Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ Άννα ακόμα η πεθερά;;;Πάτε σε δικό σας σπίτι να ηρεμήσετε καλέ....Νόμιζα ότι με την εγκυμοσύνη σου είχε γλυκάνει...Να σε ρωτήσω σου έχουν κάνει παρατήρηση που έχεις 2 μεγάλα τίκερ;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ανετ στην κόνσολα θα πάει και η Ιωάννα μου είπε 9αν θυμάμαι καλά)...Και εννοείται ότι αν έρθω θα έρθω να σε βρω θα μάθω λεπτομέρειες από την Ιωάννα πως σε λένε να σε ψάξω...Απλά το είπα γιατί αν είσαστε και ίδιο δωμάτιο θα είναι σούπερ θα πιάσουμε ψιλή κουβέντα!Τζενάκο τι κάνεις;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αννετακι στην καινουρια πτερυγα ηταν και η κουμπαρα μου και ηταν μες την χλιδη μου ειπε

ανέβηκα κι εγώ μια μερα να δω τα δωμάτια...η πτέρυγα Κόνσολα φυσάει.......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αααα.............αύριο θα παμε να δούμε βέρες....έχουμε κι αυτό το θέμα , μην ξεχνιόμαστε

Καλημερα Τζενάκι !!! καλά είσαι ?

καλα κιττυ μου...εχω πονους περιοδου κ πονο στο στηθος..αντε να ερθει να τελειωνω..δεν αντεχω αλλο ...5 μερες καθυστερηση κοντευω να τρελαθω..ειμαι παντου πρησμενη..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Του είπα κάτι στα γρήγορα χθες αν θέλει να έρθει και σπίτι μας ένα μικρό μωράκι όπως των φίλων του και χθες μου είπε θα το πηγαίνω βόλτες; ε ναι αγόρι μου του λέω...Θα κοιμάται σε δικό του δωμάτιο ε ναι του λέω και μετά λέει εντάξει να πάρουμε ένα σπίτι τότε...Δεν το λέμε κανονικά ακόμα να δούμε πως θα πάει γιατί μια ανησυχία την έχω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά..

ολα καλα θα πανε ξανθη μου!μη σκεφτεσαι αρνητικα

αν κι εγω μεχρι να περασει το πρωτο κρισιμο τριμηνο (ειδικα εως την 8η εβδομαδα που ειχα την προηγουμενη παλλιδρομη) τα ειχα παιξει...αλλα δεν το αφησα να με επιρρεασει...κανε τον σταυρο σου και ολα καλα θα ειναι!!!

Εγω σκεφτομαι οτι εχω να βαψω και το σπιτι κατα τον φλεβαρη...γιατι απο μαρτη και μετα δεν θα μπορω να κουνηθω.......Ας εκανε ο Θεουλης ενα θαυμα και να πηγαινα μια και καλη σε καινουριο σπιτι θελω να φυγω απο εκει μεσα......Δεν σας λεω δε τι μου εκανε αυτες τις μερες γιατι θα μας γεννησει η Αννετ απο τα νευρα της και μερες που ειναι δεν κανει να χαλιωμαστε

μη μου λες τετοια...ποιος σε πειραξε παιδι μου να καθαρισω?

αλλα καλυτερα πες αυριο που θα γυρισει η γιατρος να την εχω και ευκαιρη...και μετα μαυρο φιδι που τοφαγε το φιδι που σε πειραξε :mad::-x:-x

εσυ απτο ενε να σου μπαινει κι απτο αλλο να σου βγαινει...δεν αξιζει να χαλιεσαι για κανεναν και προπαντων να ταραζεις και την μπουμπου

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Ωχ Άννα ακόμα η πεθερά;;;Πάτε σε δικό σας σπίτι να ηρεμήσετε καλέ....Νόμιζα ότι με την εγκυμοσύνη σου είχε γλυκάνει...Να σε ρωτήσω σου έχουν κάνει παρατήρηση που έχεις 2 μεγάλα τίκερ;

Να γλυκανει?????Καλε αυτη τωρα απο την ζηλια της που εγω ειμαι εγκυος και τραβαω την προσοχη εχει λυσαξει χειροτερα.....τι λες τωρα...

Εδω οταν εγω ημουν ξαπλα ελεγε αμαν πια εσεις οι νεες εγω επεφτα στα γονατα και εκανα παρκε και εσυ ολη μερα στο κρεβατι????Ασε ρε δεν θελω να συγχηστω για χαρη της πια....Αλλα ετσι οπως ειναι και τα πραγματα δεν ειναι και ευκολο να φυγουμε...Τεσπα

Για τα τικερ εδω οχι στο παρεντς μου εκαναν παρατηρηση εφαγα και καρτα...χαχαχαχα

καλα κιττυ μου...εχω πονους περιοδου κ πονο στο στηθος..αντε να ερθει να τελειωνω..δεν αντεχω αλλο ...5 μερες καθυστερηση κοντευω να τρελαθω..ειμαι παντου πρησμενη..

μμμμ......άντε να έρθει για τελευταία φορά , κ το 2011 να έρθει το μπεμπέ....πρέπει να συμπληρώσουμε τους μήνες με τα γεννητούρια

μμμμ......άντε να έρθει για τελευταία φορά , κ το 2011 να έρθει το μπεμπέ....πρέπει να συμπληρώσουμε τους μήνες με τα γεννητούρια

απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι...εσυ τι κανεις...το μπεμπε...σου ριχνει τπτ ξεγυρισμενες?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι...εσυ τι κανεις...το μπεμπε...σου ριχνει τπτ ξεγυρισμενες?

Τζενακι μου υπομονη λογικα αλλαζει ο μηνας σου αλλα ειπαμε παμε γερα και δυνατα το 2011 ετσι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...