Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κιττυ μου, λες να περιμενω μεχρι τις 12, αχ δεν θελωωωωωω...θελω να γεννησω, θα σκασω λεμε...αν με δεις θα καταλαβεις χιχιχι

μπραβο ο μπεμπουκος, βολταρει στην κοιλιτσα σου, δεν ειναι τελεια?

σορρυ που αργησα αλλα εγινε μια μικρη καταληψη στο πισι

αγριεψε το ματι μου και ετσι ελευθερωθηκε!!!καλα το πως απολαμβανω οταν κανουν ολοι τουμπεκι δεν λεγετε χαχχαχαα

αννουλι, βρε εδω φωσκολος μιλαμε...εβλεπα κι αλλο ονειρο αλλα δεν το θυμαμαι λεπτομερως αχχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εγω οποτε γυρησω λαμια μου ειπε ο γιατρος να παω για να κανουμε και το β επιπεδου αν και οι μετρησεις εχουν γινει αφου η μικρη ηταν σε καλη θεση απλα ηταν η 19η εβδομαδα και αν εβαζε εκεινες τις τιμες στον υπολογιστη θα φαινοταν το παιδι σαν εχει προβλημα....φτου φτου μακρια απο εμας... οποτε θα μετρησουμε ξανα για τα να τα περασει και στον υπολογιστη

ααα...μαλιστα !!! ωραία , οπότε τυπική διαδικασία.

Μετα έχουμε καμπύλη κ doppler ε ?

Ρε συ , πως περνάει ο καιρός ? δηλ τωρα που άρχισα να νιώθω έγκυος , νομίζω οτι θα τελειώσει γρήγορα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ξανθη, ο σωτηρακης ειναι ενημερωμενος για το μπεμπε η θα του το φερετε με τροπο?χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κιττυ μου, λες να περιμενω μεχρι τις 12, αχ δεν θελωωωωωω...θελω να γεννησω, θα σκασω λεμε...αν με δεις θα καταλαβεις χιχιχι

σορρυ που αργησα αλλα εγινε μια μικρη καταληψη στο πισι

αγριεψε το ματι μου και ετσι ελευθερωθηκε!!!καλα το πως απολαμβανω οταν κανουν ολοι τουμπεκι δεν λεγετε χαχχαχαα

αννουλι, βρε εδω φωσκολος μιλαμε...εβλεπα κι αλλο ονειρο αλλα δεν το θυμαμαι λεπτομερως αχχαχα

Αχ Αννετακι πως σε καταλαβαινω αυτες οι τελευταιες μερες δεν περνανε με τιποτα...Υπομονη και θα ερθει η ωρα και να βγει με ενα γελιο ο κουκος μας!!!

Μην με ξεχασεις ομως θελω αμεση ενημερωση

όχι , στις 12 μπορείς να έχεις γεννήσει , αλλά να είσαι εκεί....να με διευκολύνεις κιόλας ......χιχιχιχιχιχιχιχι

αλλά για νωρίτερα σε βλέπω......

αχ , ναι τέλεια είναι ....τωρα καταλαβαίνω που λενε μετα , μου λείπει η κοιλιά μου......κι ακομα έχω μέλλον

Καλε την αννετ την ρουφηξε η λεκανη?

χαχαχαχααχαχαχα

ετσι οπως εγω γινει ουτε η μπανιερα δεν μπορει να με ρουφηξει συμπεθερα χαχαχχα

Ρε συ , πως περνάει ο καιρός ? δηλ τωρα που άρχισα να νιώθω έγκυος , νομίζω οτι θα τελειώσει γρήγορα

κιττυ μη νομιζεις πως περναει τοσο γρηγορα, ειδικα το τελευταιο διμηνο δεν περναει με τιποτα!και οι τελευταιες 2-3 εβδομαδες θα σου φανουν αιωνες!!!

