Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Γιατί ρε Τζενάκο κρίσεις;;;;Τι σου κάνουν;;;Κοίτα σου είπα να μην ψάχνεις για συμπτώματα και δεν με ακούς...

οταν τελειωσουν ολα θα σας πω...τωρα απλα περιμενω να περασει.αυτος ο μηνας ηταν ο χειροτερος που εχω περασει.κ θελει κ ο αλλος να γιορτασω σαυριο.ετσι μου ερχεται να τους παρατησω ολους κ να σηκωθω να φυγω.δεν εχω ορεξη για τπτ.η ψυχολογια μου ειναι υπο το μηδεν κατι δαν τη θερμοκρασια στο νευροκοπι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θυμαμαι ποσο ηταν αν δεν κανω λαθος καπου στις 10 βδομαδες εγραφε εδω αλλα εσυ δεν την προλαβες διοτι απο οταν γεννησε εμπαινε πιο αρραια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

την παλεύει προς tο παρόν και παρακαλαει να του βγει όπως εγώ! Πάει tο χασε!αυτα τα μίκρα είναι διαόλια τα παρακαλας να μάθουν μια ξένη γλώσσα και την κοπαναν αλλά ξέρουν όλα τα τραγούδια τις παττυ !αυτα πως τα μαθαίνουν- άντριανη γιούτόράρ μέχρι την 36η εβδομάδα σε βλέπω να γεννάς πολύ γρήγορα όπως εγω.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γιατι μου στρεσαριστηκες κοπελα μου????

θα μαθεις κ εσυ καποια στιγμη...δεν ειναι η ωρα.τι κανεις?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κι εμένα οι ζαλάδες και οι ανάγουλες ήταν σύμπτωμα περιόδου. τζένη μη μασας. Όλα θα περάσουν. Να σκέφτεσαι πάντα ότι υπάρχουν χειρότερα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαλο! Σεβουλα καλωσόρισες και σύντομα tο δεύτερο. Συμπεθερα τι κανείς;μου έλειψες ο γαμπρός μου καλά;άντριανη μου αννουλι τζενάκι καλημέρα σε όλες.

χαλό!

μερσί κισάκι!:) κιεσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου.

κισακι μου ειπε το μαξιλαρακι που θελουμε να πατησουμε ειναι 36 βδομαδες μετα αν ολα καλα το πολυ 38 κοβω ενεσεις κ σε κανα 3 μερες μετα μπαινω για καισαρικη δεν θελουμε να προκληθει τοκετος

ο γιατρος μου ο παλιος ειναι αυτος που με εστειλε σε αυτην που ειμαι τωρα ο αδερφος του ειναι αναισθησιολογος στην πολυκλινικη κ χθες μου ειπε θα πω εγω του λεωνιδα να σου αφησει την επισκληριδιο μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι χιχιιχι για να μην περασω τους πολλους πονους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αννετ χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα αν έχεις γενέθλια και αν κατάλαβα σωστά από αννουλι. Με tο καλό ο μπόμπιρας.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Τζένη δεν ξέρω τι έχεις και δεν είναι ώρα να μάθω απλά φρόντισε για το δικό σου καλό να προφυλάξεις τον εαυτό σου. Μόλις τακτοποίησα ένα και μοναδικό θέμα που είχα ηρέμησα, ηρεμήσαμε και είμαστε μια χαρά.Μην αφήνεις άλλους να σου χαλάνε την διάθεση...

Ανδριανή 7 εβδομάδες δεν είναι Τ Ι Π Ο Τ Α .....ούτε που θα καταλάβεις πότε θα περάσουν....Απλά στο τέλος σε πιάνει αυτή η μανία να βγει το παιδί από μέσα να ηρεμήσεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κι εμένα οι ζαλάδες και οι ανάγουλες ήταν σύμπτωμα περιόδου. τζένη μη μασας. Όλα θα περάσουν. Να σκέφτεσαι πάντα ότι υπάρχουν χειρότερα.

με βρηκαν τα χειροτερα...την δευτερα θα σας τα πω ολα προς το παρον περιμενω να περασει η εβδομαδα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι σεβουλα εχει εναν μπομπιρα

ρε κοριτσια δεν βολευομαι καθολου να κοιμηθω η κοιλα αν μενω ωρα σε ενα σημειο με ποναει πολυ κ πετρωνει κουνιεται κ η σουρτουκο κ φοβαμαι μηπως κλωτσαει επειδη δεν την βολευει η σταση μου να κοιμηθει κ αυτη παντως εχει ζωηρεψει το μαναρακι μου πολυ τον καρδιοτοκογραφο χθες του δωσε κ καταλαβε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ επειδη δεν απαντατε συνεχιζω τον μονολογο

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩ αν πιω γαλα κ φαω κ ενα κρουασαν με φραουλα θα ανεβει πολυ το ζαχαρο?

αν δεν έχεις θέμα με ζάχαρο, χτύπα τα!

έχω φάει εγώ στην εγκυμοσύνη μου τα απίστευτα μιλφέιγ!

τζενάκι μου γιατί καλό μου κρίσεις πανικού; γράψτα όλα και κοίτα τον εαυτούλη σου! μάκια!

α σόρρυ πας καισαρική. Ούτε ελεύθερο σεξ θα κανείς φτου! Ο καθένας tο χαβα του ε; κι εγώ 36η εβδομάδα τα έκοψα. Όλα καλά θα πάνε.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...