Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε ελα κουφετακι περιμενω να μαζευτειτε ολες να σας πω την ιστορια με τον κουκλο!

κοριτσακια ημουν 69 κιλα στο γαμο μου και ειμαι 57 τωρα.εχω σκαλες στο σπιτι και ανεβα κατεβα ολη μερα δεν παιρνω γραμμαριο κι ας πλακωνομαι στα παγωτα!ο αντρας μου ειναι 125 αλλα δεν μπορει να χασει γιατι τρωει μια φορα τη μερα και πεφτει για υπνο τεζα ξερος απ την κουραση!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

πριν 5 μηνες ειχα καταφερει να φτασω τα 60 αλλα τα ξαναπηρα τα 2 δεν πειραζει τωρα που θα ξεκινησω τα μπανια θα τα χασω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν ειμαι καθολου κατηγορια φτερου τα κιλα μου πρεπει να ειναι 57 αρα εχω να χασω 5 αλλα δεν ξεκολλαω ποτε απο τα 60

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω εχω καιρο να ζυγιστω,αν και μου σφυριζει η ζυγαρια μου δε της δινω καμια σημασια!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

ρε κουκλακι σε εχω και στο φατσα δεν ξεχνω αυτη την αφεντομουστουναρα με την καπελαδουρα του μικρου!!!!ρε να μην θυμαμε τπτ!!!!!

για μενα το λες αυτο? αν ναι για ξαναπεστο πιο αναλυτικα μπερδευτηκα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αννα αν ησουν παντα σ αυτα τα κιλα μπορει να ειναι ετσι ο σωματοτυπος σου οποτε γιατι να παιδευεσαι?εγω παντα ημουν σαν νταμιτζανα γιατι εχω κι ενα αλφα υψος λεμε τωρα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

καλησπερα κουκλιτσες μου μολις εφτασα σπιτακι μου και ειμαι πολυ πολυ πολυ κουρασμενη!

τι κανετε κανενα νεο;ειστε ολες καλα;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...