Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Tσουπρες μου γλυκες καλησπερα,μπηκα για ενα λεπτο,γιατι εχω χωθει στην κουζινα.

Μανουτίτααα .....χαίρομαι που εχεις καλη διάθεση, κοριτσάκι μου !!!

Καλά να περάσεις , να ευχαριστηθείς τις γιορτές με την οικογένεια σου , να χαίρεσαι κ να καμαρώνεις πάντα την κοριτσάρα σου !!!!!!

Κι όσο για τα υπόλοιπα que sera , sera..............(οτι ειναι να γινει , θα γίνει )

για όλους μας.

Φιλιααααά !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως καλή τιμή μου φαίνεται για αυτά που λες.έχει και στρώμα;

όχι , το στρωματάκι πάντα είναι έξτρα. Εχω εδώ δίπλα μου , ενα παιδί που φτιάχνει στρώματα, μας έχει φτιάξει και του κρεββατιού μας και θα τον ρωτήσω.

Στα μαγαζιά έχει διάφορες ποιότητες κ τιμές...

Κιττυ μου αποφασισα οτι δεν θα αφησω τιποτα και κανεναν να μου ξαναχαλασει τη διαθεση,γιατι διαβαζοντας τοσα εδω μεσα,κατεληξα οτι ειμαι ηδη τυχερη που εχω την πριγκηπισσα μου.

Με το καλο να δεχθεις κι εσυ το μωρακι σου.

Κοριτσια συγγνωμη που δεν αναφερθηκα στην καθεμια σας ξεχωριστα,αλλα πνιγομαι,βρηκα ευκαιρια,γιατι ειχα ξεσχασει λευκο κρασι για τη μαριναδα και περιμενω τον αντρα μου να μου φερει...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κιττυ μου αποφασισα οτι δεν θα αφησω τιποτα και κανεναν να μου ξαναχαλασει τη διαθεση,γιατι διαβαζοντας τοσα εδω μεσα,κατεληξα οτι ειμαι ηδη τυχερη που εχω την πριγκηπισσα μου.

Με το καλο να δεχθεις κι εσυ το μωρακι σου.

Κοριτσια συγγνωμη που δεν αναφερθηκα στην καθεμια σας ξεχωριστα,αλλα πνιγομαι,βρηκα ευκαιρια,γιατι ειχα ξεσχασει λευκο κρασι για τη μαριναδα και περιμενω τον αντρα μου να μου φερει...

έτσι είναι , έχεις απόλυτο δίκιο !!!

τι να πω....ας χαιρόμαστε με αυτά που έχουμε κ να είμαστε καλά !!!!

καλημερα μανου μου!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου κουκλα μου καλες γιορτες να περασεις υπεροχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ρε σεις να ρωτησω κατι και να σας χαιρετησω μετα γιατι μαγειρευω!οπου να ναι ερχεται ο καλος μου!

δε θελω να βλεπω κρεας λεμε!

ουτε να το μυριζω ουτε να το τρωω τιποτα τι επαθα;

και πρεπει να τρωω μοσχαρι συχνα λογω χαμηλου σιδηρου αλλα τι να κανω;;μονο κοτολουλο ψιλοανεχομαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ευχαριστω και ανταποδιδω παπακι,κι εσυ με το καλο του χρονου να κανεις γιορτες με το παιδακι σου.Θα σας στειλω φωτο καποια στιγμη.

να στειλεις οποτε θελεις κουκλα και να μη στεναχωριεσαι για τιποτα!η ζωη ειναι μικρη και συντομη και οταν στεναχωριομαστε χανουμε πολυ ομορφες στιγμες!γιατι κακα τα ψεματα μονο στιγμες ειναι η ζωη μας!τουλαχιστον οσο περναει απο το χερι μας ας φροντισουμε οι καλες να ειναι 1000πλασιες απο τις κακες!

566b716e1f.png?html%22

αφου φυγατε ολες παω να τελειωσω το μαγειρεμα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

να σαι καλα βρε σεβη μου!

να σου πω μη νομιζεις θα εκανα τρελα παραπανω και πιο ωραια πραγματα γιατι εχω 2 βιβλιοθηκες με βιβλια μαγειρικης!τρελαινομαι να μαγειρευω αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη ανακατευομαι και δε μου κανει τιποτα αισθηση!

ας ελπισουμε μεχρι τις 30 του μηνα που θα ξεκινησω να μαγειρευω να νιωσω πιο καλα!

Κι εγώ έχω μια βιβλιοθήκη βιβλία μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αλλά όχι χρόνο.

και από κούραση.... σέρνομαι.

να είσαι πάντα καλά και να μαγειρεύεις για όσους αγαπάς. είναι πολύ όμορφο το συναίθημα το να βλέπεις να αδειάζουν τα πιάτα τους!

Tσουπρες μου γλυκες καλησπερα,μπηκα για ενα λεπτο,γιατι εχω χωθει στην κουζινα.Ανδριανουλα να ζησεις με το καλο η μπουμπου.

Τζενακι πολυχρονη για αυριο κι οτι επιθυμεις.

Σεβουλα καλωσηρθες στο παρεακι και να σου ζησει το παιδακι σου.

Εγω αδιαθετησα σημερα και αφου δεν ειχα ιδεα τι ποια μερα ηταν,μετρησα κι ηταν η 34η.Το μονο που με αγχωσε ειναι οτι εχω ενα σωρο πραγματα να κανω τις επομενες 3 μερες και θα ειμαι με τα χαπια,κατα τ'αλλα ομως,ολα καλα.Ειμαι σε πολυ καλη διαθεση.

Χρονια πολλα σε ολες Καλα Χριστουγεννα και Καλη χρονια να εχουμε με τα καλυτερα που περιμενουν οι εγκυουλες να ζησουν συντομα και με τον ποθο της εγκυμοσυνης για τα κορτισακια που προσπαθουν.Οι ηδη μανουλες να χαιρομαστε τα παιδακια,γερα και ευτυχισμενα και μην αφηνετε καποιους "εισβολεις" να χαλανε τη διαθεση σας,αυτος ειναι ο σκοπος τους.....απλα αδιαφορειστε.Σας φιλω και σας ευχαριστω για τον προηγουμενο χρονο που περασαμε παρεουλα,φιλακια πολλα!!!!

τί γλυκιά που είσαι!!!!!!!!!!!!!!:D:D

σου εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα!

και ... σε νιώθω. κι εγώ με αντιβίωση είμαι, σπρέυ, σιρόπια. και όλα αυτά στο γραφείο. πνίγομαι από τον βήχα.:(

καλά είναι , κάνει τούμπες !!!!!!

και μερικές φορές , δεν ξέρω δε τι σημείο κλωτσάει και τινάζομαι......χαχαχαχαχαχα

Δεν μου λες εσύ μαντάμ , 663 γρ , καλά είναι ?

ουυυυυ εγω 22+2 ηταν 430 γρ μια χαρα εισαστε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ουυυυυ εγω 22+2 ηταν 430 γρ μια χαρα εισαστε

ωραία !!!! όση ώρα πινω καφέ , χοροπηδάει ο μικρός......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...