Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

annete είπε:
καλα ειμαι συμπεθερουλα, εσεις τι κανετε?με την μεταγραφη του παιδιου τι εγινε τελικα?

ειδες στις διακοπες το θυμηθηκα χαχαχα μα ελεγα τι θελω να την ρωτησω τι θελω...αλλαααααααααααα!η νυφουλα μου τι κανει?

καλα του εκανες...εεεεεεεμαααααααα

τι εφαγες τελικα εχθες?η εμεινες νηστικη απτα νευρα?πες το μου κι αυτο

νηστικη εμεινα..απο τα νευρα μου δεν ηθελα να φαω τπτ.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ φλασια μου εσκασε...ακουστε τι ονειρο εβλεπα σημερα...ειχα βρεθει σε μια λαικη (με ρουχα) και ηταν πηχτρα στους μαυρους...βρε προσπαθουσα να βγω απο δω...τιποτα, πηγαινα απο κει...εγκλωβισμενη...εεεεεεε τα παιρνω κι εγω και σηκωνω εναν παγκο να τον κανω παραπερα να περασω...με βλεπει ο εμπορας (Ο Θεος να τον κανει) και αρχιζει να με βριζει...δεν σας λεω το τι ξεστομισα ετσι?βγαζω το κινητο και περνω το 100...το οποιο ειχε μουσικουλα αναμονης,..ε λοιπον δεν μου αρεσε καθολου το τραγουδι και αρχιζω βγαζω καπνους...ειχαν πεσει πανω μου οι ταλιμπαν να με πεισουν μη παρω την αστυνομια...τιποτα εγω...ανενδοτη...αλλα τελικα συνηδητοποιησα πως θα περιμενα παααααααααρα πολυ εως οτου ερχοταν η πολιτσια κι ετσι του την χαρησα του αφρικανου...ειμαι και πονοψυχη ειδατε?χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Με την μεταγραφη τιποτα ακομα Αννετακι....

Το καρπουζι ...μεγαλη ιστορια εχει ο αδερφος μου εναν φιλο μαναβη και βρηκε και μου το εκανε δωρο....χαχα αλλα ηταν τελειο εχει μεινει λιγο και για σημερα....οποτε καταλαβαινετε ποσο εφαγα

geni είπε:
νηστικη εμεινα..απο τα νευρα μου δεν ηθελα να φαω τπτ.

το περιμενα, αλλα κακως...επρεπε να παραγγειλεις για παρτυ σου.

ακους εκει να μεινεις νηστικη για την γαιδουρια ενος αντρα...εγω δε μασαω απο τετοια...τρωω αγαπη μου, σιγα να μη μεινω νηστικια

αμ πως

αχ παω για τσισακια. επιστρεφω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Αννα25 είπε:
Καλημερα Κιττακι εσυ τι κανεις ?

Εμεις ειμαστε μια χαρα αραλικι στην μανουλα οπου δεν κανω τιποτα.....

Καλά , μια χαρά !! αα...ωραία , η Εβελίνα , η μπουμπού ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Η Εβελινα εχει βρει την καλυτερη της αφου εδω ολα της τα ξαδερφια ειναι στην ηλικια της οποτε καταλαβαινεις τι γινεται....να δωμονο πως θα την μαζεψω....

Η μπουμπου μια χαρα ειναι ρηχνει κλωτσομπουνιδια συνεχεια

Διαφημίσεις

Αννετάκιιιιι , ετοιμάζεται ο μπόμπιρας ε ? λες να ειναι Πρωτοχρονιάτικος ? η γιατρός γύρισε ?

αλλιώς φροντοσε 12 Ιανουαρίου , που θα πάω γιατρό , να έρθω να σε δω......χιχιχιχιχιχι

Αννα25 είπε:
Ο μπεμπουκος τι κανει? Ποτε ειναι να τον δεις ξανα?

καλά ειναι , τούμπες κλπ.....καμιά φορά πετάγεται η κοιλιά απο την μια πλευρά

12 Ιανουαρίου

Εγω οποτε γυρησω λαμια μου ειπε ο γιατρος να παω για να κανουμε και το β επιπεδου αν και οι μετρησεις εχουν γινει αφου η μικρη ηταν σε καλη θεση απλα ηταν η 19η εβδομαδα και αν εβαζε εκεινες τις τιμες στον υπολογιστη θα φαινοταν το παιδι σαν εχει προβλημα....φτου φτου μακρια απο εμας... οποτε θα μετρησουμε ξανα για τα να τα περασει και στον υπολογιστη

Σπίτι είμαι αλλά εδώ είναι και ο μικρός οπότε δεν μπορώ να μπαίνω με την άνεσή μου...Αννούλα, Κίττυ καλά είσαστε;;;Τελικά το έφαγες το καρπούζι ε;;;Χθες έβλεπα σε μια διαφήμιση έναν που κρατούσε καρπούζι και λέω ωχ για την Άννα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...