Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημέρα σας κορίτσια...Αστερία και πάλι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να περάσουμε τους υπόλοιπους 8 μήνες παρεάκια.....

Θυμήθηκα ότι μαζί με την Ανδριανή έμεινε έγκυος και η Mariaath ή κάνω λάθος;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κια χρόνια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια! ελπίζω να είστε όλες καλά!

τι ευχάριστα νέα διαβάζω.... Συγχαρητήρια ξανθή και αστεριάκο! Εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά και σε λίγους μήνες να έχετε στην αγκαλιά τα μωράκια σας! Στενεύει ο κλειός και για τις μη εγκυούλες οπότε καταλαβαίνετε δεν θα αργήσει να έρθει και η σειρά σας... Ξανθή μου μαζί με την ανδριαννη ειμαι και εγω 1-2 βδομαδες διαφορα εχουμε αν θυμαμαι καλα.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

αφου δεν ειναι καμια μεσα βγαινω να σερφαρω λιγο κ ξαναμπαινω σε κανα μισαωρο....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλά αυτή την εβδομάδα που κάθομαι και μπορώ να μπαίνω πιο άνετα δεν είναι καμιά εδώ....Θα σας πετύχω που θα πάτε;;;;

καλημερα ξανθη μου, τι κανεις κοπελαρα μου?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

γυρισααααααα, ξανθουλι που βολταρεις καλεεεεεεε?

ααααα τωρα θυμηθηκα...στο αυγουστιατικο καφε!!!

αν εξαφανιστω ξαφνικα να ξερετε πως δεν τοχω κανει επιτηδες...ερχεται η γυναικα του ξαδερφου του αντρα μου και ποσο βαριεμαιιιιιιιιιιι, ειναι πολυ φαφλατου ρε παιδι μου, πονοκεφαλος θα με πιασει ουφ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...