Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

:-)

ευχαριστω αννετακι για την εμψυχωση..εχεις κ εσυ τα δικα σου..εχεις κ μενα.βγαινω να κανω καμια δουλεια..θα μπω απο το σπιτι αργοτερα....φιλακια στα μουτρακια.....κ σστις κοιλιτσες σε ολες τις μελλουσες μανουλιτσες........:-)

καλε λεμε θα ερθει το νινι και πολυ συντομα!

μη με στεναχωρεις τωρα οκ?

πολλα φιλακια κοριτσαρα μου!

καλα ολες φυγατε?κλαψ...παω κι εγω τοτε να μαγειρεψω γιατι με βλεπω να εκδικουμαι τον καλο μου για τα καλα τα χθεσινα του αντρα σου!

πολλα φιλακια και κανονισε να ερθεις αθηνα μερια να τα πουμε!!!

αντε μου το εχεις ταξει καιρο τωρα και ακομα περιμενω!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Τζένη μόλις μπήκα με άφησαν μόνη μου τα αγόρια...

εμεις μολις φαγαμε...ο κανακαρης μου κοιμαται διπλα μου στον καναπε κ γω μπηκα να χαζουρεψω...εσεις τι καλο φαγατε?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Φακές φάγαμε αλλά μου πέσανε βαριές και με έχει ταράξει το στομάχι μου.

η αληθεια ειναι βαριες κ δεν το καταλαβαινεις την ωρα που τις τρως ..αλλα μετα που δεν μπορεις να ανασανεις..ειχα φτιαξει προχτες κ μου βγηκαν παραπανω κ δυο μερες τρωγαμε φακες μιλαμε γιναμε τουμπανο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και φαντάσου δεν έφαγα και πολλές 1,5 κουτάλα...Εσείς τι φάγατε;

εγω η αμαρτωλη εφαγα μπριζολες κ σαλατα....:lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έχω πολύ χάλια στομάχι και με δυσκολία μπορώ να φάω αλλά είναι αναμενόμενο το έχω ξαναπεράσει...

ανακατευεσαι ?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ρε συ τι κ@λ@φαρδη ηταν η αλλη που εκανε διδυμα απο διαφορετικους πατεραδες....την ειδες?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκο ανέβα πολύ πεσμένη σε ακούω...

οχι ρε μια χαρα ειμαι:(:(:(:( χιχιχι.ελα ρε...μασαει η κατσικα ταραμα;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...