Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα ειμαι τζενακι.

σχολασα νωριτερα σημερα και την εχω αραξει.1 μερα ακομα και μετα θα ξεκουραστω για καμια βδομαδα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη κοντευει να σου βγει το παιδι απο το στομα κ εσυ σκευτεσαι το σεξ?

χαχαχα αη μαρη τρελιαρα, αμα κανεις κι εσυ να δεις χαρα 8 μηνες θα σου πω εγω χαχαχαχα

καλα ειμαι τζενακι.

σχολασα νωριτερα σημερα και την εχω αραξει.1 μερα ακομα και μετα θα ξεκουραστω για καμια βδομαδα.

ωωωω το μικρο μου αδελφακιιιιιιιιιι!!!

καλα εισαι κουκλακι μου?

μια μερα και μετα ξεκουραση και απολαυση γιορτων!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδι, η χριστιαννα εχει εξαφανιστει τελειως...καλα να ειναι?θα παντρευτηκε κιολας (να ζησετε χριστιαννααααααααααα και με το καλο η μπουμπου σας)!!!ποια την εχει φιλη στο fb να μας πει κανα νεο της?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

επισης εχει χαθει η μηλιτσα,η στυλιανα,η γιωργια και ισως ξεχναω καποια.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ναι ρε γμτ

και το κουκλακι αλλα τωρα δεν θα προλαβαινει με μπεμπη και εγκυμοσυνη!!!οποτε δικαιολογειται

η esys χαθηκε, η αννιω εμφανιζεται που και που, η jelena εχει να μπει καμποσο καιρο

ε δεν νομιζω να ξεχασαμε καμια

IB5Vp2.png

αννετακι πουη θα γεννησεις?

θα εχεις το μωρο συνεχεια διπλα σου?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε γμτ

και το κουκλακι αλλα τωρα δεν θα προλαβαινει με μπεμπη και εγκυμοσυνη!!!οποτε δικαιολογειται

η esys χαθηκε, η αννιω εμφανιζεται που και που, η jelena εχει να μπει καμποσο καιρο

ε δεν νομιζω να ξεχασαμε καμια

η τζελενα ειχε μπει οταν εκανε αυχενικη και ηταν ολα καλα.

tJd1p3.png

καλα μιλαμε μου αλλαζει τα φωτα ο κυριος!!!!!εεεε κυριουλη μου, κατσε φρονιμα και μην ανυσηχεις και πονας την μανουλα!

αυτα ειναι, αμα απο τωρα κανει οτι θελει φαντασου τι θα μας κανει οταν γεννηθει με το καλο...θα μας χορεει στο ταψι!!!!ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!χαχαχα

IB5Vp2.png

αννετακι πουη θα γεννησεις?

θα εχεις το μωρο συνεχεια διπλα σου?

στο αλεξανδρας, ναι θα τον εχω ολο το 24ωρο μαζι μου, καλο ειναι απο μια αποψη γιατι θα εχω βοηθεια σε οτι χρειαστω απτις μαιες και δεν θα πελαγωσω απτην μια μερα στην αλλη στο σπιτι

IB5Vp2.png

η τζελενα ειχε μπει οταν εκανε αυχενικη και ηταν ολα καλα.

ναι το ειχα διαβασει, αλλα χανεται μωρε κι εκεινη!

θυμασαι καθε πρωι τι γινοταν στο καφε μας?δεν προλαβαινες να διαβασεις και να απαντησεις και τωρα μπαινουμε και ψαχνουμε ποια ειναι ον λαιν

IB5Vp2.png

ρε γμτ τι πραγμα ειναι αυτο!πριν λιγο χωνεψα κατι λαχανοντολμαδες που εφαγα το μεσημερι αλλα λεω να χτυπησω αλλον ενα το βραδυ.και να σκεψτεις οτι δεν ειναι και πολυ πετυχημενοι.να δω πως θα μπω στο φορεμα την πρωτοχρονια!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

ρε γμτ τι πραγμα ειναι αυτο!πριν λιγο χωνεψα κατι λαχανοντολμαδες που εφαγα το μεσημερι αλλα λεω να χτυπησω αλλον ενα το βραδυ.και να σκεψτεις οτι δεν ειναι και πολυ πετυχημενοι.να δω πως θα μπω στο φορεμα την πρωτοχρονια!!

δεν εχεις αναγκη εσυ αγαπη, εισαι κορμαρα...αμα ειναι με μια μεριδα λαχανοντολμαδες να γινομαστε τοφαλοι τοτε κλαφτα χαραλαμπε

να φας και σαλατα, βοηθαει πολυ στην χωνευση

IB5Vp2.png

μμμμ λαχανοντολμαδες ε?μου βαζεις ιδεες αστεριακο μου!!!με κολαζεις λεμεεεεεεεε!!!

στειλε καναν απο δω τωρα για να μαθεις χαχαχαχα

IB5Vp2.png

στο αλεξανδρας, ναι θα τον εχω ολο το 24ωρο μαζι μου, καλο ειναι απο μια αποψη γιατι θα εχω βοηθεια σε οτι χρειαστω απτις μαιες και δεν θα πελαγωσω απτην μια μερα στην αλλη στο σπιτι

εκει αν θες να μπεις σε ενα πιο καλο δωματιο το πληρωνεις?μην εχεις αλλες 10 γυρω σου,μαζι με τους συγγενεισς τους!το θηλασμο στον δειχνουν τοτε ή εχεις κανει μαθηματα?ειμαι ασχετη!

tJd1p3.png

δεν εχεις αναγκη εσυ αγαπη, εισαι κορμαρα...αμα ειναι με μια μεριδα λαχανοντολμαδες να γινομαστε τοφαλοι τοτε κλαφτα χαραλαμπε

να φας και σαλατα, βοηθαει πολυ στην χωνευση

ναι κορμαρα!εχω ηδη ενα παντελονι που κουμπωνει βεβαια αλλα μετα γινεται μωβ ο αστεριας!

εχει πεσει η μπαταρια απο το λαπτοπ,οποτε κλεινω και θα τα πουμε αυριο.παω και για τον ντολμα.

καληνυχτα,φιλακια!

tJd1p3.png

εκει αν θες να μπεις σε ενα πιο καλο δωματιο το πληρωνεις?μην εχεις αλλες 10 γυρω σου,μαζι με τους συγγενεισς τους!το θηλασμο στον δειχνουν τοτε ή εχεις κανει μαθηματα?ειμαι ασχετη!

κοιτα θα παω σε νεα πτερυγα που τυφλα ναχουν τα ιδιωτικα...η γιατρος μου ειπε να δηλωσω πρωτα τρικλινο (γιατι δεν εχει σε αλλη πτερυγα) και μετα δικλινο

αν γεννησω φυσιολογικα (μακαρι) θα πληρωσω ουτως η αλλως 70 ευρω τη μερα τα οποια θα τα παρω πισω απτο ικα...το τρικλινο εχει χρεωση επιπλεον 15 ευρω και το δικλινο 30 (τα οποια τα πληρωνω απτην τσεπη μου)

δλδ δικλινο με 100 ευρω τη μερα...μια χαρα...και χλιδη ετσι?επαθα πλακα...:shock::shock::shock:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...