Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

@dimi.tra ποια προβιοτικα σ εδωσε?

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κολοφαρδη την λες εσυ? εγω αλλιως την λεω σε φαρδος κ εκει αλλα οχι κωλο........

κ.....φαρδη εισαι αφαπη μου οταν πας με δυο αντρες διαφορετικη μερα κ εχεις ...κ τις δυο φορες ωορηξια...χαιρε φαρδος αμετρητο.....:lol:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ααααχαχαχαθα με πνιξετε!εφαγα μια λακτα ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΚΡΑνΤς!ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μπορει την ιδια μερα να χει διπλη ωορηξια κ να παει με διαφορα ωρων κ με τους δυο κ να πιασει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

οσο για την κατσικα αληθεια λεει ξανθη

εγω μπορει να ειμαι κατσικα....αλλα εσυ εισαι γκρεμλιν.....κ φαντασου τωρα....πως θα βγει το παιδι σου αμα παρει κ τα αυτακια σου.γκρεμλινακι....αχαχαχαχαχαχα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ααααχαχαχαθα με πνιξετε!εφαγα μια λακτα ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΚΡΑνΤς!ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ

δηλαδη πινει σοκολατουχο γαλα τωρα η μπεμπα???

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

εγω μπορει να ειμαι κατσικα....αλλα εσυ εισαι γκρεμλιν.....κ φαντασου τωρα....πως θα βγει το παιδι σου αμα παρει κ τα αυτακια σου.γκρεμλινακι....αχαχαχαχαχαχα..

θα ναι το τερατακι μου!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν εχω ελπιδες οτι θα μοιαζει σε μενα η μπεμπα

εγω ειμαι ξανθια θα παρει απο το γυφτο τον πατερα της!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλά εδώ εμείς πολλές φορές ούτε μια ωορρηξία δεν πιάνουμε όχι διπλή και με δυο διαφορετικούς...και καλά ο άντρας της πως το κατάλαβε;;;

αυτος νομιζε οτι δεν ηταν δικα του...φαντασου τωρα την ωρα που του δωσανε τα αποτελεσματα για το δικο του...μια χαρα που θα την πηρε αυτος κ μολις του δωσανε τα αποτελεσματα του αλλου πρεπει να του ηρθε ο ουρανος στο κεφαλι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

hello girls!!!

φαγατε βλεπω...μιαμ μιαμ...εγω ειμαι στο τσιμπημα, εχω να κανω και την μετρηση οποτε για καμια ωρα μονο νερο θα βαλω στο στομα μου

ω ηρθε και ο συζυγος, ακουω το μηχανακι...μα ουτε σκυλος να ημουνα που μυριζεται το αφεντικο του χιχιχι

εμεις εχουμε φασολαδα απτο χωριο

φακιες μμμμμμμμ, μπριζολιτσες με πατατουλες διπλο μμμμμμμμ

δυο νινακια απο δυο διαφορετικους αντρες μωρε μπραβο της...ντουρασελ η γκομενα...

δεν το ανακαλυψε ο αντρας της, αυτη του το ειπε, προφανως γιατι ηθελε να τον στειλει..."δεν ειναι δικα σου τα παιδια κυριε" αλλα λογαριασε χωρις τον ξενοδοχο χιχιχχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...