Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ξαναμπηκα λιγο να δω τι κανετε

επιτελους καταφερα να παω κ τουαλετα χωρις να βαλω υποθετο!

κισακι μου η κορη σου εκτος απο πανεμορφη εννοειται!πιο μωρο δεν ειναι!!!ειναι κ ιδια εσυ

το αλο που μου συμβαινει ειναι οτι εδω κ 3-4 μερες εχω εντονες καουρες

ξανθη μου ε τοτε καλα δεν ειχα ιδεα ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα οι καουρες ειχαν εξαφανιστει με τα γιουτοπαρ!με τοπου τ αεκοψα με ξαναεπιασαν!36η εβδομαδα δηλαδη,να σαι καλα ρε αντριανουλι,ευχαριστω πολυ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΚΚαλημεραααααααα

Ξανθουλα συγχαρητηρια!!!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνηη!!!

Οι οιπολοιπες ι μου κανετε? εγω ειμαι χαλκιδα και το πρωι βγηκα για κατι δουλειες οποτε ερχχομαι τις κανω μαζεμενες να μην μενον υποχχρρωσεις.

αν βγαινουν διπλα γραμματ η καθθολου θελει μπαατααριες το πληκτολογιο οποτε σορυ

γιατι με ευχαριστεις οτι ειδα ειπα!

το μονο που θελω να παρει απο μενα η μικρη μου ειναι τα ματια μου τιποτα αλο

εχω βαλει κ γω 3-4 φωτο στο προφιλ μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Τζένη τους μήνες που δεν προσπαθούσαμε είχα παρατηρήσει ότι αισθανόμουν την ωορρηξία με πόνο χαμηλά αριστερά η δεξιά.Αυτή την φορά δεν ένιωσα τίποτα και επίσης είχα και εγώ φαγούρα στις θηλές.Ούτε φούσκωμα όμως ούτε τίποτα άλλο.Α και αυτό τον μήνα από την μέρα που τελείωσε η περίοδος κάναεμ μέρα παρά μέρα μέχρι και όταν κόντευα να ξανααδιαθετήσω τότε δηλαδή 4η εβδομάδα.Μετά το κόψαμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

εμενα το στηθος μου πρηζοταν τελευταια μερα η 2 μερες ρινμου ερθει,ενω στην εγκυμοσυνηπρηστηκε 4 μερες μετα τη συλληψη!και ειχα φαγουρα στις θηλε ςκαι τσιμπηματακαι δενεητα μονο το πρηξιμο!ουτε πονακια περιοδου ειχα,μονο εντονο πονοκεφαλο...αλλα κι αυτος αργοτερα!τζενακι μηπως αλλαζει ο κυκλος σου?

τωρα βρηκε να αλλαξει ο κυκλος μου που αρχισα προσπαθειες?μονο στην εφηβεια ειχα ανωμαλειες μετα τα 22 ειχα σχετικα καλο κυκλο .ειναι για να μου σπασει τα νευρα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κισακι εγω τις βλεπω εσυ γιατι οχι?????με το βυζι οξω εσυ ψαχνεις να βρεις φωτο?|??χιχιχιχιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε σεις..κ εγω τα νιωθω ολα αυτα που λετε.κ φαγουρα στις θηλες κ πρησιμο στο στηθος κ αναγουλες κ ζαλαδες κ πονοκεφαλους ..τα παντα..μαλλον ειναι αυθυποβολη...τι να πω..παντως αν δεν μου ερθουνε μεχρι την πεμπτη θα κανω μια χωριακη .καπου διαβασα οτι σε περιπτωσεις αρνητικου τεστ υπαρχει περιπτωση να μην εχει προλαβει η ορμονη να περασει στα νεφρα για να κατεβει στα ουρα..τεσπα..δεν κρατιεμαι απο αυτο..τον αλλο μηνα πιο εντατικα....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...