Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ θα σου πω να μαζέψεις όλες τις δυνάμεις σου Κ να προσπαθήσεις βάζοντας ένα ρεαλιστικό στοπ στον στον εαυτό σου για κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ο κύκλος αυτός ήταν κακος φανηκε Κ από τις ορμονικές . Όμως θα κάνεις σίγουρα Κ καλύτερους κύκλους. Βάλε μακροπρόθεσμα ένα στοπ μέχρι που θέλεις να φτάσεις για να νιώθεις ότι είσαι εντάξει Κ ήρεμη . Εγώ σου έχω ξαναπεί μέχρι το φθινόπωρο θα έισαι έτοιμη για εμβρυομεταφορα . 

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ανετ φακελώθηκες χαχαχα....Μπαινω βγαίνω διότι παίζω κιόλας....hot whells, power rangers ben10 αμε τι μας περάσατε....Ο μικρός είναι σπίτι και έχουμε πολύ παιχνίδι να κάνουμε ακόμα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

τι κανετε??σημερα ζυγιστηκα και ειμαι παλι μισο κιλο μειον,παρολο που δεν εχω εμετους ευτυχως.Να ανησυχησω?

επισης το στηθος κανενα σημαδι αλλαγης,το ατιμο,τα νευρα μου εχει σπασει.μονο το στομαχι ειναι λιγο καπως.

θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω στις 10/1 να ακουσω καρδουλες,να ξανακοιμηθω και να ξυπνησω στην 12η εβδομαδα,μπορω???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ανετ φακελώθηκες χαχαχα....Μπαινω βγαίνω διότι παίζω κιόλας....hot whells, power rangers ben10 αμε τι μας περάσατε....Ο μικρός είναι σπίτι και έχουμε πολύ παιχνίδι να κάνουμε ακόμα....

ο μικρος περνει το αιμα του πισω.....για ολη τη χρονια που δεν ειχες το χρονο[που ηθελε]να παιξετε...θα σε ξεθεωσει........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον η επομενη διπλη ανακοινωση θα ειναι μανου-τζενακι.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

Αστερία και εγώ έχω χάσει μέχρι τώρα 3 κιλά χωρίς εμετό απλά έχω χάλια στομάχι δεν μπορώ να φάω οπότε πάνε τα κιλά....Και εγώ 10 θα ξαναπάω γιατρό να δούμε πότε θα με στείλει για αυχενική....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα!!

τι κανετε??σημερα ζυγιστηκα και ειμαι παλι μισο κιλο μειον,παρολο που δεν εχω εμετους ευτυχως.Να ανησυχησω?

επισης το στηθος κανενα σημαδι αλλαγης,το ατιμο,τα νευρα μου εχει σπασει.μονο το στομαχι ειναι λιγο καπως.

θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω στις 10/1 να ακουσω καρδουλες,να ξανακοιμηθω και να ξυπνησω στην 12η εβδομαδα,μπορω???

αστερια μου μην κοιτας το στηθος σου γιατι θα τρελαθεις...κ δεν ειναι σωστο τα δυδιμακια να εχουνε μια μουρλη μανα.....η δικη μου η μαμα μου ελεγε εχτες οτι κ στις 9 εγκυμοσυνες το στηθος πρηζοταν μονο στον 8 κ 9 και ενα μηνα μετα τη γεννα ηταν πλακα.... ,θελω να σου πω οτι ολες οι γυναικες θα ηθελαν αυτο που ζητας..αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορει ουτε ο αη βασικης να στο φερει...πρεπει να εχεις λιιιιιιιιιιγο υπομονη...κανε οτιδηποτε για να ξεχαστεις..επισης θελω να σου πω οτι το τικερακι σου ειναι σουπερ ουαου!!!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

10/1 παμε για καρδουλες και μετα θα με ξαναδει στην αυχενικη.

αλλα πολυ αγχος βρε παιδι μου μεχρι τοτε.ο γιατρος παλι πολυ κουλ!!!!

ασε που μου ειπε να αποφευγω ρυζι ,μακαρονια και πατατες!!!και το μοσχαρι που το θελει και 2 φορες την εβδομαδα με τι θα το τρωω??

tJd1p3.png

εδω ειμαι καλε εξυπηρετουσα μια πελατισσα...αστερια ,ξανθη...ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοίτα σύμπτωση και εγώ αυτό το σετάκι είχα στο μυαλό μου....

κοιτα που θα βγει!!!!μονο για μενα δεν μπορουσα να προβλεψω,για τις αλλες εχω πεσει μεσα!

tJd1p3.png

ξανθη ευχαριστω για την προσκληση,θα περασω!

γιατι παχαινουν!!μου ειπε θελει μεχρι 12 κιλα,λιγα δεν ειναι??

και του λεω:δυσκολο μου φαινεται! μιλαμε του γυρισε το ματι "μη μου πεις οτι απο τωρα πηρες?"

με βλεπω να με κραζει αν τα ξεπερασω.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...