Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ρε σεις..κ εγω τα νιωθω ολα αυτα που λετε.κ φαγουρα στις θηλες κ πρησιμο στο στηθος κ αναγουλες κ ζαλαδες κ πονοκεφαλους ..τα παντα..μαλλον ειναι αυθυποβολη...τι να πω..παντως αν δεν μου ερθουνε μεχρι την πεμπτη θα κανω μια χωριακη .καπου διαβασα οτι σε περιπτωσεις αρνητικου τεστ υπαρχει περιπτωση να μην εχει προλαβει η ορμονη να περασει στα νεφρα για να κατεβει στα ουρα..τεσπα..δεν κρατιεμαι απο αυτο..τον αλλο μηνα πιο εντατικα....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαζω φαι και ερχομαι αλλα καμια δεν μου μιλαει.....κλαψ

αγαπη μου αννουλα μου σου μιλαω καλε.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ασε Ανδριανουλα μονο γκρινια ειμαι τωρα...χαχαχαχα Παντως οι φωτο σου δεν φαινοντε...

Οσο για τις δικες μου Ξανθουλα και οποια αλλη θελει ας μου στηλετε μειλ να σας τις στηλω γιατι ειναι μεγαλες και δεν τις ανεβαζει εδω θα σβησω και το αλμπουμ

Διαφημίσεις

προσοχη κουκλες!τζενακι δενξανακανει ςτεστ?

δεν θελω να ξανα ξενερωσω...αστο αν ειναι να ρθει θε να ρθει ...αν ειχα κανει αλλο τεστ θα εκανα αλλα αυτο το τεστ δεν εχει περιθωριο λαθους...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

clear blu?εμενα εδειξε 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και μαλιστα με παογευματιν αουρα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

clear blu?εμενα εδειξε 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και μαλιστα με παογευματιν αουρα....

αυτο λεω κ εγω ρε κισσα...κ της αντριανης 3 μερες πριν της ειχε δειξει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!ξανθουλα μουυυυυυυ!!!

συγχαρητηρια κοπελα μουυυυυυυυυ!!!

με το καλο το μπεμπουδακι σας!να εχεις μια υπεροχη, καταπληκτικη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κουκλα μου!!!

και κρυψε μαχαιρια και αιχμηρα αντικειμενα απτον σωτηρακη γιατι δεν σας βλεπω καλα χαχαχαχα!!!

αχ τι ομορφα που τελειωνει η χρονια...αλλα πιστευω πως θα εχουμε κι αλλα ευχαριστα...στο παρεακι μας οι εγκυμοσυνες ανακοινωνονται δυο δυο!!!λοιπον ποια εχει σειρα????????????????????????ελα τωρα που γυριζειιιιιιιιιιι!!!

και με το νεο ετος θελω αλλες δυο!!!παμε δυναμικα κοριτσαρες μου!!!ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

τζενακι μου, οταν ξεκινανε οι προσπαθειες συλληψης ο οργανισμος αντιδραει καπως περιεργα, θελει λιγο τον χρονο του να αρχισει να αντιλαμβανεται πως πρεπει να λειτουργησει...εσυ συνεχιζεις τις προσπαθειες και σου ευχομαι πολυ συντομα να γεμισει και η δικη σου κοιλιτσα!!!

κισακι η μπουμπου ειναι μια κουκλα και μιση...καλε τι μπουτακια ομορφα ειναι αυτα?

και το χαμογελο δεν παιζεται λεμεεεεεεεεεε!!!

μανου μου αντε κοριτσακι μου το ταξιδακι που θα κανετε να ειναι πολυ πολυ γουρικο!!!

να πατε δυο και να γυρισετε τρεις!!!

κιττυυυυυυυυυ σου θυμιζει κατι???????

ο μπεμπινος σας τι κανει?κωλοτουμπιτσες φανταζομαι!!!

γυναικακι μου εσυ ξεκουραση και Αγιος Ο Θεος!!!τα ψωνια με το νεο ετος, ειπαμε!!!

συμπεθερουλα μου, ηρθατε στην μανουλιτσα αγαπη μου?καλα να περασετε και αμα καταφερναμε να τα πουμε κιολας θα ηταν τελεια...αλλα εχω απαγορευτικο απτην γιατρο μεχρι την πεμπτη.

φιλακια στην εβελινα μας και χαδακια στην νυφουλα μου!!!τις ευχες μου στη μανουλα και πες της να φτιαξει και καμια πιτουλα μιαμ μιαμ!

εχω και δυο αδερφουλες που εχουν χαθει...κοριτσακια μου να περασετε πολυ πολυ ομορφα και θα περιμενουμε νεακια σας!!!μουατς!

σας φιλω γλυκα γλυκα ολες...οσες προανεφερα και οχι...σας αγαπω και ευχομαι καλη χρονια να εχουμε!!!και ΜΟΝΟ χαρες απο δω και μπρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ξαναρθα..ειμαι χοουμ εκανα κατι δουλειες..κανω ενα δειαλειμα κ θα συνεχισω μετα..

αννιω μου που εισαι εσυ σε εχασα .χρονια πολλα με υγεια.σου ευχομαι ο καινουριος χρονος να σου φερει οτι δεν μπορεσε να σου δωσει ο παλιος..μη μας ξεχνας..να μπαινεις..να ''χαζουρευουμε''

αννετακι μου γλυκο..ισως να χεις δικιο.μαλλον ο κυκλος μου τα χει παιξει..ειδε''εισβολεις''κ δεν ξερει πως να αντιδρασει..δε μασαω........θα του δειξω εγω ...κατσε να μου ερθουνε κ να καθαρισω.''θα το χαλασω το μηχανακι''

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχαχαχ μηδενίσε tο κοντέρ και δώστου να καταλάβει. Εύχομαι να μη σου έρθει και να μη χρειαστεί.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κιττυυυυυυυυυ σου θυμιζει κατι???????

ο μπεμπινος σας τι κανει?κωλοτουμπιτσες φανταζομαι!!!

Καλησπέραα :P:p

ναι , ναι μου θυμίζει ...μόνο που εμείς πήγαμε 3 , χωρίς να το ξέρουμε...χιχιχιχχ

Μακάρι , όλα τα κορίτσια να τα βρει το 2011 με σποράκια !!!!

Ξανθή , συγχαρητήρια !!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...