Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

α και θα μου φερει ο καλοςμου μπεζεδες!τον εφαγα τοσε ςμερες πηγαιν εο καημενος και δενειχαν σημερα εφεραν!!!μιαμμμμμμμμμ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!ηρθαμε στο καφε και οι 3 μας!

επιτελους αλλαξα το τικερακι μου!!!

τι κανετε??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καταρχας να ευχηθω μια τελειομηνη και απολαυστικη εγκυμοσυνη στη ξανθη!!με το καλο κοριτσι μου και με ενα πολυ γερο μπεμπεκι!!

και οντως μαζι θα φουσκωνουμε!!!

2ο: δεν ειχα αναφερει τιποτα γιατι ηθελα να παω πρωτα στο γιατρο,βασικα ηθελα πρωτα να ακουσω καρδουλα,αλλα τελικα δεν κρατιομουνα.

3ο:οπως ισως καταλαβατε καναμε την εξωσωματικη αλλα δεν ειχα αναφερει κατι γιατι σε περιπτωσης αποτυχιας δεν ηθελα να ακουσω παλι λογιας παρηγοριας,γι'αυτο ειχα χαθει .

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

SIS!!!Καλως ηρθατε κοριτσαρα μου και οι τρεις σας!!!

αχ τι ομορφο το τικερακι σας...καλορυζικο αχου τοοοοοοοοοοοοο!!!

πως εισαι?δεν νομιζω να σε κουρασαν στη δουλεια?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

και τωρα η ιστοριουλα μου.

τον οκτωβρη και μετα την τεραστια καθυστερηση που ειχα πηγαμε στον κ.Μαντουδη.Ειχε ζητησει να με δει στα μεσα του κυκλου για να δουμε μονος του ο οργανισμος τι κανει.Πηγα λοιπον,αλλα δεν υπηρχε κανενα ωοθυλακιο,δηλ παρα τα σερπαφαρ ,οι οωθηκες δεν πηραν μπρος.Μου εξηγησε οτι ειχα 3 επιλογες,1)ενεσεις και επαφες,2)ενεσεις και σπερματεγχυνση και 3)ενεσεις και εξωσωματικη.

Με μια φωνη διαλεξαμε με τον καλο μου το 3ο(εξαλλου τις ενεσεις δεν τις γλιτωνα)

Μου γραψανε σε ενα κατεβατο τα φαρμακα,τι επρεπε να κανω με το ικα και μου εδειξαν πως να κανω τις ενεσεις.

Ευτυχως μου τα εγραψαν ως προκληση ωορρηξιας και απο το ικα ξεμπερδεψα χωρις πολυ χαρτουρα.

Εκανα λοιπον τις ενεσεις καταστολης,αδιαθετησα και ξαναπηγα στο γιατρο.Δεν ειχα κυστες οποτε ξεκινησαμε και τις ενεσεις διεγερσεις.Ευτυχως εκει ανταποκριθηκα γρηγορα και δεν χρειαστηκε να κανω πολλες.Μια μερα μετα τη γιορτη μου,ξαναπαω στο γιατρο με βρισκει σουπερ και μουλεει τη δευτερα θα κανουμε ωοληψια.

-Γιατρε μου χθες ειχα τη γιορτη μου,και ξερετε τι δωρο θελω ε?

-θα σου κανω το καλυτερο δωρο αλλα σε λιγες μερες,κανε λιγη υπομονη.

Τη δευτερα καναμε την ωοληψια,ευτυχως ειχα πρηστει λιγο.Μου πηραν 15 ωαρια,τα 12 ηταν ωριμα.Την αλλη μερα ,του Αγιου Ανδρεα(εξου και τα λουκουμαδακια) με πηραν και μου ειπαν οτι γονιμοποιηθηκαν 12 και θα τα πανε σε βλαστοκυστες,δηλ θα τα κρατησουν οχι 2 αλλα 5 μερες για να ξεκαθαρισουν τα πιο δυνατα.5 μερες αγωνιας,αλλα περασαν με ψωνια και βολτιτσες.4/12 παμε στο ιατρειο,αχ μονο που το θυμαμαι....

με βλεπει ο γιατρος στο διαδρομο και μου λεει:δε νομιζω να εχεις αγχος?ολα εχουν παει τελεια!!

στην εμβρυομεταφορα ηταν μεσα και ο ακαλος μου ,μου κρατουσε το χερι και τοτε γινεται το απιστευτο:μας λενε κοιταξτε εδω,μια οθονη συνδεδεμενη με το μικροσκοπιο στο διπλα δωματιο,ηταν τα εμβρυακια!!!!δε θα το πιστεψετε,αλλα 5 ημερων εβρυα και κουνιοντουσαν ρε κοριτσια!!!!

