Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά...Ανδριανή δεν ήξερες ότι έχω καθυστέρηση γιατί δεν είχα πει τίποτα....Εν τω μεταξύ Τζένη χθες με νύχια και με δόντια κρατήθηκα να μη στο πω που μιλάγαμε το βράδυ.Μετά την δουλειά πήγα καπάκι στη γιατρό....Έχω τρελαθεί από την χαρά μου απλά κρατάω και μια πισινή και δυο μη πω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!Αχ μακάρι παναγίτσα μου και μακάρι σύντομα όλες να είμαστε εγκυούλες και φρεσκομανούλες!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά...Ανδριανή δεν ήξερες ότι έχω καθυστέρηση γιατί δεν είχα πει τίποτα....Εν τω μεταξύ Τζένη χθες με νύχια και με δόντια κρατήθηκα να μη στο πω που μιλάγαμε το βράδυ.Μετά την δουλειά πήγα καπάκι στη γιατρό....Έχω τρελαθεί από την χαρά μου απλά κρατάω και μια πισινή και δυο μη πω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!Αχ μακάρι παναγίτσα μου και μακάρι σύντομα όλες να είμαστε εγκυούλες και φρεσκομανούλες!!!!

αχ ρε χαζουλι ,το ξερεις οτι χαρηκα τοσο οσο ειχα χαρει για την αντριανη?.ξερω ποσο πολυ το θελεις.μην μου αγχωνεσαι τωρα ετσι?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα ξανθουλα μου,ολες θα κανουμε την προσευχουλα μας για σενα και το μπεμπε σου και να δεις που ολααααααααα θα πανε καλα και θα εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

ξανθη ολα καλα θα πανε!το κισομωρο σου στελνει ολη τη θετικη του ενεργεια και μπολικη μπουμπουδοσκονη!!!!εβαλα φωτοοοοο 3 καινουριεςστοπαλιο αλπμουμ της και καινουριο αλμπουμ !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Όχι όλος περιέργως είμαι πολύ ήρεμη απλά σου λέω ήθελα χθες να στο πω με πμ....το έγραφα, το έσβηνα...Το ξανάγραφα, το ξαναέσβηνα.....Αφού πήγα στη γιατρό και αρχίζει κουβέντα και της λέω πάμε να δούμε πρώτα και μετά πίνουμε και καφέ....Μόλις το είδα δε τρελάθηκα.....Παίρνω τον άντρα μου και του λέω φτου γαμώτο δεν τα καταφέραμε τζίφος...Μιλάμε μόνο τα κλάματα δεν έβαλε....Το κλείνω και λέει η γιατρός μου θα τον πεθάνεις καλέ πάρε να του πεις του ανθρώπου....Χαχαχα τον παίρνω και μόλις του λέω άκουσα και καρδιά τρελάθηκε!!!!

δενπηγατε μαζι????δεν μπορουσε μα ερθει?εμενα δενεχανε επισκεψη με τιποτα,μονο στηντελευταια δεν ηρθε γιατι δουλευε και τον πηρα τηλ οτι γενναω!μπουχουχααααα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μάνου μου και Τζενάκο γρήγορα και στα δικά σας.....Λοιπόν για το τυπικό να σας πω..Από συμπτώματα δεν είχα τίποτα εκτός από καθυστέρηση και πόνο στο στήθος σαν βάρος ένα πράγμα...Τώρα τις τελευταίες μέρες έχω κάτι ζαλάδες και υπνηλία πολύ...Ούτε ενόχληση κάτω χαμηλά ούτε τίποτα.Και που και που νιώθω κάτι τσιμπήματα!

Κισσάκο όχι ήμουν στη δουλειά χθες και κράταγε το παιδί.Δεν έχουμε τίποτα σε γονείς και δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι άλλο γιατί ξέραν ότι δουλεύω απόγευμα και το έχασε.Έχει τρελαθεί γιατί στον Σωτήρη δεν είχε χάσει καμιά επίσκεψη και ήθελε να είναι εκεί και τώρα..Δεν πειράζει την άλλη φορά μαζί!!!

οι ενοχλησεις στη μητρα θα αρχισουν αυτη την εβδομαδα ξανθη στην 8η αρχιζειςκαι νιωθεις τσιμπηματα και πονακι απεριοδου!οπως ισως και οι εμετοι,αναγουλες κτλ που δε στο ευχομαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αχαχα ναστε καλα ρεσ εις!εχω και βιντεακι απου προσπαθει να μιλησει!εκει να δει ςγελια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μάνου μου και Τζενάκο γρήγορα και στα δικά σας.....Λοιπόν για το τυπικό να σας πω..Από συμπτώματα δεν είχα τίποτα εκτός από καθυστέρηση και πόνο στο στήθος σαν βάρος ένα πράγμα...Τώρα τις τελευταίες μέρες έχω κάτι ζαλάδες και υπνηλία πολύ...Ούτε ενόχληση κάτω χαμηλά ούτε τίποτα.Και που και που νιώθω κάτι τσιμπήματα!

με λιγα λογια τα συμπτωματα ειναι σαν να περιμενεις περιοδο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εμενα το στηθος μου πρηζοταν τελευταια μερα η 2 μερες ρινμου ερθει,ενω στην εγκυμοσυνηπρηστηκε 4 μερες μετα τη συλληψη!και ειχα φαγουρα στις θηλε ςκαι τσιμπηματακαι δενεητα μονο το πρηξιμο!ουτε πονακια περιοδου ειχα,μονο εντονο πονοκεφαλο...αλλα κι αυτος αργοτερα!τζενακι μηπως αλλαζει ο κυκλος σου?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...