Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Τζένη δεν παίζει να είχες καθυστερημένη σύλληψη και για αυτό να μην έδειξε το τεστ;Κίττυ και εσύ στο Αλεξάνδρας γεννάς;;;Την πρώτη φορά είχα γεννήσει στην Πετσάλη τότε ήταν νέα πτέρυγα έμεινα υπερ-ευχαριστημένη.Τώρα μου είπε η Ιωάννα ότι είναι σαν να πηγαίνεις Ιασώ κτλ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι...εσυ τι κανεις...το μπεμπε...σου ριχνει τπτ ξεγυρισμενες?

όχι πολύ δυνατές ακόμα.....μερικές φορές , χτυπάει σε τετοια σημεία που τινάζομαι ...γενικά παντού .....

Η Ανδριανή τι κάνει ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Τζένη δεν παίζει να είχες καθυστερημένη σύλληψη και για αυτό να μην έδειξε το τεστ;Κίττυ και εσύ στο Αλεξάνδρας γεννάς;;;Την πρώτη φορά είχα γεννήσει στην Πετσάλη τότε ήταν νέα πτέρυγα έμεινα υπερ-ευχαριστημένη.Τώρα μου είπε η Ιωάννα ότι είναι σαν να πηγαίνεις Ιασώ κτλ.

ναι , κι εγώ εκεί !

Αννετακι στην καινουρια πτερυγα ηταν και η κουμπαρα μου και ηταν μες την χλιδη μου ειπε

οταν μου την εδειξε η γιατρος επαθα πλακα, τυφλα ναχουν τα ιδιωτικα

Ανετ στην κόνσολα θα πάει και η Ιωάννα μου είπε 9αν θυμάμαι καλά)...Και εννοείται ότι αν έρθω θα έρθω να σε βρω θα μάθω λεπτομέρειες από την Ιωάννα πως σε λένε να σε ψάξω...Απλά το είπα γιατί αν είσαστε και ίδιο δωμάτιο θα είναι σούπερ θα πιάσουμε ψιλή κουβέντα!Τζενάκο τι κάνεις;;;

θα σου στειλω πμ με τα στοιχεια...θα ειναι πολυ ωραια να ειμαστε μαζι...

αααα.............αύριο θα παμε να δούμε βέρες....έχουμε κι αυτό το θέμα , μην ξεχνιόμαστε

αντε κοριτσαρα μου με το καλο!!!

αν θες σου στελνω και τηλ απο εκει που πηρα εγω τις δικιες μου, 200 ευρω λευκος χρυσος...χοντρες και σουπερ μοντερνες!!!

Να γλυκανει?????Καλε αυτη τωρα απο την ζηλια της που εγω ειμαι εγκυος και τραβαω την προσοχη εχει λυσαξει χειροτερα.....τι λες τωρα...

Εδω οταν εγω ημουν ξαπλα ελεγε αμαν πια εσεις οι νεες εγω επεφτα στα γονατα και εκανα παρκε και εσυ ολη μερα στο κρεβατι????Ασε ρε δεν θελω να συγχηστω για χαρη της πια....Αλλα ετσι οπως ειναι και τα πραγματα δεν ειναι και ευκολο να φυγουμε...Τεσπα

Για τα τικερ εδω οχι στο παρεντς μου εκαναν παρατηρηση εφαγα και καρτα...χαχαχαχα

πες της μη δαγκωσει την γλωσσα της και δηλητηριαστει η καργια...ερε ο λυκος δεν αλλαζει μυαλο...οταν σε ειχε αναγκη ηταν τι καλουλα...τωρα να φαει σκ@τ@

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Άννα φαίνεται ε ότι θέλω κόρη;;;;Χαχαχα πραγματικά θα ήθελα κοριτσάκι αυτή την φορά.Αλλά πάνω από όλα θέλω να πάνε όλα καλά και ότι και αν είναι το ίδιο θα το αγαπώ και θα το θέλω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ξανθη μου δεν παιζει γιατι επαφες ειχα μονο στις 9 κ 10 μετα ειχαμε μπλεξει κ δεν μπορουσαμε....οπτε επρεπε να εχει δειξει...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αντε κοριτσαρα μου με το καλο!!!

αν θες σου στελνω και τηλ απο εκει που πηρα εγω τις δικιες μου, 200 ευρω λευκος χρυσος...χοντρες και σουπερ μοντερνες!!!

Ευχαριστώ πολύ !!!!

ναι , αμέ να μου στείλεις , κι εγώ λευκόχρυσο θέλω. καταρχήν θα πάμε σε εναν γνωστό και βλέπουμε

ξανθη μου δεν παιζει γιατι επαφες ειχα μονο στις 9 κ 10 μετα ειχαμε μπλεξει κ δεν μπορουσαμε....οπτε επρεπε να εχει δειξει...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αστην Αννετακι μου αναγκη δεν την εχω οπως μεγαλωσα μονη μου την Εβελινιτσα μου ετσι θα μεγαλωσω και την Κατερινουλα μονη μου και τωρα θα εχω και βοηθεια απο την Εβελινα μου...Οχι τιποτε αλλο ετσι δεν μπορει να μου πει και κανενας τιποτα

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου μην το σκεφτεσαι καν θα ερθουν ολα με την ωρα τους....Ασε τωρα να δεις αν θα ερθει και μετα ειπαμε ουτε ανασα για να μαθει ο κυριος.....;)

Λοιπον κουκλιτσες μου σας αφηνω παω να φτοιαξουμε με την μικρη πραγματακια για να χαρησει την πρωτοχρονια φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Καλό μεσημέρι !!!

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

εγω ειμαι χαρουμενη οι γιαγιαδες μας ψωνισανε χιχιχιχι

η μια κουβερτουλες κ η αλλη ζιπουνακια σεντονακια κ φορμακια δεν τα χω δει ακομα θα τα δω τα μισα το απογευμα κ τα αλλα αυριο το πρωι

κ ο αντρουλης μου μου ειπε αν προλαβουμε θα παμε σημερα να παρουμε κ μεις τα υπολοιπα που ειμαι καλητερα κ δεν ποναω αλλα πειναωωωωω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Βρε κορίτσια , για αρχή τι χρειαζόμαστε από φορμάκια , πετσετάκια , σελτεδάκια κλπ κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...