Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Γιατί τελειώσαμε νωρίτερα την εφαρμογή μας από ότι έπρεπε και πήραμε μπόνους να χαζέψουμε σήμερα και αύριο με τις ευχές της προϊσταμένης κιόλας.....Ε κοίτα αν έχεις 50 άτομα μια χαρά είναι το ποτό και τα ξηρο κάρπια...Γεια σου Σεβούλα και εσύ καλές γιορτές να έχεις...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σεβουλα μολις ειδα οτι εχουμε γραφτει με 1 μερα διαφορα.εγω ιντερνετιστηκα στις 15\5

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γιατί τελειώσαμε νωρίτερα την εφαρμογή μας από ότι έπρεπε και πήραμε μπόνους να χαζέψουμε σήμερα και αύριο με τις ευχές της προϊσταμένης κιόλας.....Ε κοίτα αν έχεις 50 άτομα μια χαρά είναι το ποτό και τα ξηρο κάρπια...Γεια σου Σεβούλα και εσύ καλές γιορτές να έχεις...

τελεια ξανθουλι,χαιρομαι που εισαι χαλαρη γιατι εγω ειμαι συνεχεια στην τσιτα δεν μπορω αλλο.αν ηταν στο χερι μου δεν θα εκανα γιορτη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χαι γκιρλς ειπα δεν θα μπω μεχρι τις γιορτες αλλα βρηκα χρονο...χαχαχαχα

Σημερα ειχαμε την γιορτουλα μας ειπαμε τα ποιηματα μας και τωρα ηρθαμε στο γραφειο του μπαμπα να πιουμε καφε...

Εσεις τα νεα σας????

Αννετακι χρονια πολλα πολυχρονη!!!!

Με το καλο να ερθει ο παιδαρος και να ειναι γερος!!!!

Ευχομαι να περασεις τις ομορφοτερες γιορτες φετος και απο εδω και περα μονο χαρες στο σπιτι σου!!!!

Διαφημίσεις

γεια σου σεβη μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!εσυ εχεις παιδακι η εισαι στην προσπαθεια?

η Χρύσπα μου είναι 14,5 μηνών.

θέλω πολλά παιδάκια, αλλά ... προς το παρόν μου κάνει τον δύσκολο ο σύζυγος:mad:.

πού θα μου πάει όμως, θα τον ψήσω ;):tongue:.

άρα είμαι στην προσπάθεια να πείσω τον άντρα μου να κάνουμε 2ο:)

μακάρι να μας έλεγαν κι εμάς το ίδιο. αλλά πούυυυυυυυυ....:(

καλημερα αννουλα..πως τα πηγατε με το ποιημα?

Επεσε τρελο γελιο η δικια μου μια χαρα τα ειπε αφου της ειχαν δωσει 2...

Αλλα ειχε γελιο οταν ελεγαν ολα μαζι τραγουδια η δικια μου επαιρνε το μικροφωνο και δεν το αφηνε με τιποτα την ετοιμαζω για τραγουδιστρια...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αννούλα...Και του χρόνου να είσαστε καλά να ξαναπείτε....

Αννετάκι έχεις γενέθλια;;; Να τα εκατοστήσεις και με το καλό ο παιδαράς σου...Το τικεράκι σου είναι τέλειο ποια....

Σεβούλα πες στον άντρα σου ότι είναι πάρα πολλές που δεν μπορούν να κάνουν δεύτερο παιδάκι και ας κάναν πρώτο με την μια και για να μην αγχωθείτε ας ξεκινήσετε από τώρα, μπορεί να πιάσει...

Να χαιρεσαι την κορουλα σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο!!!

μακάρι!

κι εσύ να χαίρεσαι την Εβελίνα σου (έχει ίδιο όνομα με την ανηψιά μου) και με το καλό το μπεμπάκι σου!

μακάρι να μας έλεγαν κι εμάς το ίδιο. αλλά πούυυυυυυυυ....:(

Καλά και εμάς μας το είπε γιατί βγάλαμε πολύ σοβαρή εφαρμογή και μέχρι στιγμής πάει και πολύ καλά....Βέβαια ελπίζω μη σκάσει τίποτα μέσα στις γιορτές....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...