Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

οσο για την εξωσωματικη να πω οτι απο την μερα που ξεκινησα τις ενεσεις εκανα υπνους τρικουβερτους!!!!σα να μου ειχε φυγει ολο το αγχος!!

και ηταν πολυ πολυ πιο απλο απ'οτι φανταζομουν,καθε βραδυ μετα τη δουλεια εκανα μια ενεσουλα και αυτο ηταν,προσεξα και λιγο τη διατροφη μου και οχι απλα δεν πηρα αλλα εχασα κ ενα κιλο.

Το σημαντικοτερο:το Γεννημα ειναι εξαιρετικο κεντρο.Ολες οι κοπελες ευγενεστατες,χαμογελαστες και αμεσως σου εξηγουσαν τα παντα.Οσο για τον κ.Μαντουδη,τι να πω....τοσο προσεκτικος,τοσο τυπικος,τοσο αμεσος,τοσο μα τοσο φιλικος.Οσες αποριες κι αν εκανα(και ηταν παρα πολλες) μου τις ελυσε ολες,με ξεαχνωνε παντα και του χρωσταω τα παντα!!

κ.Μαντουδη ξερω πως οσα ευχαριστω κι αν σας ειπα,και οσα κι αν ακομα σας πω θα ειναι λιγα μπροστα στην ευτυχια που ζω.Ο Θεος να σας εχει καλα!!!!

Σας ευχαριστω που τηρησατε το λογο σας:Θα σε στειλω πισω στο φιλο μου και γιατρο σου το συντομοτερο δυνατο.

και πραγματι χθες πηγα στο γιατρο μου,ο οποιος μου ειχε ληψει!!ειδαμε 2 σακους,δεν καταφεραμε να ακουσουμε καρδουλα αλλα μου ειπε οτι ειναι νωρις και ολα θα πανε καλα!!!!!μεγαλωνουμε μια χαρα και θα με ξαναδει σε 2 βδομαδες παλι.Ειχα δει και αιμα πριν μερες αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα,μπορει να ξανασυμβει λογω των διδυμων(ευχομαι να μη δω βεβαια) οποτε πολλη ξαπλα!!!!

και χθες εμαθα οτι εχει και εκεινος διδυμακια!!!

μα πως να μην ειναι ευγενεστατες οταν εχουν να κανουν με τοσο γλυκους ανθρωπους σαν κι εσενα ε?

με το καλο και τα παιδακια του γιατρουλη σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα....1,70 αννετακι μου.

αχ παλι θα σε αφησω μονη σου?το παπι-γουρλου μου καλα ειναι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ουφ τα ειπα!!!

αν θυμηθω τιποτα θα ξαναμπω,τωρα παω να δω θα καταφερω να φαω?εχω μια μονιμη ξινιλα στο στομα!

φιλακια!!!!

καλη ορεξη καλο μου και πολλα χαδακια στα λουκουμαδακια σου!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

τα παιδακια του γιατρουλη εχουν γεννηθει και ειναι 6 ετων!!αγορακια κουκλια!και εχει και μια κορη!!

λοιπον φευγω,κρυωνει η σουπα και φωναζει ο μπαμπας!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χαχαχα....1,70 αννετακι μου.

αχ παλι θα σε αφησω μονη σου?το παπι-γουρλου μου καλα ειναι?

καλα ειναι, προετοιμαζεται για το ρεβεγιον!

σου στελνει τα φιλια της και θα επικοινωνησει μαζι σου μαλλον αυριο αποτι καταλαβα!εχω χαζεψει λεμεεεεεεε :lol::lol::lol:

δεν πειραζει κοριτσακι μου, πηγαινε να φας εσυ και μη νοιαζεσαι για μενα

μακιαααααααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

τα παιδακια του γιατρουλη εχουν γεννηθει και ειναι 6 ετων!!αγορακια κουκλια!και εχει και μια κορη!!

λοιπον φευγω,κρυωνει η σουπα και φωναζει ο μπαμπας!

αααααααααα, νομιζα πως ηταν εγκυος (η γυναικα του)!!!

