Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κατευθασε...κιττυ μου σε αφηνω κοπελα μου καλο βραδυ, φιλια πολλα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μην ειμαι ομως και αχαριστη...αν δεν ηταν η μανουλα μου (Ο Θεος να την εχει καλα)

δεν ξερω τι θα εκανα!

ναι μωρέ , οι μανούλες μας κάνουν τα παντα για μας !!!

κι εμενα με νευριαζει μερικές φορές , αλλά σκεφτομαι οτι δεν θα έπρεπε να τους υψώνουμε καν την φωνή ....αλλά άνθρωποι είμαστε.....

ετσι κι η δικιά μου...10 φορές τα ίδια πράγματα:rolleyes:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

μπράβο κίττυ μου! Άξιζε η αναμονή

Γειααα σου !!! καλά είσαι κοριτσάκι ? η μπουμπού ?

σ΄ευχαριστώ πολύ !!!! το πρωί δεν μας έκανε την χάρη , όλο το απογευμα κάνει τούμπες....

Καταλάβατε....θα μας κάνει την ζωή πατίνι.....χχαχαχαχαχχαχαχαχ

κατευθασε...κιττυ μου σε αφηνω κοπελα μου καλο βραδυ, φιλια πολλα

Καληνύχτααα !!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κουκλες καλημερα,απ'οτι βλεπω ειστε ολες μια χαρα και χαιρομαι ιδιαιτερα.

Εγω εχω χαθει,γιατι αν δεν ειμαι εξω για ψωνια,θα ειμαι σπιτι και θα ασχολουμαι με διαφορα.Αλλα μαθαινω τα νεα σας,κιττυ μου μπραβο για τον μπεμπουλη σου,μια χαρα μεγαλωνει.Παπακι που εισαι να μας πεις τα νεα;

Ανδριανουλα προσεχε και ακου το γιατρο σου,μια χαρα θα ειναι η μπουμπουκα,ευχομαι να ειναι ολα καλα σημερα.

Αννουλα σου εστειλα μειλ το ελαβες;Τι εγινε σταματησε η ρινορραγια;Η μικρη τι κανει,ο νταης σταματησε τις καγκουριες;

Κοριτσια φιλια σε ολες,θελω να ελπιζω οτι θα μπορεσω να ξαναμπω να ευχηθω,αλλα σε περιπτωση που δεν προλαβωωω,ευχομαι σε ολες Καλα Χριστουγεννα,να περασετε τελεια στις γιορτες,να χαιρεστε τις οικογενειες σας,με το καλο να κρατησετε τα μωρακια σας στην αγκαλια σας,να χαιρεστε τα παιδακια σας και οι wanna be μανουλες τα επομενα Χριστουγεννα να εχουν πραγματοποιησει το ονειρο τους.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κουκλες δε σας ξεχασα αλλα καθυστερησαμε πολυ εχτες γιατι ετυχε στη γιατρο μια επεμβαση κι ολα τα ραντεβου πηγαν 2 ωρες πισω μας εστειλε στην αγορα και για καφε και μας ειπε θα σας παρω τηλ ποτε να ερθετε να μην περιμενετε στο ιατρειο!

τελικα μπηκαμε στις 8 παρα και μας ειχε μεσα μεχρι τις 8 και 20 το καταευχαριστηθηκα το μωρακι μου!ηταν πολυ καλο και μας ειπε η γιατρος οτι εχει πολυ καλο προφιλ!

ειδαμε πατουσακια χερακια μυτουλα μπουτακια γαμπιτσες ολα ολα τελεια! δοξα το θεο!

εκανα και την αιματολογικη και σημερα θα παρω αποτελεσματα το απογευμα!

αλλα η γιατορς ειπε πως ολα ειναι πολυ καλα αφου βγηκε μονο απο τον υπερηχο 1 προς 16000 θα αυξηθει και απο την αιματολογικη λογω ηλικιας!

εχτες ηταν σχεδον 5 εκατοστα!

