Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εε..μα το ξερω οτι με καταλαβαίνεις ...αφού ήθελα να γράψω

Τζενηηηη.....ακούς ?

αι σιχτίρ....με την καθεμια

ακουω...ακουω κ φουντωωωωωωνωωωωωω.μας εχουνε καταντησει νευροσπαστικους,με αγχος λες κ πουλαω σπιτια μου κανουνε παζαρια οι βρωμουσες.....:mad::mad: κ την περαιωση που την βαζεις αλλο ενα αγγουραΚΙ...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου genaki... τι κανεις? σε εχασα.... ολα καλα????

γεια σου αστερινα εγω εξαφανιζιμαι κ εμφανιζομαι σαν τον φαντομα..δεν ειναι τπτ αν εδραιωθεις ως μελος του καφε θα με καταλαβεις.εσυ τι εκανες με το θεματακι σου?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου αστερινα εγω εξαφανιζιμαι κ εμφανιζομαι σαν τον φαντομα..δεν ειναι τπτ αν εδραιωθεις ως μελος του καφε θα με καταλαβεις.εσυ τι εκανες με το θεματακι σου?

ειναι θετικο.. αλλα δεν ξερω τι να κανω... μαλλον .... καταλαβαινεις.....

HouVp2.png

oVGVp2.png

ειναι θετικο.. αλλα δεν ξερω τι να κανω... μαλλον .... καταλαβαινεις.....

οχι δεν καταλαβαινω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

οχι δεν καταλαβαινω

πρεπει να κλεισω θα τα πουμε μια αλλη στιγμη..... αν κατσεις και σκεφτης θα καταλαβεις....... δεν ειναι ολες οι γυναικες ετοιμες για....................

HouVp2.png

oVGVp2.png

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΠΕΛΙΑ...μπηκες σε ενα σαιτ για γονεις, μιλας με εγκυους και τις βαζεις ν αασχολουνται μ ετην παρτη σου και μας λες οτι θα ριξεις το παιδι???????????η δενκαταλαβα καλα?!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

πρεπει να κλεισω θα τα πουμε μια αλλη στιγμη..... αν κατσεις και σκεφτης θα καταλαβεις....... δεν ειναι ολες οι γυναικες ετοιμες για....................

ακου αστερινα...μαλλον δεν εχεις καταλαβει που γραφεις,αυτο το τοπικ ειναι το καφε ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.εδω γραφουνε γυναικες που προσπαθουν με πολυ αγωνα να αποκτησουν οτι εσυ θες να πεταξεις ελαφρα την καρδια.παντρευομαστε για να αποκτησουμε οικογενεια κ στο κατω κατω της γραφης αν δεν θες οικογενεια πηγαινε καπου να ενημερωθεις για την αντισυλληψη..δεν σου φταιεει τπτ η ψυχουλα που εχεις μεσα σου αν εσυ εχεις ψυχολογικα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΠΕΛΙΑ...μπηκες σε ενα σαιτ για γονεις, μιλας με εγκυους και τις βαζεις ν αασχολουνται μ ετην παρτη σου και μας λες οτι θα ριξεις το παιδι???????????η δενκαταλαβα καλα?!

μια χαρα καταλαβες κισσακι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Hellooooooo μπελες, γυρισαμε κι εμεις!!!

ολα καλα με nst, ο μπεμπουλης ηταν πολυ ζωηρος...αν και η μαια καποια δοση μας ξεχασε για κανα δεκαλεπτο παραπανω και ο τζουτζουκος μου κοιμηθηκε χιχιχι!!!

βεβαια η γυναικα εσκασε απτην στεναχωρια της αλλα ενταξει, ειμαι και ευγενικο παιδι εγω...δεν με πειραξε καθολου...ειχα βολευτει κιολας, ετοιμη για υπνο κι εγω σαν τον γιοκα μου!!!

οι κινησεις της μητρας που ειχα, αποκλειστικα και μονο οταν κουνιοταν το μωρο μου και την δευτερα το επομενο...28-29 μαλλον θα λειπει η γιατρος και μου λεει

- 28 και 29 δεν θα κανεις τιποτα

- τι εννοεις γιατρε?να μη κανω σεξ (εκει το μυαλο μου εγω)

- ουτε σεξ ουτε τιποτα, θα καθεσαι σαν την κοτα!

κι εγω

- το βλεπεις το ματι γιατρε?

- τι εχει το ματι σου?

- γυαλιζει απτην αγ**ια

- χαχαχχα, ξεσπασε σε γελια η γυναικα!!!

και η γλυκοζηλιωμενη μια χαρα μου ειπε μονο που δεν καταλαβαινει γιατι γραφει παθολογικη αιμοσφαιρινη εφοσον ολα ειναι οκ και μεσα στα ορια!

τελος παντων, μου ειπε πως μπορω να τρωω λιιιιιιιιγο γλυκακι αμα θελω αλλα με μετρο!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Hellooooooo μπελες, γυρισαμε κι εμεις!!!

ολα καλα με nst, ο μπεμπουλης ηταν πολυ ζωηρος...αν και η μαια καποια δοση μας ξεχασε για κανα δεκαλεπτο παραπανω και ο τζουτζουκος μου κοιμηθηκε χιχιχι!!!

βεβαια η γυναικα εσκασε απτην στεναχωρια της αλλα ενταξει, ειμαι και ευγενικο παιδι εγω...δεν με πειραξε καθολου...ειχα βολευτει κιολας, ετοιμη για υπνο κι εγω σαν τον γιοκα μου!!!

οι κινησεις της μητρας που ειχα, αποκλειστικα και μονο οταν κουνιοταν το μωρο μου και την δευτερα το επομενο...28-29 μαλλον θα λειπει η γιατρος και μου λεει

- 28 και 29 δεν θα κανεις τιποτα

- τι εννοεις γιατρε?να μη κανω σεξ (εκει το μυαλο μου εγω)

- ουτε σεξ ουτε τιποτα, θα καθεσαι σαν την κοτα!

κι εγω

- το βλεπεις το ματι γιατρε?

- τι εχει το ματι σου?

- γυαλιζει απτην αγ**ια

- χαχαχχα, ξεσπασε σε γελια η γυναικα!!!

και η γλυκοζηλιωμενη μια χαρα μου ειπε μονο που δεν καταλαβαινει γιατι γραφει παθολογικη αιμοσφαιρινη εφοσον ολα ειναι οκ και μεσα στα ορια!

τελος παντων, μου ειπε πως μπορω να τρωω λιιιιιιιιγο γλυκακι αμα θελω αλλα με μετρο!!!

μαρη κοντευει να σου βγει το παιδι απο το στομα κ εσυ σκευτεσαι το σεξ?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα σας!!πως ειστε?

κισακι μου τι κανει η μικρουλα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...