Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

παπακι4501 είπε:
τα επομενα θα ειναι πιο τελεια αδερφακι μου!αν ολα πανε καλα πρωτα ο θεος!

γιατι ειδες τι γινεται τριγυρω για παγωνει η καρδια μου μερικες φορες!

ολα καλα θα πανε καλα μικρο μου!

τον σταυρο μας και ολα καλα!!!

αχ μη συζητας γμτ, αλλα δεν ειναι στο χερι μας.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xanp είπε:
Εμείς Χριστούγεννα θα έχουμε αρνί με πατάτες στην γάστρα σιγοψημένο όλη νύχτα...

Αύριο όμως έχω καλεσμένους τους κουμπάρους και τον αδερφό μου είμαστε σύνολο 8 μεγάλοι και 3 πιτσιρίκια και θα μαγειρέψω ένα παστίτσιο, ένα πιλάφι με σταφίδες, ρόδι και καρύδι και ένα με αρακά, καλαμπόκι και ζαμπόν, γαλοπούλα με σάλτσα πορτοκάλι, χοιρινό με δαμάσκηνα, μια σαλάτα με μακαρόνια και την κλασσική σπανάκι, ρόκα, παρμεζάνα, κουκουνλαρι κτλ....Αυτά τα όλίγα...

αχ μου ανοιξες την ορεξη

αλλα το κουκουνλαρι μαρεσε περισσοτερο χαχαχα

παπακι4501 είπε:
πολυ καλα κουκλα μου αν και οποτε μπαινω ρε συ κατι μαθαινω και αγχωνομαι!

οσο μπορεις να αποφευγεις να διαβαζεις ασχημα νεα, να μη μπαινεις στις "δυσκολες στιγμες" σε καμια περιπτωση οκ?

IB5Vp2.png

xanp είπε:
Εμείς Χριστούγεννα θα έχουμε αρνί με πατάτες στην γάστρα σιγοψημένο όλη νύχτα...

Αύριο όμως έχω καλεσμένους τους κουμπάρους και τον αδερφό μου είμαστε σύνολο 8 μεγάλοι και 3 πιτσιρίκια και θα μαγειρέψω ένα παστίτσιο, ένα πιλάφι με σταφίδες, ρόδι και καρύδι και ένα με αρακά, καλαμπόκι και ζαμπόν, γαλοπούλα με σάλτσα πορτοκάλι, χοιρινό με δαμάσκηνα, μια σαλάτα με μακαρόνια και την κλασσική σπανάκι, ρόκα, παρμεζάνα, κουκουνλαρι κτλ....Αυτά τα όλίγα...

λοιπον εγω στο ρεβεγιον θα φτιαξω μια καρμποναρα φουρνου,

κεφτεδακια γεμιστα με παρμεζανα,1 σαλατα πρασινη αναμεικτη με μπεικον,κουκουναρι,μανιταρια,βαλσαμικο,ντοματινια και κρουτονς!

μια κοτοσαλατα με μαγιονεζα μουσταρδα,πικλες,πιπεριες,ντοματινια,και ξερο κρεμμυδι.

πατατες φουρνου με χυμο πορτοκαλι,λεμονι,μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα και χοιρινο καρε γεμιστο με δαμασκηνα και μηλα και τυλιγμενο ρολο με μπεικον.

αυτα!

και για γλυκο φανταστικη βασιλοπιτα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

annete είπε:
ολα καλα θα πανε καλα μικρο μου!

τον σταυρο μας και ολα καλα!!!

αχ μη συζητας γμτ, αλλα δεν ειναι στο χερι μας.

αχ ρε συ αδερφακι μου προσπαθω να μην το σκεφτομαι καθολου αλλα μη νομιζεις στο πισω μερος του μυαλου παντα υπαρχει και το κακο.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

xanp είπε:
Παπί ίδια περίπου σαλάτα κάνουμε μόνο που εγώ βάζω σιρόπι βαλσάμικο και δεν βάζω μανιτάρια.....

εγω τα τσιγαριζω πριν τα βαλω στη σαλατα.

το μπεικον το κουκουναρι και τα μανιταρια εννοω.

ναι κι εγω βαζω ενα ετοιμω βαλσαμικο της χελμανς οχι το ξυδι.

ειναι σαν βινεγκρετ.

566b716e1f.png?html%22

εμεις κανουμε σαλατα μαρουλι και βαζουμε μεσα καρυδι,μηλο και ροδι!αχ παιδευτηκα με τοικα αλλα τακτοποιησα τα εμβολια!σουπερ,απλα θ ατρεχω σε αλλε ςπεριοχες!χιιχιχ!τι να γινει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ανετ να σαικαλα για την ευχουλα!λε ςπαλι φουσκωμενη?χιχι!θ ααρχισω να το σκεφτομαι......αχαχαχα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

xanp είπε:
Είπαμε χωρίς το εντιτ θα γίνουμε ρόμπες χαχαχα

ξεκουμπωτες χαχαχα

παπακι4501 είπε:
λοιπον εγω στο ρεβεγιον θα φτιαξω μια καρμποναρα φουρνου,

κεφτεδακια γεμιστα με παρμεζανα,1 σαλατα πρασινη αναμεικτη με μπεικον,κουκουναρι,μανιταρια,βαλσαμικο,ντοματινια και κρουτονς!

μια κοτοσαλατα με μαγιονεζα μουσταρδα,πικλες,πιπεριες,ντοματινια,και ξερο κρεμμυδι.

πατατες φουρνου με χυμο πορτοκαλι,λεμονι,μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα και χοιρινο καρε γεμιστο με δαμασκηνα και μηλα και τυλιγμενο ρολο με μπεικον.

αυτα!

και για γλυκο φανταστικη βασιλοπιτα!

σαρδαμακι δεν ειδα να εχεις μεσα ομως!!!:rolleyes: και στεναχωριεμαι!!χαχαχα

χρυσοχερες μου εσεις!!!στειλτε και κανενα ταπερακι οκ?

IB5Vp2.png

κοριτσια παραλληλα κανω κατι μεταφρασεις γιατη δουλεια ν αξερετε δε σας γραφω,απλα δνε προλαβαινω!αχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισακι το σκεφτεσαι ε για δευτερο απο τωρα;;;

566b716e1f.png?html%22

kisha είπε:
ανετ να σαικαλα για την ευχουλα!λε ςπαλι φουσκωμενη?χιχι!θ ααρχισω να το σκεφτομαι......αχαχαχα!

αν πας στις ευχες σου, θα θυμηθεις τι εννοω...το ενα στο κεφαλι και το αλλο στο τζιτζι...τυχαιο?χμμμμμμμ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...