αχ ηταν μαγικη στιγμη κοριτσια τεντωνοταν συνεχεια και κουνουσε ποδαρακια χερακια αλλα σεν αλλαζε πλευρο ηθελε να μας βγει καλες φωτογραφιες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα κουκλες!!!!

Γυναικακιιιιιι μπραβο που ολα πανε μια χαρα!!!! Θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε αυτες τις μερες δεν μπορω γιατι ετοιμαζομαι για να φυγω οποτε εχω αρκετες δουλειες....σε φιλω και μου λειπεις!!!!

Μανου μου τα πηρα τα μειλ ηταν ολα φοβερα να εισαι γερη και του χρονου,να περασεις ομορφες γιορτες με την οικογενεια σου και ευχομαι υγεια και ευτυχια!!!

Το ιδιο ευχομαι και για ολα τα κοριτσακια μου και με το καλο να ερθει οτι επιθυμει η καθε μια μας,να χαιρομαστε τα παιδακια μας οσες εχουμε,να ερθουν με το καλο σπορακια σε οσες δεν εχουν και να εχουμε γερα μπεμπακια στις κοιλιτσες μας οι ολιπες που λεει και η ανηψια μου...χαχαχαχα

Εγω δεν νομιζω να ξαναμπω μεχρι τις γιορτες αφου εχω τρελες δουλειες να ετοιμασω ρουχα να φτοιαξω λιγο το σπιτι κλπ για να φυγουμε...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Σας αγαπω πολυ καλες γιορτες!!!!!!!

Υ.Γ Μανου,Κισακι,Αννετακι,Παπακι και Κιττακι εχετε πμ απο κοινη μας φιλη!!!!!

Διαφημίσεις

κουκλεςςςςςςςςςςς!!!καλημερα!!!

μανουτιτακι μου καλες γιορτες και σε σας κοπελα μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου, να εχετε υγεια ευτυχια και πολυ πολυ αγαπη στο σπιτικο σας!!!

ξανθουλι μου, αχ μωρε σε χασαμε εξαιτιας της καργιας...τελος παντων...φιλακια πολλα αγαπη μου και οποτε μπορεις μπαινε να μαθαινουμε νεακια σας!!!

αδερφι τελεια τα νεα!!!αχου το ανηψουδι μου, ειδες τι καλο???εμ βεβαια με τετοια μανουλα και τετοιον μπαμπακα τι θα εβγαινε?

με το καλο και τα αποτελεσματα της αιματολογικης!!!

θα σε παρω να τα πουμε!!!

συμπεθερα, λες να καταφερουμε να τα πουμε τωρα στις γιορτες?μπαααααα, αν παντως δεν γεννησω αυτες τις μερες θα κανω νυξη στον συζυγο να ερθουμε για καφε απτα μερη σας!!!αφου δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο!!!χαχαχα

γυναικαααααααα, τι εγινε με τις συσπασεις μωρο μου?

κισακι μου, υπομονη κανουμε κουκλα μου, αλλα οι ορμονες κανουν παρτυ λεμε!!!ξες εσυ!

εχθες με αφησε ησυχη στις 3, τουλαχιστον με αφησε να κοιμηθω μεχρι τις 12 παρα κατι.

σας φιλω ολες, καλο μεσημερι, εχουμε nst σημερα!!!θα μπω μολις γυρισω!!!μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κορίτσια καλησπέρα !!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας !!!!!

Σήμερα όλο το πρωί έκανε τούμπες , ο μικρός....χθες που παρακαλούσαμε να γυρίσει ...τίποτα.....χαχαχαχααχαχ

Παπάκι , συγχαρητήρια κοριτσάκι μου !!! Μπράβο , όλα καλά !!!

Και τώρα αλλάζω θέμα..............

