Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσύ έχεις παραγγείλει κούνια κλπ ? καρότσι να παρω απο την αρχή ? δεν ξέρω κι απο δώρα τι θα παίξει

ουφ....νιώθω οτι περνάει γρήγορα ο καιρός...τέλος Μαρτίου το αργότερο , πρέπει να είμαι έτοιμη....και πολύ λέω

Φέτος , στα γενέθλια μου - 31 Μαρτίου- αν δεν έχω γεννήσει , σίγουρα θα χαζεύω τα πραγματάκια του μπέμπη.....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

kitty egv perimena arρχες γεναρη ν αγεννησω και την παρηγγειλα και ειπα ανμου τη φερουν μεσα οκτωβρη...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μανου μου τικανεις?δε ςκαι ικεα,αλαλ ειναι καλη τιμη,κι εγω 199 τοπηρ ακαι γινεταικαι κρεβατι μεχρι 5 ετων...το πιο οικονομικοπου βρηκα ειναι μαρκα stella

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

παπακι μαλλον κοριτσακι εχεις ετσι λεω!μη σε απασχολει ο σιδηρος θα σου ξαναδωσει αιματολογιθκες να κανει ςκια θα παρεις συμπληρωμα μπορει και 2 οπως επαιρνα εγω απο τον πεμπτο μηνα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γεια σας!!!μαλλον δεν προλαβα καμια.

ολο για φαγητα μιλαγατε σημερα.

εμεις φετος θα φαμε οικογενειακα στα πεθερικα μου.και απ'οτι ενημερωθηκα θα φαμε:κατσικακι στη λαδοκολλα με διαφορα λαχανικα,κοτοπουλο γεμιστο και πατατες γεμιστες με την ιδια γεμιση(δικη μου παραγγελια), και κοκκορα δικο μας κρασατο(επισης δικη μου παραγγελια)!!

δηλ οπως καταλαβατε εγω εδωσα τις παραγγελιες αλλα δε θα κανω τιποτα,καλο ε?

αχ,κισακι και εγω χθες με την τουρτα επαθα πλακα!!!!αλλα την δευτερα ειχε ο αντρας μου γενεθλια και εφερε μια τουρτα μπισκοτο ονειρο!!!!!

στη διαιτα ειμαστε δηλαδη,χαχαχα!!!!

περα απο τα ευχαριστα ομως διαβασα και για το κουκλακι,ευχομαι να το ξεπερασει συντομα με τη βοηθεια του μπεμπακου της και να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο για ολες μας.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αννετακι μου χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!να εισαι παντα γερη,ευτυχισμενη και να εχεις παντα ολα τα καλα!!!

θα ηταν ωραια να γεννουσες σημερα,ε?να εχετε ιδια μερα γενεθλια με τον μπουμπουκο μας!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Ανδριανή , σε ποιά εβδομάδα κάνουμε την καμπύλη σακχάρου ?

24 εβδομαδα την εκανα εγω

εσύ έχεις παραγγείλει κούνια κλπ ? καρότσι να παρω απο την αρχή ? δεν ξέρω κι απο δώρα τι θα παίξει

ουφ....νιώθω οτι περνάει γρήγορα ο καιρός...τέλος Μαρτίου το αργότερο , πρέπει να είμαι έτοιμη....και πολύ λέω

Φέτος , στα γενέθλια μου - 31 Μαρτίου- αν δεν έχω γεννήσει , σίγουρα θα χαζεύω τα πραγματάκια του μπέμπη.....

κουνια θα παρω μολις γεννησω ετσι κ αλλιως στην αρχη στο κουνακι της θα ειναι δεν εχω ετοιμασει τιποτα ειπα μετα τις γιορτες οταν θα κοντευω να μπω στον μηνα μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μεχρι την 30η την κανουν την καμπυλη,εγω λογω συσπασεων την αργησα λιγο!αλλα επειδη εχω προδιαθεση σε επομενη εγκυμοσυνη θα κανω απο την 20η εβδ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αννετακι μου χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!να εισαι παντα γερη,ευτυχισμενη και να εχεις παντα ολα τα καλα!!!

θα ηταν ωραια να γεννουσες σημερα,ε?να εχετε ιδια μερα γενεθλια με τον μπουμπουκο μας!!!!!!

ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστωωωωωωωωω!!!

κι εσυ κοπελαρα μου οτι μα οτι επιθυμεις πολυ συντομα να το κρατας στην αγκαλια σου!!!

ασε αστεριακο μου, εχθες 1 λεπτο πριν τα μεσανυχτα με πιασαν κατι σουβλιες...νομιζα πως γενναω, λεω να ερχεται το δωρο των γεννεθλιων μου!!!αλλα με ξεγελασε...βεβαια χ*στηκα απτον φοβο μου χαχχαα

αλλα η μερα σχεδον περασε...μπορει να ειναι χριστουγεννιατικος η πρωτοχρονιατικος ο μπεμπουκος μου...κατι μου λεει πως θα ειναι και σαββατογεννημενος!!!αλλα απο ενστικτο πασχω οποτε!!!!!!!!!!!!

σορρυ που χαθηκα το μεσημερι ετσι αλλα μιλουσα με την ανδριανη, μετα ηρθε η μαμουλα μου, μετα πηγα χασαπη, μετα φαγαμε, μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ και δεν εχει αλλο...αυτα!!!

πολλα φιλια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

24 εβδομαδα την εκανα εγω

κουνια θα παρω μολις γεννησω ετσι κ αλλιως στην αρχη στο κουνακι της θα ειναι δεν εχω ετοιμασει τιποτα ειπα μετα τις γιορτες οταν θα κοντευω να μπω στον μηνα μου

καλά , θα ρωτήσω την Δευτερα την γιατρό και θα πάω να την κάνω...ουφ είναι το μόνο που έχω άγχος , μην με βάλουν σε καμία δίαιτα.....

καλά εγώ έχω αρχίσει και αγχώνομαι για τα ψώνια:shock:

θα βάψουμε και το σπίτι μετά τις γιορτές...έχουμε πολλή δουλειά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...