Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα φύγω σε 20 λεπτά...Καλά έβλεπα τις φωτος της Ρούλας από τον γάμο και σε έχει και εσένα και είσαι μια κούκλα πραγματικά!!!!Άφησα και σχόλιο η αδερφή σας ούτε με ξέρει και θα δει και σχόλιασμό για σένα μπουχαχαχα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Θα φύγω σε 20 λεπτά...Καλά έβλεπα τις φωτος της Ρούλας από τον γάμο και σε έχει και εσένα και είσαι μια κούκλα πραγματικά!!!!Άφησα και σχόλιο η αδερφή σας ούτε με ξέρει και θα δει και σχόλιασμό για σένα μπουχαχαχα...

καλε επρεπε να κανεις κ γιαυτην κοπλιμεντα γιατι στις φωτο που εχει ανεβασει τα πιο πολλα σχολια ειναι στις δικες μου και εχει τσαντιστει.εδω που τα λεμε κ εγω θα τσαντιζομουνα..σου αρεσα ε.....κ να φανταστεις οτι ημουν πτωμα κ δεν εδωσα βαση σε μενα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα μπω να κάνω τώρα κιόλας απλά θα ψάχνει ποιά είμαι....

θα της εξηγησω εγω..και καιρος ειναι να μπει κ αυτη στο καφε.θα πω της αντριανης να τη γραψει...ξανθουλακι μου σε αφηνω παω να κανω μπανιο να ξεβρωμισω..........τα λεμε τουμοροου μπαι μπαι:lol::lol::lol:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια χρονια πολλα ευχομαιο νεος χρονος που θα ρθει να κρυβει τις ωραιοτερες εκπληξεις για ολες σας!

εγω χριστουγεννιατικα κρεβατωθηκα ειχα πονακια πηγα εκκλησια γυρησα κ πονουσα περισσοτερο μετα την γαλοπουλα πηγα τουαλετα κ τι να δω αιμα!!!!!!!τα χρειαστηκα πραγματικα πηγα στην κλινικη με κοιταξαν δεν ειχα αλο εκανα ομως συσπασεις μου αυξησε καθε 6 ωρες τα γιουτοπαρ μου ειπε να κανω γενικη ουρων κ αυστηρα κατακλιση

το θεμα ειναι οτι εχω χαμηλα πολλες σουβλιες κ το αιμα που ειδα ηταν με βλενη κοκκινοροζ οποτε δεν νομζω να ειναι προβλημα στο ουροποιητικο διοτι το αιμα ηταν απο τον κολπο!

η γιατρος ειπε οτι μπορει να ειναι απο τον πλακουντα εγω ομως δεν εχω ηρεμησει ακομα αυτα τα νεα μου

α!!!κ απο αυριο φιαχνω βαλιτσα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μηπως ν αφτιαξεις τωρα βαλιτσαααααααααααααααααα???????αλλα παιρνεις γιουτοπαρ ε????οποτε δε γεννας,παντως βλεννα με αιμα ειναι σημαδι εναρξης τοκετου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μηπως ν αφτιαξεις τωρα βαλιτσαααααααααααααααααα???????αλλα παιρνεις γιουτοπαρ ε????οποτε δε γεννας,παντως βλεννα με αιμα ειναι σημαδι εναρξης τοκετου

καλημερα!!!

αν προσπαθεις να με τρομαξεις τα καταφερεεεεεεεεεεες:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock:

αν ηταν κατι τετοιο δεν θα μου ελεγε να με δει η ιδια εμενα με ειδε η μαια μου εβαλε κ ολη την χερουκλα της μεσα στο μ..... μου να δει αν εχω αλο πηγα κ την επομενη μερα κ εκανα δυο μικρες συσπασεις

οι σουβλιες ομως συνεχιζονται κ μολις πηρα την ουρων καθαρη νομιζω οτι εχω αρχισει να φοβαμαι:confused::confused::confused:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα!Ανδριανούλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις στην ώρα σου κανονικά...ο θεός μαζί σου κοπέλα μου....

Και μπήκα όλο χαρά να σας πω ευχάριστα νέα....

Λοιπόν εν συντομία...πήγα χθες στην γιατρό μου είμαι έγκυος και ακούσαμε και καρδιά, η εμφύτευση ήταν πολύ καλή και είδαμε και λεκιθικό σάκο, όλα είναι καλά και προσεύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...