Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Expand  

Καλησπέρα ! Επειδή κ εμείς είχαμε ένα πολύ καλό σπερμοδιαγραμμα κ ξαφνικά ανέβηκε το dfi σε 6 μήνες, είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση από ανδρολόγο με βιταμίνες κ εξετάσεις. Εμείς είμαστε στον Μακ***η και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αν δε σου λέει κάτι το όνομα πες μου να σου στείλω pm.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ειχα κλεισει για ανωδινο αλλα δεν πηγα ποτε, θα εχω τη μαια που συνεργαζεται με την γιατρο μου, οποτε ολο και κατι θα μου δειξει...τι ολο και κατι...θα δωσω κανα χαρτζιλικι και θα ειναι διπλα μου ανα πασα ωρα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

naki82 είπε:
ναι κορμαρα!εχω ηδη ενα παντελονι που κουμπωνει βεβαια αλλα μετα γινεται μωβ ο αστεριας!

εχει πεσει η μπαταρια απο το λαπτοπ,οποτε κλεινω και θα τα πουμε αυριο.παω και για τον ντολμα.

καληνυχτα,φιλακια!

χαχαχαχα καλοοοοο

καλη ορεξη κοριτσακι και καλο βραδυ!!!

πολλα πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

αστεριακο δε σ επρολαβα!!!μια χαρα ειμαστε!αννετακι θα σε βοηθουσαν τ αμαθηματα ανωδυνου,μαθαινεις πολλα !

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

επισης να ενημερωσω για το κουκλακι...η εγκυμοσυνη δνε υπαρχει πια...το σπορακι της εγινε αγγελουδακι...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kisha είπε:
αστεριακο δε σ επρολαβα!!!μια χαρα ειμαστε!αννετακι θα σε βοηθουσαν τ αμαθηματα ανωδυνου,μαθαινεις πολλα !

Αχ το ξερω αλλα δεν τα ειχα καταφερει να παω και μετα το αμελησα, με κουραζει και το περα δωθε, πρωι και στο μετρο ο κακος χαμος

kisha είπε:
επισης να ενημερωσω για το κουκλακι...η εγκυμοσυνη δνε υπαρχει πια...το σπορακι της εγινε αγγελουδακι...

οχι ρε γμτ, πολυ στεναχωρεθηκα :-(:sad::-(

πως ειναι το κουκλακι μας?

να της δωσεις μια μεγαλη αγκαλιτσα αν την δεις....τα λογια ειναι περιττα :cry::cry::cry:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

geni είπε:
ακου αστερινα...μαλλον δεν εχεις καταλαβει που γραφεις,αυτο το τοπικ ειναι το καφε ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.εδω γραφουνε γυναικες που προσπαθουν με πολυ αγωνα να αποκτησουν οτι εσυ θες να πεταξεις ελαφρα την καρδια.παντρευομαστε για να αποκτησουμε οικογενεια κ στο κατω κατω της γραφης αν δεν θες οικογενεια πηγαινε καπου να ενημερωθεις για την αντισυλληψη..δεν σου φταιεει τπτ η ψυχουλα που εχεις μεσα σου αν εσυ εχεις ψυχολογ

γιατι μου μιλας ετσι δεν σου επιτρεπω...τι θα κανω με το παιδι μου ειναι δικος μου λογαριασμος.. κ δεν εχω παρει αποφαση το τι θα κανω... αλλα δεν σου πεφτει λογος!!!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

asterina είπε:
  geni είπε:
ακου αστερινα...μαλλον δεν εχεις καταλαβει που γραφεις,αυτο το τοπικ ειναι το καφε ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.εδω γραφουνε γυναικες που προσπαθουν με πολυ αγωνα να αποκτησουν οτι εσυ θες να πεταξεις ελαφρα την καρδια.παντρευομαστε για να αποκτησουμε οικογενεια κ στο κατω κατω της γραφης αν δεν θες οικογενεια πηγαινε καπου να ενημερωθεις για την αντισυλληψη..δεν σου φταιεει τπτ η ψυχουλα που εχεις μεσα σου αν εσυ εχεις ψυχολογ

γιατι μου μιλας ετσι δεν σου επιτρεπω...τι θα κανω με το παιδι μου ειναι δικος μου λογαριασμος.. κ δεν εχω παρει αποφαση το τι θα κανω... αλλα δεν σου πεφτει λογος!!!!!

βρες αλλο τοπικ κοπελα μου γιαυτες τις ανησυχιες,δεν καταλαβαινεις οτι εισαι κοκκινο πανι για τις κοπελες που προσπαθουν να αποκτησουνε παιδακι?οσο για τον τροπο που σου μιλαω ειναι ο καλυτερος τροπος που μπορω να εχω εδω μεσα.οσο για το αν μου πεφτει λογος..απο τη στιγμη που αποφασιζεις να ριξεις βομβα..πρεπει να δεχτεις κ τις απωλειες.τι περιμενες..να σου πω μπραβω ?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα καλημερα!!!!!!!!!!!!τι κανετε κυριες μου..εγω ειμαι ντετ.εχω ρεξει απο τις δουλειες,σπιτι κ μαγαζι μιλαμε πολυ κουραση.αυριο θα κανω γιορτη στο σπιτι κ το εχω φερει τουμπα κ ακομα δεν εχω τελειωσει....αντι να ξεκουραστω τις γιορτες εγω θα ειμαι χωμα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λεεω κ εγω...γιατι δεν ειναι καμια μεσα..τωρα θυμηθηκα..σημερα λενε τα τσορομπιλια ποιηματα στο σχολειο..πηγε κ η μανα μου στον εγγονα της πριν λιγο...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

xanp είπε:
Καλημέρα τι κάνετε...Τζενάκο καλά;;;;Αύριο γιορτάζεις ε;;;

καλημεεεεερααααα..τι κανεις εσυ μωρε...ναι αυριο γιορταζω τρομαρα μου....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γειά σας κούκλες!

δεν έχω ξαναμπεί στο καφέ σας, ωστόσο διαβάζω τα μηνύματά σας.

σας εύχομαι ολόψυχα να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης τη νέα χρονιά μωράκια γερά και πανέμορφα να γεμίσουν τις αγκαλιές σας.

και όσες είστε ήδη εγκυούλες με το καλό και μ' έναν πόνο!

πολλά φιλιά, χρόνια πολλά!

Σέβη.

xanp είπε:
Καλά είμαι λίγο χαλαρά τώρα οπότε μπορώ να μιλήσω σήμερα.....Τι καλό θα φτιάξεις;;;

χαχαχαχα....το αλλο με τον τοτο το ξερεις?τπτ αγαπη μου..θα μαζευτουν πανω απο 50 ατομα..τι να κανω?μονο γλυκο κ ποτο αντε μετα οσοι μεινουμε να παρουμε κανα σουβλακι απεξω.εγω με το μαγαζι εχω παιθανει παω πτωμα στο σπιτι κ αυριο θα δουλευω μεχρι το μεσημερι...σημερα γιατι εισαι χαλαρη..λειπουν ολοι?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

sevoula είπε:
γειά σας κούκλες!

δεν έχω ξαναμπεί στο καφέ σας, ωστόσο διαβάζω τα μηνύματά σας.

σας εύχομαι ολόψυχα να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης τη νέα χρονιά μωράκια γερά και πανέμορφα να γεμίσουν τις αγκαλιές σας.

και όσες είστε ήδη εγκυούλες με το καλό και μ' έναν πόνο!

πολλά φιλιά, χρόνια πολλά!

Σέβη.

γεια σου σεβη μου καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!εσυ εχεις παιδακι η εισαι στην προσπαθεια?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...