Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα ειμαι σιδερωσα οσο μπορουσα αλλα κουραστηκα κ τα αφησα τα υπολοιπα κ ειναι γεματα κ τα σιρματα με αλλα για σιδερο ουφ δεν αντεχω αλο!!!!!εσεις τι κανετε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεωργια μου τις βλεπεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλα ειμαστε κανω ανασκοπηση των σημερινων συμβαντων στην Αννα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

εγω σε ειδα νακι κ ομολογω οτι εκτος απο κουκλα εχεις κ τελειο σωμα ασε που μοιαζεις πολυ σε μια φιλη μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αχ και εγω μια απο τα ιδια ανδριανη εχω σιδερο πολυ επληνα τα χειμωνιατικα και κουβερτες αλλα την πατησα εβαλα μια μεγαλη και δεν μπορουσε να την στηψει και μειναν τα νερα και μετα βρομαγε.... θα την παω καθαρηστηριο ομως η θα την δωσω σε αυτον που μου παιρνει τα χαλια λογικα απο αυριο θα λεω ενα γεια το πρωι και θα μπαινω μονο βραδυ να κανω ενα ντου να τελειωσω.... βλεπεις εμενα η πεθερουλα μου δεν μου στηλε γυναικα να με βοηθησει

Καλησπερα αστερια μου....

Πηρες τον γιατρο για τα οσα περασες?

ναι τον πηρα το πρωι,μου ειπε να τα ξεκινησω τα χαπια απο αυριο να παιρνω μονο 2την ημερα,και επειδη του ειπα οτι λογω δουλειας δε θα προλαβω να παω στον ακτινολογο μου ειπε να εχω μονο επαφες και να μην κανω την ενεση τυχαια μερα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

εμενα δεν μ εχει φιλη καλε γι αυτο δεν την βλεπω!κανει τεστακια να δει μηπως την βλεπουν οι απ οξω!εμενα νακι μου με βλεπεις η εχω κανει πατατια και φωταω απο μακρια?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

εγω σε ειδα νακι κ ομολογω οτι εκτος απο κουκλα εχεις κ τελειο σωμα ασε που μοιαζεις πολυ σε μια φιλη μου

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!εχω παρει βεβαια 2,5 κιλα απο τοτε!ειναι στο γαμηλιο ταξιδι οποτε καταλαβαινεις με το τρεξιμο του γαμου ειχα χασει.

tJd1p3.png

οχι γιωργια μου δε βλεπω τιποτα.

ουφ!ειχα ενα αγχος μην κανω καμια πατατα!!!ευτυχως!

tJd1p3.png

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!εχω παρει βεβαια 2,5 κιλα απο τοτε!ειναι στο γαμηλιο ταξιδι οποτε καταλαβαινεις με το τρεξιμο του γαμου ειχα χασει.

2,5 κιλα χαχαχαχαχα ας γελασω εγω μετην καταθληψαρα που περασα πηρα αυτα τα κιλα χωρις κομμα στη μεση

θα προσπαθησω να ξεχαστω αννουλα!

τωρα που εμαθα θα βαλω κι αλλες!;)

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...