ειχα παθει τετοιο σοκ,ευτυχως που ο γιατρος ηταν πολυ καλος και με ξεαγχωνε συνεχεια.Τελικα βαλαμε 2.

και.............13/2 χοριακη 377!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το τι κλαμα καναμε δεν περιγραφεται!!!!!!!!ο γιατρος με τα χιλια ζορια καταλαβε τι του ελεγα.πανηγυρι!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι μονο ολα να πανε καλα!!!!!!!!! και να ειναι γερα τα μωρακια μου!!!!!!!!!!!!!!!παντως πραγματικα ειμαι σε αλλο πλανητη!!!!!:D:D:lol:

tJd1p3.png

αχ αννετακι μολις μου ηρθαν επισκεψεις.θα μπω σε λιγο παλι γιατι εχω πολλα ακομα να γραψω.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

αχ αννετακι μολις μου ηρθαν επισκεψεις.θα μπω σε λιγο παλι γιατι εχω πολλα ακομα να γραψω.

ενταξει μωρο μου!!!

αχ κοριτσακι μου, παλι με εκανες να συγκινηθω...σκ*τουλα μου εσυ!!!

και μη φοβασαι τιποτα...Ο Χρηστουλης θα σας προστατευει και θα πανε ολα τελεια!!!

IB5Vp2.png

αστέρια μου με tο καλό κούκλα μου. Όλα θα πάνε τελεία. Να μπαίνεις να μας ενημερώνεις!καληνύχτα κούκλες θα κάνω μπάνιο τη μικρή μόλις έφυγαν οι δικοί μου και θα έρθουν άλλοι. Και αύριο άλλοι. Χαχα δεν τη χορταίνουν. Και tο πρωί είχα πάλι κόσμο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οσο για την εξωσωματικη να πω οτι απο την μερα που ξεκινησα τις ενεσεις εκανα υπνους τρικουβερτους!!!!σα να μου ειχε φυγει ολο το αγχος!!

και ηταν πολυ πολυ πιο απλο απ'οτι φανταζομουν,καθε βραδυ μετα τη δουλεια εκανα μια ενεσουλα και αυτο ηταν,προσεξα και λιγο τη διατροφη μου και οχι απλα δεν πηρα αλλα εχασα κ ενα κιλο.

Το σημαντικοτερο:το Γεννημα ειναι εξαιρετικο κεντρο.Ολες οι κοπελες ευγενεστατες,χαμογελαστες και αμεσως σου εξηγουσαν τα παντα.Οσο για τον κ.Μαντουδη,τι να πω....τοσο προσεκτικος,τοσο τυπικος,τοσο αμεσος,τοσο μα τοσο φιλικος.Οσες αποριες κι αν εκανα(και ηταν παρα πολλες) μου τις ελυσε ολες,με ξεαχνωνε παντα και του χρωσταω τα παντα!!

κ.Μαντουδη ξερω πως οσα ευχαριστω κι αν σας ειπα,και οσα κι αν ακομα σας πω θα ειναι λιγα μπροστα στην ευτυχια που ζω.Ο Θεος να σας εχει καλα!!!!

Σας ευχαριστω που τηρησατε το λογο σας:Θα σε στειλω πισω στο φιλο μου και γιατρο σου το συντομοτερο δυνατο.

και πραγματι χθες πηγα στο γιατρο μου,ο οποιος μου ειχε ληψει!!ειδαμε 2 σακους,δεν καταφεραμε να ακουσουμε καρδουλα αλλα μου ειπε οτι ειναι νωρις και ολα θα πανε καλα!!!!!μεγαλωνουμε μια χαρα και θα με ξαναδει σε 2 βδομαδες παλι.Ειχα δει και αιμα πριν μερες αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα,μπορει να ξανασυμβει λογω των διδυμων(ευχομαι να μη δω βεβαια) οποτε πολλη ξαπλα!!!!

και χθες εμαθα οτι εχει και εκεινος διδυμακια!!!

tJd1p3.png

κοριτσαρα μου, εδω εισαι ακομα?

κι εγω η κακουργα σε αφησα μονη σου?

αλλα μιλουσα με την αλλη αδερφουλα το παπι μας!

βρε καλο μου να σε ρωτησω τι υψος εχεις?ασχετο ε?κι ομως σχετικο γιατι οταν σε αγκαλιαζα στον υπνο μου με περνουσες ενα κεφαλι τουλαχιστον χαχαχα

IB5Vp2.png

ουφ τα ειπα!!!

αν θυμηθω τιποτα θα ξαναμπω,τωρα παω να δω θα καταφερω να φαω?εχω μια μονιμη ξινιλα στο στομα!

φιλακια!!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...