Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η Χρύσπα μου είναι 14,5 μηνών.

θέλω πολλά παιδάκια, αλλά ... προς το παρόν μου κάνει τον δύσκολο ο σύζυγος:mad:.

πού θα μου πάει όμως, θα τον ψήσω ;):tongue:.

άρα είμαι στην προσπάθεια να πείσω τον άντρα μου να κάνουμε 2ο:)

να σου ζησει το μωρακι σου σεβη μου κ αστον τον αντρα σου να γαβγιζει.βαλτον κατω κ αλλαξε του τα φωτα.μη μας παρουν ε φαλαγγι οι τουρκοι.κοριτσαρες βγαινω για λιγο ηρθε εμπορευμα θα ξαναμπω σε καμια ωρα..φιλακια;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Άννα κάναμε γιορτή την προηγούμενη Πέμπτη...Τραγουδήσαν τα τρίγωνα κάλαντα, τα νανάκια του Άγιου Βασίλη, το χιόνια στο καμπαναριό και το ω έλατο και φτιάξαμε ημερολόγιο και στολίδια για το δέντρο....Είχε πλάκα γιατί στο ω έλατο ξεκινάνε όλα μαζί με βροντερή φωνή ω έλατο ω έλατο και μετά μόνο οι κυρίες τους μετά πάλι όλα μαζί ω έλατο ω έλατο και είχαμε πέσει ξεροί στα γέλια!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα Αννούλα...Και του χρόνου να είσαστε καλά να ξαναπείτε....

Αννετάκι έχεις γενέθλια;;; Να τα εκατοστήσεις και με το καλό ο παιδαράς σου...Το τικεράκι σου είναι τέλειο ποια....

Σεβούλα πες στον άντρα σου ότι είναι πάρα πολλές που δεν μπορούν να κάνουν δεύτερο παιδάκι και ας κάναν πρώτο με την μια και για να μην αγχωθείτε ας ξεκινήσετε από τώρα, μπορεί να πιάσει...

καλή μου το έχω πει και αυτό, χωρίς επιτυχία.

και είμαι 34, δηλαδή όχι μικρούλα.

έχεις ακούσει για καραγκούνικο ξεροκέφαλο:rolleyes:; με την καλή έννοια:tongue:.

του έχω πεί ότι κάνει όμορφα παιδιά;),

του έχω πει να μου κάνει 2ο μήπως και είναι αγόρι (δόλωμα, εμένα δεν με νοιάζει καθόλου, κορίτσι ή αγόρι):cool:

του έχω πει ότι έχω κληρονομικότητα από τη μάνα μου που έκανε ολική αφαίρεση από τα 36. τί άλλο ρε γμτ!

τα έχω πει όλα.

τζίφος!

τώρα τον έχω με το καλό, νιάου νιάου μήπως και δω αποτέλεσμα.;)

είμαστε στο "θα", "ίσως" "και η μία που σου έκανα πιάνεται για 10 παιδιά':shock:

και να πω ότι είναι ζωηρή!:confused:

άντρες:-P

Διαφημίσεις

να σου ζησει το μωρακι σου σεβη μου κ αστον τον αντρα σου να γαβγιζει.βαλτον κατω κ αλλαξε του τα φωτα.μη μας παρουν ε φαλαγγι οι τουρκοι.κοριτσαρες βγαινω για λιγο ηρθε εμπορευμα θα ξαναμπω σε καμια ωρα..φιλακια;)

τζένη μ' αρέσει ο τρόπος σκέψης σου!:)

Καλά Σεβούλα κάντε χωρίς να ξέρει βρε τις μέρες σου...

πώς να το γράψω τώρα...:?

πάντα με προφύλαξη από την αρχή. και γνωρίζει τα του κύκλου μου καλύτερα από μένα.

άστα!

μη σας χαλάω άλλο τη διάθεση.

το 'χω ρίξει στην τρελίτσα! αλλιώς δεν την παλεύω.:rolleyes:

το όνομά σου ποιό είναι;

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ και εσύ την κορούλα σου.Πάντως μπράβο που το πήρες απόφαση τόσο νωρίς εγώ μέχρι και 2 και κάτι ούτε που το σκεφτόμουν και ας έλεγε ο άντρας μου...

ανταλλάζουμε τα μυαλά των αντρών μας για μια νύχτα;;)

εγώ από την πρώτη μέρα που γέννησα ήθελα κι άλλο.

πραγματικά ευτυχισμένη ένιωσα όταν την γέννησα και κυρίως όταν την πρωτοθήλασα. τίποτα πιο απόλυτο από το παιδί.

καλημερα κοριτσια

σημερα μπηκα κ επεσα πανω στα δυσαρεστα για το κουκλακι

ελπιζω ο μπομπιρας της να της δινει κουραγιο κ να το περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται

σεβουλα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...