ειπαμεεεεεεε, καμμενα εγκεφαλικα κυτταραααααα!!!μη με παρεξηγεις...

καλομελετα κι ερχεται χαχαχα

φιλακια κοριτσαρα μου!αντε για μαμ!!!

IB5Vp2.png

asteria μου πολυ συγκινηθηκα με την γλυκια περιπετεια σας!!να στε καλα και να ρθουν στην αγκαλιτσα σας τα μωρακια σας.μπραβο και παλι μπραβο!!!και ξανθη μου σου στειλα τα μνμτ απο κινητο αντε να σου πω και απο δω μια καλη και τελιομηνη εγκυμοσυνη γλυκια μου.εμενα ως γνωστο μου φυγε η ορεξη για 4το οποτε δεν μπαινω κοριτσια σχεδον καθολου εδω τωρα μπηκα να σας ευχηθω και πολυ με αρεσει που ολο το καφε εχει τοσα ευχαριστα πλεον.αντε με το καλο ο καινουργιος χρονος και πιστευω οτι δεν θα ναι τοσο μαυρα και αραχνα τα πραγματα αρκει να εχουμε την υγεια μας!!φιλια πολλα πολλα σε ολες!!

921477wc2fyvv2y2.gif

asteria μου πολυ συγκινηθηκα με την γλυκια περιπετεια σας!!να στε καλα και να ρθουν στην αγκαλιτσα σας τα μωρακια σας.μπραβο και παλι μπραβο!!!και ξανθη μου σου στειλα τα μνμτ απο κινητο αντε να σου πω και απο δω μια καλη και τελιομηνη εγκυμοσυνη γλυκια μου.εμενα ως γνωστο μου φυγε η ορεξη για 4το οποτε δεν μπαινω κοριτσια σχεδον καθολου εδω τωρα μπηκα να σας ευχηθω και πολυ με αρεσει που ολο το καφε εχει τοσα ευχαριστα πλεον.αντε με το καλο ο καινουργιος χρονος και πιστευω οτι δεν θα ναι τοσο μαυρα και αραχνα τα πραγματα αρκει να εχουμε την υγεια μας!!φιλια πολλα πολλα σε ολες!!

βρε κουφετακι μου καλο, τι κι αν δεν πας για το 4ο...γιατι μας αδειαζεις ετσι?

μας λειπεις βρε, να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σας!

τα παιδια καλα ειναι?εσυ με τη δουλεια?

καλες γιορτες να εχετε κουκλα μου και καλη χρονια!!!

καλη προοδο να εχουν τα παιδακια σου και σε περιμενουμε πισω οκ?αλλιως ανεβαινω σαλονικα να στις βρεξω χαχαχα!!!

φιλουρες πολλες πολλες πολλες!!!

IB5Vp2.png

λοιπόν , πήγαμε να δουμε για βερες........διαλέγουμε 4-5 σχέδια , όλα λευκόχρυσο και ενα διχρωμο.όλα 400 ευρω και ένα 300 , μου λεει ο αντρας μου , διαλεξε , ποια θελεις

κανω κατι νοηματα , οτι ειναι ακριβα κλπ ...τεσπα φευγουμε

εε...λεω εχω δει , σε ενα μαγαζι κοντα μας , με 200-220 . στην βιτριναι τις ειχα δει , λεω θα παω να ρωτησω

κοντεψα να παθω εγκεφαλικό...................

αρχιζω βλέπω , όλες ειχαν τιμες στα καρτελάκια , 180, 200,210 ,220 και οι πιο ακριβές 360-380. ωραία λέω, μια χαρά. Και ξαφνικά , χωρις ευτυχως να πω κατι , μου λεει ο πωλητης

- οι τιμές που βλέπετε , είναι για την 1 , το ζευγάρι παει διπλά.................

Γυρισα , αρον αρον , στο μαγαζί και του λεω αν ήξερα οτι θα χρειαζόμουν αιθερα , δεν θα πηγαινα μονη μου.

Μα ειναι δυνατόν , να σου λενε τιμες για 1 ????

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αστεριακο συγχαρητηρια και απο εδω!!!!!!

Σου ευχομαι ολα απο εδω και περα να σου πανε τελεια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και δυο γερα μωρακια!!!!