Μόλις ήρθα το απόγευμα , μια μαλ@κω , με σύγχυσε ...μου ήρθε να την δείρω λέμε

Μου λέει θέλω ενα μπ......τάδε ποιότητα ...πόσο εχει ? 7 ευρώ λέω

λεει .....το ενα ? λεω , ναι αυτη η ποιότητα τόσο εχει

Ρε κορίτσια , μα τω θεό σας λέω , τα αγοράζουμε 3 ευρώ..........πόσο θα το πουλήσω ? και μέσα στα 7 , είναι και το ΦΠΑ.

μου λεει θα παρω 2 . οκ , ανοιγω την συσκευασία και λεει.............πάντως ειναι πολλα 7 ευρω για 1 μπ.....

της ΄λεω κυρία μου , σας εξηγησα αυτη η ποιότητα τοσο εχει ...υπαρχει και με 1,5 και 2 ευρω

- εεε...δεν μπορεί συνεχίζει , εχετε κ μεγαλο ποσοστο κερδους !!

(ναι , στο ενα μπ.....ξεσκιζόμαστε στο κέρδος !!!!!!)

- τελοσπαντων , της λεω δεν ειναι ετσι , αναλογως οσο τα αγοραζουμε , τοσο τα πουλάμε

και συνεχιζει....εε..παντως κ η ποιότητα δεν μπυ φαινεται για να αξιζει τοσο

- Κυρια μου , τα θέλετε ρωτάω..

- αυτό σκεφτομαι

- τοτε τι με βαλατε και τα ανοιξα ? σας ειπα απο την αρχη την τιμη κ δεν σας επιασα κ απο τον λαιμο , της λεω κι εγω.............Ε , ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ

- εγω , την γνωμη μου είπα , λεει , όπως λεω σε πολλά μαγαζιά

- ΚΑΚΩΣ , γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε πόσο αγοράζει ο καθένας

- θα το κλείσετε , μου λεει

- Δεν σας επιτρεπω...........γκρρρρρρ.....λέω

κι ύστερα φταίει ο φονιάς !!!

κιττυ μου γλυκια,εγω αυτα που λες τα τραβαω καθε μερα στο μαγαζι κ οχι για 7 αλλα για 1 ευρω......μπορει να μου βγαλει την πιστη για ενα σφουγγαρακι για τα πιατα κ στο τελος να μην το παρει με την προφαση οτι θα κανει πρωτα ερευνα αγορας....για να δει αν ειμαι πιο ακριβη.....κ εγω δουλευω με 10...15...20...αντε το που 30 τις εκατο στα προιοντα μου.και ολοι νομιζουνε πως χτιζω πολυκατοικιες..δεν βγαζεις ακρη..ελευθερος επαγγελματιας σου λεει η αλλη....οτι αν μας χαλασει ενα δοντι...εμεις δεν εχουμε ασφαλεια να το φτιαξουμε κ πρεπει να παμε να τα σκασουμε χοντρα αυτο δεν το βλεπουν γ@μω το τεβε μου γ@μω.. α'ι' σιχτιρ πια........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιττυ μου γλυκια,εγω αυτα που λες τα τραβαω καθε μερα στο μαγαζι κ οχι για 7 αλλα για 1 ευρω......μπορει να μου βγαλει την πιστη για ενα σφουγγαρακι για τα πιατα κ στο τελος να μην το παρει με την προφαση οτι θα κανει πρωτα ερευνα αγορας....για να δει αν ειμαι πιο ακριβη.....κ εγω δουλευω με 10...15...20...αντε το που 30 τις εκατο στα προιοντα μου.και ολοι νομιζουνε πως χτιζω πολυκατοικιες..δεν βγαζεις ακρη..ελευθερος επαγγελματιας σου λεει η αλλη....οτι αν μας χαλασει ενα δοντι...εμεις δεν εχουμε ασφαλεια να το φτιαξουμε κ πρεπει να παμε να τα σκασουμε χοντρα αυτο δεν το βλεπουν γ@μω το τεβε μου γ@μω.. α'ι' σιχτιρ πια........

εε..μα το ξερω οτι με καταλαβαίνεις ...αφού ήθελα να γράψω

Τζενηηηη.....ακούς ?

αι σιχτίρ....με την καθεμια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...