IB5Vp2.png

Αχ ναι μου ειπε 24η εβδομαδα να κανω καμπυλη και αργοτερα το ντοπλερ περναει ο καιρος πολυ γρηγορα και εγω δεν θελω γιατι εχω μονο ενα μηνα που αρχησα να χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου....Δεν πειραζει ομως ας ειναι γερα και μετα θα τα εχουμε αγκαλια

Διαφημίσεις

Του είπα κάτι στα γρήγορα χθες αν θέλει να έρθει και σπίτι μας ένα μικρό μωράκι όπως των φίλων του και χθες μου είπε θα το πηγαίνω βόλτες; ε ναι αγόρι μου του λέω...Θα κοιμάται σε δικό του δωμάτιο ε ναι του λέω και μετά λέει εντάξει να πάρουμε ένα σπίτι τότε...Δεν το λέμε κανονικά ακόμα να δούμε πως θα πάει γιατί μια ανησυχία την έχω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σπίτι είμαι αλλά εδώ είναι και ο μικρός οπότε δεν μπορώ να μπαίνω με την άνεσή μου...Αννούλα, Κίττυ καλά είσαστε;;;Τελικά το έφαγες το καρπούζι ε;;;Χθες έβλεπα σε μια διαφήμιση έναν που κρατούσε καρπούζι και λέω ωχ για την Άννα...

Καλημέρα Ξανθή !!

καλά είμαι !

εσύ , πώς είσαι ?

Εγω σκεφτομαι οτι εχω να βαψω και το σπιτι κατα τον φλεβαρη...γιατι απο μαρτη και μετα δεν θα μπορω να κουνηθω.......Ας εκανε ο Θεουλης ενα θαυμα και να πηγαινα μια και καλη σε καινουριο σπιτι θελω να φυγω απο εκει μεσα......Δεν σας λεω δε τι μου εκανε αυτες τις μερες γιατι θα μας γεννησει η Αννετ απο τα νευρα της και μερες που ειναι δεν κανει να χαλιωμαστε

Του είπα κάτι στα γρήγορα χθες αν θέλει να έρθει και σπίτι μας ένα μικρό μωράκι όπως των φίλων του και χθες μου είπε θα το πηγαίνω βόλτες; ε ναι αγόρι μου του λέω...Θα κοιμάται σε δικό του δωμάτιο ε ναι του λέω και μετά λέει εντάξει να πάρουμε ένα σπίτι τότε...Δεν το λέμε κανονικά ακόμα να δούμε πως θα πάει γιατί μια ανησυχία την έχω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά..

Ολα καλα θα πανε Ξανθουλα και θα δεις που θα τα καμαρωνεις και τα δυο σε λιγους μηνες!!!!

Αχ Αννετακι πως σε καταλαβαινω αυτες οι τελευταιες μερες δεν περνανε με τιποτα...Υπομονη και θα ερθει η ωρα και να βγει με ενα γελιο ο κουκος μας!!!

Μην με ξεχασεις ομως θελω αμεση ενημερωση

καλε εδω σκεφτομαι πριν φυγω απτο σπιτι να μπω να δωσω σημα...τωρα αν με βρει οταν ειμαι εξω θα στειλω μνμ

δεν σας ξεχνω...θα παιρνω και δυναμη οταν θα ξερω πως με σκεφτεστε!!!

Αννετάκο αν γεννήσεις την δευτέρα μπες ίδιο δωμάτιο με την Ιωάννα να σας δω και τις δυο μαζί!!!!Ωραία θα είναι...

εγω της ειπα, κοιτα να παρεις δωματιο στη πτερυγα κονσολα που ειναι και σουπερ...μακαρι να τυχει να ειμαστε μαζι...να ναιουριζουν τα νινακια μας παρεουλα!!!:tongue:

αν παλι οχι θα εισαι εκει και δεν θα περασεις να μεδεις?ααααααα θα αρχισω να μαλωνω και δεν θελω να μαλωνω εγκυουλες!!!αααααααααα

όχι , στις 12 μπορείς να έχεις γεννήσει , αλλά να είσαι εκεί....να με διευκολύνεις κιόλας ......χιχιχιχιχιχιχιχι

αλλά για νωρίτερα σε βλέπω......

αχ , ναι τέλεια είναι ....τωρα καταλαβαίνω που λενε μετα , μου λείπει η κοιλιά μου......κι ακομα έχω μέλλον

εμενα νομιζω θα μου λειψει καθολου αφου δεν μπορω να την κουμανταρω ευκολα χαχαχα

τωρα οσο για την αφιξη του μπεμπη θα του το πω κι αμα θελει χαχαχαα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...