Να κανω μια διορθωση εμεις ημασταν τριαδα Κιττυ και την ιδια μερα εγω με την Τζουλη...Οποτε καμια εγκυμοσυνη απο μονη της...χαχαχα

Κιττυ γιατι απορεις για τις βερες δεν ειδες την αλλη που παντρευτηκε τον εαυτο της οποτε εκει θες τιμη για μια βερα.....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

λοιπόν , πήγαμε να δουμε για βερες........διαλέγουμε 4-5 σχέδια , όλα λευκόχρυσο και ενα διχρωμο.όλα 400 ευρω και ένα 300 , μου λεει ο αντρας μου , διαλεξε , ποια θελεις

κανω κατι νοηματα , οτι ειναι ακριβα κλπ ...τεσπα φευγουμε

εε...λεω εχω δει , σε ενα μαγαζι κοντα μας , με 200-220 . στην βιτριναι τις ειχα δει , λεω θα παω να ρωτησω

κοντεψα να παθω εγκεφαλικό...................

αρχιζω βλέπω , όλες ειχαν τιμες στα καρτελάκια , 180, 200,210 ,220 και οι πιο ακριβές 360-380. ωραία λέω, μια χαρά. Και ξαφνικά , χωρις ευτυχως να πω κατι , μου λεει ο πωλητης

- οι τιμές που βλέπετε , είναι για την 1 , το ζευγάρι παει διπλά.................

Γυρισα , αρον αρον , στο μαγαζί και του λεω αν ήξερα οτι θα χρειαζόμουν αιθερα , δεν θα πηγαινα μονη μου.

Μα ειναι δυνατόν , να σου λενε τιμες για 1 ????

κιττυ μου, αντε κοπελα μου στο περιστερι να παρετε τις βερουλες σας και να γλιτωσετε και το εγκεφαλικο

εγω τις πηρα 200 ευρω και τις δυο...μα τι εκμεταλευση ειναι αυτη γμτ

δηλου 16, περιστερι (λιγο πριν την εκκλησια του Ταξιαρχη και το ΙΚΑ)

τηλ 210 5772227

και η ωρα η καλη!!!

IB5Vp2.png

Σου ευχομαι ολα απο εδω και περα να σου πανε τελεια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και δυο γερα μωρακια!!!!

Να κανω μια διορθωση εμεις ημασταν τριαδα Κιττυ και την ιδια μερα εγω με την Τζουλη...Οποτε καμια εγκυμοσυνη απο μονη της...χαχαχα

Κιττυ γιατι απορεις για τις βερες δεν ειδες την αλλη που παντρευτηκε τον εαυτο της οποτε εκει θες τιμη για μια βερα.....χαχαχαχα

γουρλωθηκαν τα ματια μου μεχρι να καταλαβω τι εννοεις για την τριαδα χαχαχα

δεν παιζεσαι λεμε κοπελιαααααααα χαχχαχαα ακους εκει παντρευτηκε τον εαφτο της χαχαχαχα

φιλακια!!!

IB5Vp2.png

αχ, ναι μωρέ την ξεχνάω την Τζούλη:P:p

ε, ξερω γω δεν φανταζόμουν οτι οι τιμές στην βιτρίνα ήταν για μονές.....αλλά αν ήταν για διπλές , σιγά μην έμπαινε κανείς

κιττυ μου, αντε κοπελα μου στο περιστερι να παρετε τις βερουλες σας και να γλιτωσετε και το εγκεφαλικο

εγω τις πηρα 200 ευρω και τις δυο...μα τι εκμεταλευση ειναι αυτη γμτ

δηλου 16, περιστερι (λιγο πριν την εκκλησια του Ταξιαρχη και το ΙΚΑ)

τηλ 210 5772227

και η ωρα η καλη!!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ , θα πάμε οπωσδήποτε !!!

κίττυ μου πάρε σχέδια και πάνε σε εργαστήρι αν μπορείς. Ακούς εκεί τιμές για 1 οι απατεώνες; κι εμένα 450 έκαναν λευκόχρυσό αλλά είναι σα διπλές

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...