Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Ανδριανούλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις στην ώρα σου κανονικά...ο θεός μαζί σου κοπέλα μου....

Και μπήκα όλο χαρά να σας πω ευχάριστα νέα....

Λοιπόν εν συντομία...πήγα χθες στην γιατρό μου είμαι έγκυος και ακούσαμε και καρδιά, η εμφύτευση ήταν πολύ καλή και είδαμε και λεκιθικό σάκο, όλα είναι καλά και προσεύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά.

δεν το πιστευωωωωωωω:D:D:D:D:Dαγαπη μου ποσο χαιρομαι για σενα.μιλαμε αννατριχιασα.δεν μπορουσα να ακουσω καλυτερα νεα σημερα.σου ευχομαι να πανε ολα καλα.να εχεις μια ηρεμη εγκυμοσυνη.να την απολαυσεις στο επακρον.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθη μου συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

δεν ηξερα οτι ειχες καθηστεριση αλλα δεν μπορω να μπαινω συχνα τωρα κ διαβαζω τις τελευταιες σελιδες μονο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα τζενακι τι κανεις,πως πανε τα κεφια;

μανου τα κεφια πανε μια χαρα.αν εξαιρεσεις οτι εφοσον δεν εχω αδιαθετησει ακομα εχω ενα πρηξιμο σαν το ανθρωπακι της μισελεν.εσυ πως εισαι?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Οπα τι εγινε κοριτσακι καθυστερεις;;;;;;;;;;Βρε λες;;;;;;;;;Εγω καλα ειμαι αν εξαιρεσεις ενα πονολαιμο που εχω κατα τ'αλλα καλα.Εκλεισα να φυγω το 3ημερο των Φωτων για τη γιορτη μου,με το συζυγο τα δυο μας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Οπα τι εγινε κοριτσακι καθυστερεις;;;;;;;;;;Βρε λες;;;;;;;;;Εγω καλα ειμαι αν εξαιρεσεις ενα πονολαιμο που εχω κατα τ'αλλα καλα.Εκλεισα να φυγω το 3ημερο των Φωτων για τη γιορτη μου,με το συζυγο τα δυο μας.

εκανα τεστ την κυριακη κ ηταν αρνητικο.οποτε ειναι κατι ορμονικο.εκανα το κλιαρ μπλου που ειναι απο τα πιο αξιοπιστα.δεν τιθεται θεμα εγκυμοσυνης.μαλλον ορμονικο ειναι το θεμα.εσυ καλα θα κανεις να πας καπου να ηρεμησεις κ να χαλαρωσεις.αν μπορουσα θα το εκανα κ εγω αλλα...ο καλος μου ειναι υπηρεσια π.σ.κοποτε....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τι να πω μακαρι να εκανε λαθος το τεστακι.......παντως κοριτσι εισαι η επομενη,εξαλλου δε μειναμε και πολλες,μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ειμαστε:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τι να πω μακαρι να εκανε λαθος το τεστακι.......παντως κοριτσι εισαι η επομενη,εξαλλου δε μειναμε και πολλες,μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ειμαστε:tongue:

η αντριανη λεει οτι δεν τιθεται θεμα λαθους σε αυτο το τεστ.αυτη το ειχε κανει 3 μερες πριν την περιοδο κ της εδειξε..εγω το εκανα με 1 μερα καθυστερησης..ρε συ ποσες μειναμε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εσυ,η αστεριας ,το μινακι κι εγω νομιζω,εκτος αν ξεχναω καποια.....:?

ελα ρε μονο τοσες?αντε λιγες μειναμε.θα τα καταφερουμε κ εμεις

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

kalhmera koyklew!!!!αντριανημου βλενα μ εαιμα αυτο σημειανει,εχεις και πονακαι και συσπασεις...τι αλλονα πω?τοσα μαθηματα ανωδυνου εκαναααα!ο γιατρος ξερεικιαλυτερα εννοειται!τζενακι λαθος το τεστ δ ενομιζω μηπως αλλαζει ο κυκλος σου?ξανθουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ευχαριστα νεααααααααααααααα????με το καλο κοπελα μου ποσο χαρηκαααααααααααα!μανου ερχεται η σειρα σας!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...