σου έχω ξαναπεί μέχρι το φθινόπωρο θα έισαι έτοιμη για εμβρυομεταφορα . 

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αστερια μου μην κοιτας το στηθος σου γιατι θα τρελαθεις...κ δεν ειναι σωστο τα δυδιμακια να εχουνε μια μουρλη μανα.....η δικη μου η μαμα μου ελεγε εχτες οτι κ στις 9 εγκυμοσυνες το στηθος πρηζοταν μονο στον 8 κ 9 και ενα μηνα μετα τη γεννα ηταν πλακα.... ,θελω να σου πω οτι ολες οι γυναικες θα ηθελαν αυτο που ζητας..αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορει ουτε ο αη βασικης να στο φερει...πρεπει να εχεις λιιιιιιιιιιγο υπομονη...κανε οτιδηποτε για να ξεχαστεις..επισης θελω να σου πω οτι το τικερακι σου ειναι σουπερ ουαου!!!!!!!!!!!!

σ'ευχαριστω!!!

μωρε δικιο εχεις αλλα...ηθελα να ακουσω καρδουλα και ενα αγχος το εχω.αλλα εκλεινε το ιατρειο για τις γιορτες και δεν μπορουσα να παω πιο μετα.καλα μην φανταστεις οτι μπορω να κανω και τιποτα για να ξεχαστω,πρεπει να ειμαι ξαπλα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhspera koritsia..kai xronia polla se oles sas....eimai kainouria kai exw kai egw merikes aporeies...den kserw an prepei na grapsw edw h oxi pantws den to kserw kala akoma opote me sunxwrite gia opoio lathos mou.....thelw na sas pw loipon oti ton noemvrio eixa periodo sths 25 kai o kuklos mou einai kathe 30 hmeres....shmera exei 30 o mhnas kai periodo akoma den mou exei erthei alla to thema einai oti exw kati psilo sumptomata na ta pw den kserw....eimai kapnistria kai gia prwth fora exthes ekana duo fores emeto molis anapsa tsigaro alla kai psilozalistika kiolas ths teleytaies meres exw aupnies suxnoouria kai ponakia san ths periodou kai prismeno sththos...thelw loipon na mou peite einai sumptomata egkumosinhs h epeidh to thelw polu niwthw etsi?kai an einai sumptomata tha htan apo toso nwris?fobamai na paw na kanw test giati rpospathoume 8 mhnes kai oso na ne fobamai mhn apogohteuto....pfffffff anxothika pali

καλα ναι δε θα τα κοψω και τελειως,ειπε να τα αποφευγω,οχι να τα κοψω.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Ισοβιτούλα μπορεί να είναι και συμπτώματα εγκυμοσύνης μπορεί και όχι.Εγώ ας πούμε πέρα από την καθυστέρηση δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα.Κάνε λίγο υπομονή και αν δεν μπορείς ένα τεστ θα σου πει την αλήθεια...

Κορίτσια σας αφήνω να φάμε για μεσημέρι ήρθε και ο μπαμπάς μας....Θα τα πούμε...Νάκι μη σε χάσουμε τώρα οκ;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

kalhspera koritsia..kai xronia polla se oles sas....eimai kainouria kai exw kai egw merikes aporeies...den kserw an prepei na grapsw edw h oxi pantws den to kserw kala akoma opote me sunxwrite gia opoio lathos mou.....thelw na sas pw loipon oti ton noemvrio eixa periodo sths 25 kai o kuklos mou einai kathe 30 hmeres....shmera exei 30 o mhnas kai periodo akoma den mou exei erthei alla to thema einai oti exw kati psilo sumptomata na ta pw den kserw....eimai kapnistria kai gia prwth fora exthes ekana duo fores emeto molis anapsa tsigaro alla kai psilozalistika kiolas ths teleytaies meres exw aupnies suxnoouria kai ponakia san ths periodou kai prismeno sththos...thelw loipon na mou peite einai sumptomata egkumosinhs h epeidh to thelw polu niwthw etsi?kai an einai sumptomata tha htan apo toso nwris?fobamai na paw na kanw test giati rpospathoume 8 mhnes kai oso na ne fobamai mhn apogohteuto....pfffffff anxothika pali

καλως ηρθες!ευχομαι να εχεις το συντομοτερο θετικο αποτελεσμα!!μπορεις να κανεις μια β-χοριακη για να εισαι σιγουρη,αλλα οι περισσοτερες κοπελες που τα ειχαν καταφερει ειχαν κανονικα πονους περιοδου.Μπορεις να κανεις και τεστ(οχι πρεντικτορ) γιατι εχεις καθυστερηση αρκετες μερες για να δειξει.

tJd1p3.png

σ'ευχαριστω!!!

μωρε δικιο εχεις αλλα...ηθελα να ακουσω καρδουλα και ενα αγχος το εχω.αλλα εκλεινε το ιατρειο για τις γιορτες και δεν μπορουσα να παω πιο μετα.καλα μην φανταστεις οτι μπορω να κανω και τιποτα για να ξεχαστω,πρεπει να ειμαι ξαπλα.

αχ ρε αστεριακο σε καταλαβαινω.......τα περασα με την αντριανη..κ επειδη ειμαι τυπος που το αγχος του αλλου το ενστερνιζομαι μερικες φορες πιο πολυ απο τον ενδιαφερομενο καθε φορα που πηγαινε για χωριακη ημουν κομματια μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα..το ιδιο γινεται μεχρι κ σημερα καθε που πηγαινε ειτε για να ακουσει καρδια ειτε για αυχενικη κ ουτο καθεξης...ειμουν μες τα νευρα κ τσακωνομουν κ με τον αντρα μου κ αυτος βεβαια που δεν μπορουσε να καταλαβει γιατι ειμαι ετσι μου ελεγε....καθε μερα τα ρουχα σου περιμενεις κ ειναι σςν την αδικη καταρα?που να καταλαβει...τεσπα...σου μεταφερουμε ολες τη θετικη μας σκεψη.....ηρεμησε ....σκεψου οτι εχεις δυο υπεροχα πλασματακια στην κοιλιτσα σου που το καλοκαιρι θα τα κρατας στην αγκαλια σου.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλως ηρθες!ευχομαι να εχεις το συντομοτερο θετικο αποτελεσμα!!μπορεις να κανεις μια β-χοριακη για να εισαι σιγουρη,αλλα οι περισσοτερες κοπελες που τα ειχαν καταφερει ειχαν κανονικα πονους περιοδου.Μπορεις να κανεις και τεστ(οχι πρεντικτορ) γιατι εχεις καθυστερηση αρκετες μερες για να δειξει.

euxaristw polu pou apanthsate toso ghrgora....den sas sustithika kiolas me lene stauroula kai menw sto nauplio.....kai egw kanonikous ponous periodou exw....alla exw arxisei na trww kai faghta pou oute kan ta hthela na ta dw trww gluko me almiro tautoxrona enw den hmou etsi kai to sththos mou einai prismeno kai to xrwma exei allaksei ligo...to thema mou einai oti an eimai egkuos apo toso nwris tha ta eixa ola auta?

ξανθη θα τα λεμε σιγουρα!

τζενακι ευχαριστω που καταλαβαινεις!!!υπομονη θα κανω τι αλλο!!!!!

παω να φαω θα τα πουμε αργοτερα.φιλια!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες στο καφε isovitoula.τα κοριτσια εχουν δικιο..β χωριακη και μονο....θα δειξει σιγουρα...σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα κ να κανεις στον αντρα σου το καλυτερο πρωτοχρονιατικο δωρο.........

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθη θα τα λεμε σιγουρα!

τζενακι ευχαριστω που καταλαβαινεις!!!υπομονη θα κανω τι αλλο!!!!!

παω να φαω θα τα πουμε αργοτερα.φιλια!

αντε..πανε να φας...δηλ τωρα εσυ τρως για τρεις:confused:?με το μαλακο αστεριαααααααααααααα;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλως ηρθες στο καφε isovitoula.τα κοριτσια εχουν δικιο..β χωριακη και μονο....θα δειξει σιγουρα...σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα κ να κανεις στον αντρα σου το καλυτερο πρωτοχρονιατικο δωρο.........

ax se euxaristw para polu...to theloume polu kai ontws tha einai to kalutero dwro pou exw parei pote egw kai o antras mou....fobamai omws na kanw test mhn bgei pali arnhtiko to atimo....ax ti travame ax ti travame...

euxaristw polu pou apanthsate toso ghrgora....den sas sustithika kiolas me lene stauroula kai menw sto nauplio.....kai egw kanonikous ponous periodou exw....alla exw arxisei na trww kai faghta pou oute kan ta hthela na ta dw trww gluko me almiro tautoxrona enw den hmou etsi kai to sththos mou einai prismeno kai to xrwma exei allaksei ligo...to thema mou einai oti an eimai egkuos apo toso nwris tha ta eixa ola auta?

μην το αποκλειεις,αν εισαι θα εισαι περιπου 5 εβδομαδων οποτε γιατι οχι?μπορει ετσι να αντιδρα το σωμα σου.

εγω εκανα εξωσωματικη και τα πονακια ξεκινησαν 2 μερες μετα την εμβρυομεταφορα!!μου ειχε ανοιξει η ορεξη τρομερα,αλλο τωρα που δε θελω να τρωω τιποτα.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...